PROFHILO: Το super booster της επιδερμίδας σας

Όπου οι υπόλοιποι βλέπουν απλώς ένα υαλουρονικό οξύ,
εμείς βλέπουμε την δυναμική του δέρματος σας.

Τι είναι το PROFHILO

Profhilo®: Η επανάσταση στην περιποίηση της επιδερμίδας!

Η μοναδική, μη επεμβατική, θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης.

Γρήγορη, ανώδυνη, και ταυτόχρονα εντυπωσιακά αποτελεσματική, η θεραπεία Profhilo® επαναφέρει άμεσα την χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος, λειαίνοντας ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Το Profhilo® περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση σταθεροποιημένων υβριδικών συνεργατικών συμπλεγμάτων υαλουρονικού οξέος, συγκεκριμένα, 32mg ΗΑ υψηλού μοριακού βάρους (1100-1400 kDa) και 32mg ΗΑ χαμηλού μοριακού βάρους (80-100 kDa).
Παράγεται μέσω κατοχυρωμένης διαδικασίας βιο-ζύμωσης του Streptococcus Zooepidemicus που κατατάσσεται παγκοσμίως ως «Κορυφαίας Ποιότητας» όσον αφορά στην καθαρότητα και την ασφάλεια.

Χάρη στην τεχνολογία  NAHYCO® είναι 100% απαλλαγμένο από χημικούς σταθεροποιητικούς παράγοντες και παρουσιάζει εξαιρετική βιο-συμβατότητα και ανεκτικότητα.

Αφομοιώνεται πλήρως στον ιστό, είναι βιοδιασπώμενο και βιο-απορροφήσιμο, ενώ είναι ανθεκτικό στο ένζυμο υαλουρονιδάση γεγονός που του χαρίζει παρατεταμένη δράση.

chryssalis-PROFHILO-top2

Το Profhilo®  προσφέρει πολυεπίπεδη ιστολογική αναμόρφωση:

Δρα στο εσωτερικό του εξωκυτταρικού στρώματος δημιουργώντας τις φυσιολογικές συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό, τη μετανάστευση και την οργάνωση των δερματικών κυτταρικών συστατικών (ινοβλάστες, κερατινοκύτταρα, λιποκύτταρα). Αποκαθιστά και αναπλάθει τους ιστούς, βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος, χωρίς να προσδίδει όγκο.

Η χρήση του επιτρέπει την μεταφορά της ιδανικής ποσότητας υαλουρονικού οξέος απευθείας στον υπό θεραπεία ιστό, εξουδετερώνει την κυτταροτοξική δράση των ελεύθερων ριζών στους ινοβλάστες και τα λιπώδη διαμερίσματα και διασφαλίζει την προληπτική ή διορθωτική θεραπεία.

Τι προσφέρει το PROFHILO

Η φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης των ιστών, οδηγεί σε μείωση της ενυδάτωσης, αλλοίωση των ελαστικών ινών και του κολλαγόνου, απώλεια όγκου και τόνου του δέρματος.

Το Profhilo® διεγείρει την παραγωγή ελαστίνης και 4 διαφορετικών τύπων κολλαγόνου. Αυτή του η λειτουργία επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της επιδερμίδας.
Συγκεκριμένα:

 • Αυξάνει την σφριγηλότητα και την ελαστικότητα
 • Χαρίζει ουσιαστική ενυδάτωση
 • Βελτιώνει τον τόνο και την υφή
 • Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη
 • Λειαίνει τα σημάδια γήρανσης
 • Αποκαθιστά τον δερματικό ιστό σε περιπτώσεις ακμής ή ουλών

Θεραπεία PROFHILO

Η τεχνική BAP (The Bio Aesthetic Points) είναι μια ιδιαίτερη τεχνική για την εκτέλεση θεραπείας Profhilo®,σχεδιασμένη στα εργαστήρια IBSA από ομάδα ερευνητών.

Περιλαμβάνει την ενδοδερμική εφαρμογή σε 5 συγκεκριμένα και προκαθορισμένα σημεία και στις δύο πλευρές του προσώπου και 10 σημεία στο λαιμό.

Τα σημεία αυτά είναι ανατομικά τα πιο κατάλληλα, καθώς στις συγκεκριμένες περιοχές  δεν υπάρχουν μεγάλα αιμοφόρα αγγεία ή νευρικές απολήξεις, επομένως, οι κίνδυνοι κατά την εφαρμογή, ελαχιστοποιούνται. Επίσης, η εφαρμογή του Profhilo®σε αυτά τα σημεία επιτρέπει στο υαλουρονικό οξύ να διαχυθεί σε όλα τα μέρη της επιδερμίδας του προσώπου.

 • Μόνο 10 σημεία έγχυσης (5 σε κάθε πλευρά) που επιλέγονται για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών σε ζωτικές δομές
 • Οι πιθανότητες για εκχυμώσεις, οιδήματα, ερυθρότητα και ερεθισμό μειώνονται
 • Απαιτούνται λιγότερες θεραπείες
 • Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη προετοιμασία του ενδιαφερόμενου
 • Μεγιστοποίηση διάχυσης του προϊόντος στους ιστούς

Αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν την τέλεια “Lunch Break” θεραπεία!

Αποτελεσματικότητα και διάρκεια του PROFHILO

Η θεραπεία PROFHILO είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 μέχρι 18 μήνες. Πλέον το Profhilo έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πρωτοπόρα antiaging treatments, έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις  ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

Που απευθύνεται η θεραπεία PROFHILO

Στην πραγματικότητα, η βιο-αναδιαμόρφωση είναι μια καινοτόμος προσέγγιση στην αντιγήρανση, η οποία αντιμετωπίζει τη χαλάρωση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και σε περιοχές, που παραδοσιακά θεραπεύονται δύσκολα, όπως ο λαιμός, τα χέρια, οι βραχίονες και το μπούστο.

Είναι ιδανική θεραπεία για την πρόληψη και τη διόρθωση της χαλάρωσης όλων των τύπων δέρματος, συνήθως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για μικρότερες ηλικίες.

Πριν και Μετά τη θεραπεία PROFHILO

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Για μια ολοκληρωμένη θεραπεία PROFHILO χρειάζονται 2 θεραπείες ανά 30 ημέρες στο πρόσωπο, ενώ για το λαιμό προτείνονται 3.

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται σταδιακά μετά τον πρώτο μήνα εφαρμογής και το δέρμα συνεχώς βελτιώνεται και αποκτά λάμψη και σφριγηλότητα ακόμα και μετά το πέρας της θεραπείας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: