PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

Τι είναι η θεραπεία PROFHILO;

Το Profhilo είναι ένα booster δέρματος από συνδεδεμένο, μέσω θερμικής επεξεργασίας (πατέντα NAHYCO), υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για μια καινοτόμα νέα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης, μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα.

Το εξαιρετικά καθαρό υαλουρονικό του οξύ, υψηλού (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA), βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα standards του FDA. Ακόμη, είναι βιοσυμβατό, μιας και αφομοιώνεται στον ιστό, όπου αποκαθιστά τα επίπεδα υαλουρονικού οξέος, που υπάρχει στην επιδερμίδα.

Τι προσφέρει η θεραπεία PROFHILO:

Το PROFHILO εξαιτίας της αργής απελευθέρωσης υαλουρονικού οξέος, διεγείρει τη φυσιολογική παραγωγή ελαστίνης και τεσσάρων διαφορετικών τύπων κολλαγόνου, βοηθώντας στην ανάπλαση της επιδερμίδας. Η διέγερση αυτή συντελεί σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του ιστού και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

Συγκεκριμένα:

 • Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα
 • Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας
 • Βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
 • Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση ενώ λειαίνει τα σημάδια γήρανσης

Πως γίνεται η θεραπεία:
PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

To PROFHILO, εφαρμόζεται με μικρές εγχύσεις στην περιοχή του προσώπου ή του λαιμού ή των χεριών. Η θεραπεία αυτή είναι ξεχωριστή και ιδανική για τη βελτίωση της ελαστικότητας διότι δεν αναπληρώνει το χαμένο όγκο αλλά λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται, δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς.

Ένα ακόμα εξαιρετικά ισχυρό πλεονέκτημα του PROFHILO, είναι το γεγονός πως διαθέτει μη επεμβατικό χαρακτήρα. Μια ειδικά ανεπτυγμένη τεχνική χορήγησης (Bap Technique) μειώνει τον πόνο, τον χρόνο και τον αριθμό των συνεδριών, καθιστώντας την διαδικασία εφαρμογής του εύκολη, γρήγορη και ανώδυνη.

Αποτελεσματικότητα και διάρκεια του PROFHILO:

Η θεραπεία PROFHILO είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 μέχρι 18 μήνες. Πλέον το Profhilo έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πρωτοπόρα antiaging treatments, έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις  ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

Που απευθύνεται η θεραπεία;

Στην πραγματικότητα, η βιο-αναδιαμόρφωση είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην αντιγήρανση, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και σε περιοχές, που παραδοσιακά θεραπεύονται δύσκολα, όπως ο λαιμός, τα χέρια, οι βραχίονες και το μπούστο. Είναι ιδανική θεραπεία για την πρόληψη και τη διόρθωση της χαλάρωσης όλων των τύπων δέρματος, συνήθως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για μικρότερες ηλικίες.

PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

 

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία PROFHILO χρειάζονται 2 θεραπείες ανά 30 ημέρες στο πρόσωπο, ενώ για το λαιμό προτείνονται 3. Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σταδιακά μετά τον πρώτο μήνα εφαρμογής και το δέρμα συνεχώς βελτιώνεται και αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: