Πρόγραμμα Διατροφής

Αδυνάτισμα

Ανακαλύψτε το ιδανικό πρόγραμμα διατροφής με την κλινική διατροφολόγο του Chryssalis Medical Spa, Γρίβα Νάνσυ, και κάψτε τοπικό λίπος & περιττά κιλά, χωρίς στερήσεις!

Στον σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο του Chryssalis Medical Spa, η διατροφολόγος μας παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για κάθε διατροφική υπηρεσία, σε άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους και να ελέγξουν το σωματικό τους βάρος.

Η ισορροπημένη διατροφή που στηρίζεται στη δική μας μεσογειακή δίαιτα, δε βασίζεται σε μεμονωμένες τροφές και δεν υπόσχεται υπερβολικά μεγάλη απώλεια βάρους γρήγορα. Κάτι τέτοιο εξάλλου θα είχε ως αποτέλεσμα να πάρουμε ξανά τα περιττά κιλά εξίσου γρήγορα! Η ιδανική δίαιτα είναι εκείνη που βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού βάρους ή στην επαναφορά στα ιδανικά κιλά. Ταυτόχρονα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και προάγει την καλή υγεία.

Στο Chryssalis Medical Spa στοχεύουμε σε σταθερά αποτελέσματα μέσω της υιοθέτησης υγιεινών συνηθειών που γίνονται τρόπος ζωής. Επίσης, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, δηλαδή φτιάχνουμε το κάθε πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ανθρώπου και αν χρειαστεί το προσαρμόζουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια της διατροφικής του παρακολούθησης.

Η Γρίβα Νάνσυ είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Διαιτολόγου-Διατροφολόγου και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ).

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Αρεταίειο Νοσοκομείο Αθηνών, ενώ κατά την πτυχιακή της εργασία ασχολήθηκε με την μελέτη και την αξιολόγηση των δεικτών προγεννητικού ελέγχου σε εγκύους και την σχέση τους με την διατροφή. Από το 2010 ασχολείται ενεργά με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και την πρόληψη νοσημάτων που σχετίζονται με τη διατροφή. Έχει συνεργαστεί με ομάδες θηλασμού και φυσιολογικού τοκετού και έχει οργανώσει εθελοντικά ενημερωτικές ομιλίες σε σχολεία με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της εφηβικής παχυσαρκίας. Έχει εκπαιδευτεί στο πρόγραμμα “Πέρα από τα Όρια της Δίαιτας” (ΚΕ.Ψ.ΕΦ.), που βασίζεται σε Τεχνικές της Συμβουλευτικής, του Γνωστικού-Συμπεριφοριστικού Μοντέλου και της Ανθρωποκεντρικής Προσέγγισης, σε ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία και την διατροφή του ατόμου.

Από το 2015 είναι επιστημονική συνεργάτης του CHRYSSALIS MEDICAL SPA, Ηρώδου Αττικού 7, Κηφισιά.

Η πρώτη συνεδρία περιλαμβάνει:

 • Σωματομετρήσεις
 • Ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση)
 • Διατροφική αξιολόγηση
 • Λήψη ιατροφαρμακευτικού ιστορικού, ιστορικού βάρους & διατροφικών συνηθειών

Αφού ολοκληρωθούν οι μετρήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής του καθενός, συντάσσεται το πρώτο εξατομικευμένο διαιτολόγιο, έτσι ώστε οι αλλαγές να είναι εφικτές και διατηρήσιμες, εξασφαλίζοντας παράλληλα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι μετρήσεις του σώματος υπολογίζονται με ακρίβεια από σύγχρονο διαιτολογικό εξοπλισμό. Ειδικότερα, η ανάλυση σύστασης σώματος γίνεται με το Tanita, ένα μηχάνημα που δείχνει όλες τις τιμές που μας ενδιαφέρουν και που καθορίζουν το πρόγραμμα διατροφής. Το Tanita μετρά από τη λιπώδη και μυϊκή μάζα μέχρι τη μεταβολική ηλικία και την κατακράτηση υγρών, ενώ «βλέπει» και το σπλαχνικό λίπος που δε φαίνεται στην απλή λιπομέτρηση.

Οι συνεδρίες παρακολούθησης περιλαμβάνουν:

 • Διατροφική εκπαίδευση
 • Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για έλεγχο βάρους
 • Διερεύνηση και αξιολόγηση βαθμού κινητοποίησης και προσωπικών κινήτρων για αλλαγή συμπεριφοράς
 • Ανάπτυξη τεχνικών για την αποφυγή επαναπρόσληψης βάρους

Διατροφική εκπαίδευση σημαίνει ότι η διατροφολόγος εξηγεί πώς λειτουργεί ο οργανισμός μας, τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε καλές καύσεις, τι σημαίνει ο μεταβολισμός, πώς μπορούμε να τον αυξήσουμε ώστε να καίμε περισσότερες θερμίδες, τι πηγές τροφίμων είναι καλό να συνδυάζουμε ώστε να αισθανόμαστε κορεσμό και ποιες για να μην πεινάμε και καταφεύγουμε στο τσιμπολόγημα. Με απλά λόγια, η διατροφολόγος μας εκπαιδεύει στην ισορροπημένη διατροφή, ώστε να έχουμε φυσιολογικό βάρος και να ακολουθούμε σωστές επιλογές για όλη μας τη ζωή.

Οι συνεδρίες παρακολούθησης γίνονται κατά κανόνα ανά μία ή δύο εβδομάδες, ωστόσο υπάρχει ευελιξία στη συχνότητα. Κάθε συνεδρία έχει σκοπό να διασφαλίσει την κάλυψη των διατροφικών αναγκών και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και καταστάσεις υγείας. Η απώλεια βάρους ενθαρρύνεται μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία, κατά την οποία προάγεται η υιοθέτηση της ορθής διατροφικής συμπεριφοράς.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Chryssalis Medical Spa
για να θέσουμε μαζί με την κλινική διαιτολόγο Γρίβα Νάνσυ τους δικούς σας στόχους,
σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: