Ultherapy Λίφτινγκ Προσώπου

Ultherapy: Face lifting χωρίς χειρουργείο

Μάθετε για τη μοναδική μη επεμβατική μέθοδο που έχει πάρει έγκριση για αναίμακτη ανόρθωση φρυδιών, λαιμού και περιγράμματος προσώπου. Μόνο με 1 συνεδρία!

Καταπληκτικό αποτέλεσμα:

• Ανόρθωση φρυδιών
• Σύσφιξη λαιμού
• Καλοσχηματισμένο περίγραμμα προσώπου
• Λείο ντεκολτέ χωρίς ρυτίδες
• Μηδενικό χρόνο ανάρρωσης
• Φυσικό αποτέλεσμα
• Face lifting χωρίς χειρουργείο, ενέσεις και ράμματαα

Περιγραφή

Τι είναι το Ultherapy;

Είναι μια νέα, πρωτοποριακή και μοναδική θεραπεία, με υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος, χωρίς ερεθισμούς και χρόνο ανάρρωσης.

 

Η θεραπεία Ultherapy είναι επώδυνη;
Το αίσθημα του πόνου είναι σχετικά υποκειμενικό και το πόσο καλά ανεκτή είναι η Ultherapy ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Συχνά ο γιατρός προτείνει τη λήψη παυσίπονου, ενώ εφαρμόζει αναισθητική κρέμα τοπικά.

Τι είναι το λίφτινγκ προσώπου με Ulthera;
Η Ultherapy είναι η μοναδική μη χειρουργική μέθοδος εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για μη επεμβατικό lifting προσώπου και λαιμού και για τη λείανση ρυτίδων και γραμμών στο ντεκολτέ. Ειδικότερα, έχει λάβει έγκριση για μη χειρουργικό λίφτινγκ φρυδιών-επομένως λειτουργεί κατά κάποιον τρόπο ως μετωπιαίο λίφτινγκ (brow lift)- και για ανόρθωση στο πιγούνι και στο περίγραμμα του προσώπου που με τα χρόνια παρουσιάζουν χαλάρωση. Η θεραπεία Ultherapy προσφέρει ανόρθωση και σύσφιγξη και μας βοηθά να αποκτήσουμε πιο νεανική εμφάνιση από το πρόσωπο μέχρι και το ντεκολτέ χάρη στους υπέρηχους Ulthera.Το face lifting χωρίς χειρουργείο με τη μέθοδο Ultherapy είναι μια μη χειρουργική διαδικασία, στην οποία δεν χρησιμοποιούνται ράμματα και δεν γίνονται τομές. Επιπλέον, ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός, καθώς αμέσως μετά την Ultherapy ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του και στις υποχρεώσεις του.

 


Πώς γίνεται η
Ultherapy;
Αρχικά ο ειδικός καθαρίζει την περιοχή που θα υποβληθεί στην Ultherapy, απλώνει ένα ειδικό τζελ και εφαρμόζει στα σημεία που τον ενδιαφέρουν την κεφαλή των υπερήχων. Με τη βοήθεια του συστήματος απεικόνισης DeepSEE που διαθέτει η συσκευή Ulthera, ο γιατρός βλέπει το βάθος όπου μεταφέρεται η ενέργεια των υπερήχων. Ειδικότερα, χάρη στο DeepSEE, ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D (τρισδιάστατο) φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου.

Σε αντίθεση με τα λέιζερ, τις ραδιοσυχνότητες και άλλες τεχνολογίες, η ενέργεια της συσκευής υπερήχων Ulthera διαπερνά την επιφάνεια του δέρματος και μεταφέρεται με την κατάλληλη θερμοκρασία στο σωστό βάθος. Με αυτό τον τρόπο, η ενέργεια των υπερήχων Ulthera διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι μια σημαντική πρωτεΐνη, η παραγωγή της οποίας μειώνεται με την πάροδο του χρόνου οδηγώντας σταδιακά σε απώλεια της σφριγηλότητας. Συγκεκριμένα, από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να πέφτουν με ρυθμό 1,5% ετησίως, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό από τους άντρες. Η παραπάνω διαδικασία προκαλεί το φαινόμενο της γήρανσης.

Με την τεχνολογία της μεθόδου Ultherapy επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιγξη του δέρματος εστιάζοντας σε πρώτη φάση την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και στο γνωστό SMAS, δηλαδή την στιβάδα εκείνη που ο πλαστικός χειρουργός τεντώνει σε ένα χειρουργικό face lift. Πλέον το «τέντωμα» γίνεται αναίμακτα, χωρίς ο ειδικός να κάνει τομές στο δέρμα.


Τα αποτελέσματα της
Ultherapy
Σύμφωνα με κλινική μελέτη που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική έκδοση Annals of Dermatology (2015), το 90% των ανθρώπων που υποβλήθηκαν στη θεραπεία Ultherapy θα την πρότειναν σε φίλους τους, ενώ το 95% θα συνέχιζαν να την κάνουν, αν χρειαζόταν. Μάλιστα, όσοι υποβλήθηκαν στην Ultherapy σε όλο το πρόσωπο είδαν τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα στο περίγραμμα και περιστοματικά αλλά και στις παρειές, γεγονός που δείχνει ότι η μέθοδος προσφέρει θεαματική βελτίωση σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.
Το αποτέλεσμα της θεραπείας Ultherapy είναι ορατό αμέσως μετά την συνεδρία και ολοκληρώνεται σταδιακά μέχρι και 2−3 μήνες αργότερα, διάστημα κατά το οποίο έχουμε παραγωγή καινούριου κολλαγόνου.

 

Πόσο διαρκεί το αναίμακτο λίφτινγκ Ultherapy;
Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την περιοχή. Ενδεικτικά, η Ultherapy διαρκεί περίπου 60-90’ στο πρόσωπο και το λαιμό και 30’ στο ντεκολτέ. Συνολικά απαιτείται 1 συνεδρία.

 

Η ασφάλεια της Ultherapy
Οι υπέρηχοι χρησιμοποιούνται πάνω από 50 χρόνια στην ιατρική και η θεραπεία Ultherapy έχει φανεί ασφαλής και αποτελεσματική σε κλινικές μελέτες. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει πάνω από μισό εκατομμύριο θεραπείες σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, το σύστημα απεικόνισης DeepSEE εξασφαλίζει ότι η ενέργεια των υπερήχων Ulthera φτάνει στα σημεία όπου χρειάζεται. Τέλος, κλινικές μελέτες (π.χ. Aesthetic Plastic Surgery, 2014) δείχνουν ότι η μέθοδος είναι ασφαλής και αποτελεσματική ακόμα και σε περιοχές διαφορετικές από εκείνες για τις οποίες πήρε έγκριση για ανόρθωση, όπως είναι τα κάτω βλέφαρα.

 

Υπάρχουν παρενέργειες με την Ultherapy;
Μετά την θεραπεία Ultherapy η περιοχή ίσως εμφανίσει ερυθρότητα, η οποία όμως θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες ώρες. Ακόμα, ορισμένοι άνθρωποι πιθανόν να παρουσιάσουν ελαφρύ οίδημα και ευαισθησία στην αφή και πιο σπάνια μούδιασμα τοπικά αλλά όλα τα παραπάνω συμπτώματα είναι προσωρινά.

 

Για μια ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστική μέτρηση ελαστικότητας δέρματος ΑΞΙΑΣ 40 € τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: