Θεραπεία Rhea

Η ομορφιά γίνεται προσωπική υπόθεση, γιατί η φιλοσοφία της RHEA είναι πως το να είσαι μοναδικός, σε κάνει αληθινό.

Βασική πεποίθηση της RHEA Cosmetics, είναι ότι κάθε δέρμα είναι μοναδικό και πως υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις για να καλύψουν τις εκάστοτε ανάγκες του. Η RHEA, μπορεί να αποκωδικοποιήσει το δέρμα του προσώπου και του σώματός σας ενώ παράλληλα ανακαλύπτει την κατάλληλη θεραπεία για την ομορφιά σας. Χάρη στο συνδυασμό των προϊόντων της τα οφέλη είναι πολλαπλάσια για το δέρμα σας.

Η τελετουργία της θεραπείας γίνεται το κύριο χαρακτηριστικό του RHEA επαγγελματία σώματος, κατά τη διάρκεια της οποίας συνοδεύεται από μία βαθιά ψυχοφυσική αναζωογόνηση. Η RHEA θεραπεία ξεφεύγει από την κλασική συνεδρία αισθητικής, έχοντας στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ενεργειακή επίδραση.

Οι βασικές αρχές της RHEA για την περιποίηση σώματος είναι:  

 • Διέγερση των αισθήσεων
 • Υψηλά αποτελεσματικά ενεργά συστατικά
 • Συγκεκριμένα & μοναδικά πρωτόκολλα

Τα προϊόντα RHEA  Cosmetics που χρησιμοποιούνται, είναι 100 % Ιταλικά και συνδυάζουν την επιστήμη, την έρευνα, την καινοτομία και τη φύση.  

Πρόκειται για μια εξατομικευμένη εμπειρία, που ξεκινάει με προτάσεις και συμβουλές για την ομορφιά του προσώπου και του σώματός σας, σχεδιασμένες να αναλύσουν κάθε πιθανό πρόβλημα και συνεχίζει με μία σειρά από ειδικές θεραπείες που οδηγούν στο τέλειο αποτέλεσμα. Τέλος, μέσω της θεραπείας, επιτυγχάνεται και η απόλυτη χαλάρωση των μυών με το ειδικό μασάζ που σας παρέχουμε.

Clean & Relax Body  

Βαθύς καθαρισμός & απολέπιση σώματος με αρώματα από εσπεριδοειδή. Αυτή η θεραπεία ανοίγει τη σειρά θεραπειών σώματος της RHEA Cosmetics, καλωσορίζοντάς σας σε μία φυσική & ψυχική τελετουργία. 

BodyTouch  

Μασάζ σώματος με αποτοξινωτική δράση. Μία ολοκληρωμένη τελετουργία μασάζ που συνδυάζει την αποστράγγιση, τη διέγερση και το αδυνάτισμα. 

AlgiMask  

Τοπική peel off μάσκα σώματος με αγνά ενεργά συστατικά. Αλγινική μάσκα, πλούσια σε αδυνατιστικά ενεργά στοιχεία, που συνδυάζει τη δύναμη της peel-off μάσκας με την εξατομικευμένη ανάμειξη συμπυκνωμένων εκχυλισμάτων που διεισδύουν σε βάθος. 

SlimCup  

Τελετουργία με βεντούζες για την επαναφορά της ενεργειακής ισορροπίας και του μεταβολισμού. Θεραπεία που χαρίζει μία συνολική δράση στο σώμα, χρησιμοποιώντας την τεχνική της βεντούζας, που περιέχει την εναλλαγή δύο cups από σιλικόνη (βεντούζες) διαφορετικών διαστάσεων, με αποτοξινωτική και αποσυμφορητική δράση.  

Scrubbing 

Μασάζ μηχανικής απολέπισης με διαφορετικές εντάσεις. Θεραπεία με μηχανική απολέπιση, ιδανική για την ανανέωση των ιστών και των κυττάρων. Τα scrubs που περιέχει έχουν δύο διαφορετικές εντάσεις, ελαφριά και δυνατή, για δύο ειδών απολέπισης. 

PhytoWrap  

Μάσκα περιτύλιξης από θαλάσσια φύκια με υψηλή συγκέντρωση ιωδίου. Αυτή η θεραπεία αποτελείται από μια περιτύλιξη με φύκια , που έχουν υψηλή θεραπευτική δράση. Κάθε φάση εφαρμογής λειτουργεί με θαλάσσια ενεργά συστατικά, έτσι ώστε να αποκτήσει μία αξιοσημείωτη θεραπευτική δράση, που δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. 

TermicMud  

Μάσκα μαύρης λάσπης με θερμική δράση. Αναπτύσσει τη δράση της υπεραιμίας και της κρυογένεσης (ζεστό ή κρύο). Η μάσκα λάσπης δραστηριοποιεί μία βαθιά αποτοξινωτική διαδικασία που διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και την λεμφατική κυκλοφορία. Αποστραγγίζει, μειώνει το λίπος και την όψη φλοιού πορτοκαλιού. 

ActiEnergy Body  

Εφαρμογή τελικών προϊόντων, αρώματα από εσπεριδοειδή και διαδικασία περιτύλιξης με πετσέτες. Θεραπεία που ολοκληρώνει τη σειρά θεραπειών σώματος της RHEA Cosmetics. Ενεργειακό μασάζ τελετουργίας μαζί με μία ομαλή αφύπνιση των αισθήσεων. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να δημιουργήσουμε τη δική σας περιποίηση ανάλογα τις ανάγκες σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: