Πρόγραμμα Διατροφής

Χάστε τα περιττά κιλά με το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που προτείνει η διατροφολόγος και μάθετε πώς θα διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

Η καλή διατροφή αποδεδειγμένα συμβάλλει στην υγεία και την ευεξία, στον έλεγχο του σωματικού βάρους, στη βελτίωση της εμφάνισης. Στον σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο του Chryssalis Medical Spa, οι διατροφολόγοι παρέχουν διατροφικές υπηρεσίες σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να ελέγξουν το σωματικό τους βάρος.

Η ισορροπημένη διατροφή που στηρίζεται στη δική μας μεσογειακή δίαιτα, δεν βασίζεται σε μεμονωμένες τροφές και δεν υπόσχεται υπερβολικά μεγάλη απώλεια βάρους γρήγορα. Κάτι τέτοιο εξάλλου θα είχε ως αποτέλεσμα να πάρουμε ξανά τα περιττά κιλά εξίσου γρήγορα! Η ιδανική δίαιτα είναι εκείνη που βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους ή στην επαναφορά στα ιδανικά κιλά. Ταυτόχρονα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και προάγει την καλή υγεία.
Στο Chryssalis Medical Spa στοχεύουμε σε σταθερά αποτελέσματα μέσω της υιοθέτησης υγιεινών συνηθειών που γίνονται τρόπος ζωής. Επίσης, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, δηλαδή φτιάχνουμε το κάθε πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και αν χρειαστεί το προσαρμόζουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια της διατροφικής του παρακολούθησης.

Πρόγραμμα Διατροφής
 • Σωματομετρήσεις
 • Ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση)
 • Διατροφική αξιολόγηση
 • Λήψη ιατροφαρμακευτικού ιστορικού, ιστορικού βάρους & διατροφικών συνηθειών

Αφού ολοκληρωθούν οι μετρήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής του καθενός, συντάσσεται το πρώτο εξατομικευμένο διαιτολόγιο, έτσι ώστε οι αλλαγές να είναι εφικτές και διατηρήσιμες εξασφαλίζοντας παράλληλα το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Οι μετρήσεις του σώματος υπολογίζονται με ακρίβεια από σύγχρονο διαιτολογικό εξοπλισμό. Ειδικότερα, η ανάλυση σύστασης σώματος γίνεται με το Tanita, ένα μηχάνημα που δείχνει όλες τις τιμές που μας ενδιαφέρουν και που καθορίζουν το πρόγραμμα διατροφής που θα συστήσει η διατροφολόγος. Το Tanita μετρά από τη λιπώδη και μυϊκή μάζα μέχρι τη μεταβολική ηλικία και την κατακράτηση υγρών, ενώ «βλέπει» και το σπλαχνικό λίπος που δεν φαίνεται στην απλή λιπομέτρηση.
Τι ακριβώς όμως να περιμένει κάποιος σε μια συνεδρία διατροφικής παρακολούθησης;

 • Διατροφική εκπαίδευση
 • Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για έλεγχο βάρους
 • Διερεύνηση και αξιολόγηση βαθμού κινητοποίησης και προσωπικών κινήτρων για αλλαγή συμπεριφοράς
 • Ανάπτυξη τεχνικών για την αποφυγή επαναπρόσληψης βάρους

Διατροφική εκπαίδευση σημαίνει ότι ο διατροφολόγος εξηγεί πώς λειτουργεί ο οργανισμός μας, τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε καλές καύσεις, τι σημαίνει ο μεταβολισμός, πώς μπορούμε να τον αυξήσουμε ώστε να καίμε περισσότερες θερμίδες, τι πηγές τροφίμων είναι καλό να συνδυάζουμε ώστε να αισθανόμαστε κορεσμό και ποιες για να μην πεινάμε και καταφεύγουμε στο τσιμπολόγημα. Με απλά λόγια, ο διατροφολόγος μας εκπαιδεύει στην ισορροπημένη διατροφή, ώστε να έχουμε φυσιολογικό βάρος και να ακολουθούμε σωστές επιλογές για όλη μας τη ζωή.

Οι συνεδρίες παρακολούθησης γίνονται κατά κανόνα ανά μία ή δύο εβδομάδες, ωστόσο υπάρχει ευελιξία στη συχνότητα. Κάθε συνεδρία έχει σκοπό να διασφαλίσει την κάλυψη των διατροφικών αναγκών και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και καταστάσεις υγείας. Η απώλεια βάρους ενθαρρύνεται μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία, κατά την οποία προάγεται η υιοθέτηση της ορθής διατροφικής συμπεριφοράς

Πόσο κοστίζει η διατροφική παρακολούθηση;

Το κόστος είναι € 120 και η τιμή αναφέρεται στο μήνα.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία διατροφής;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 30’.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο
  Email:
  Τηλέφωνο:
  Παρατηρήσεις: