Προσφoρά – Σεπτεμβρίου

Αποτρίχωση με θεραπεία Soprano Ice Platinum

Απολαύστε τη μοναδική προσφορά αποτρίχωσης και κλείστε τώρα το ραντεβού σας για θεραπεία με laser Soprano Ice Platinum σε προνομιακή τιμή.

Αποτρίχωση, Γάμπες Mηροί & Μπικίνι

4 συνεδρίες ΜΟΝΟ 390€ ΑΠΟ 880€

Soprano Ice Platinum

Η Δύναμη των Τριών (Alexandrite, Diode, Yag) για Δέρμα Χωρίς Τρίχες

Η πιο σύγχρονη  μέθοδος αποτρίχωσης με laser ονομάζεται Soprano ICE Platinum της εταιρείας Alma Lasers και βρίσκεται τώρα στο κέντρο μας. Η κεφαλή συνδυάζει ταυτόχρονα τρεις διαφορετικές τεχνολογίες laser για βέλτιστα αποτελέσματα.

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη και ενδύκνειται για όλους του τύπους δέρματος (φωτότυπους Ι – VI) και μπορούμε να κάνουμε θεραπεία όλες τις εποχές του χρόνου ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο ή από solarium.

H θεραπεία αποτρίχωσης με laser Soprano Ice Platinum εστιάζει σε διαφορετικά βάθη του δερματικού ιστού καθώς και σε διαφορετικές ανατομικές δομές εντός του θύλακος της τρίχας. Η δύναμη των τριών αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ασφαλή θεραπεία ολικής αποτρίχωσης, συνδυάζοντας το επίπεδο απορρόφησης και διείσδυσης τριών διαφορετικών μήκων κύματος με την κάλυψη, την άνεση της θεραπείας που προσφέρει το διοδικό laser.

Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/09

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: