LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ALEXANDRITE (ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ)

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ LASER ALEXANDRITE (ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗΣ)

Η laser αποτρίχωση θεωρείται η πιο σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Η νέα γενιά μηχανημάτων laser Αλεξανδρίτη στοχεύει κάθε φωτότυπο δέρματος.

Τιμές για Γυναίκες:

  • Άνω Χείλος 15 €
  • Πρόσωπο 40 €
  • Μπικίνι 60 €
  • Μασχάλες 40 €
  • Πόδια Μπικίνι 180 €

Τιμές για Άντρες;

  • Στήθος 90 €
  • Πλάτη 90 €
  • Ώμοι 50 €

Πώς γίνεται η laser αποτρίχωση;


Η αποτριχωση με λειζερ είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το λέιζερ Αλεξανδρίτη λειτουργεί ως εξής: η ακτίνα του απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας (τη χρωστική που της δίνει το σκούρο χρώμα) και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει το θύλακά της (όπου επανεκφύεται η τρίχα). Επιφανειακά η τρίχα που είναι ορατή καυτηριάζεται την ίδια στιγμή. Με αυτό τον τρόπο αποχωρείτε από το ιατρείο με λείο δέρμα, ενώ η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται σταθερά. Η laser αποτρίχωση γίνεται σε άντρες και γυναίκες, σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο πρόσωπο και το σώμα (άνω χείλος, σημείο ένωσης φρυδιών, πιγούνι, στήθος, πλάτη, μπικίνι, πόδια, χέρια, κοιλιά κ.ά).

Αποτρίχωση με λέιζερ Αλεξανδρίτη GentleMax Pro


Η σύγχρονη γενιά λειζερ Αλεξανδριτη ενσωματώνει Αλεξανδρίτη και Nd: Yag lasers με αποτέλεσμα η θεραπεία της υπερτρίχωσης να γίνεται με ασφάλεια σε κάθε φωτότυπο δέρματος, ακόμα και σε σκούρα επιδερμίδα. Το νέο σύστημα GentleMax Pro Laser της Candela (μήκος κύματος 755nm) χρησιμοποιεί προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μέθοδος είναι σχετικά ανώδυνη χάρη στο σύστημα ψύξης.

Το laser Alexandrite είναι ιδανικό για σκούρες τρίχες καθώς η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από την απορρόφηση της ακτίνας του από τη μελανίνη της τρίχας. Η αποτρίχωση με laser σε ανοιχτόχρωμες τρίχες (γκρίζες, λευκές, πολύ ξανθές κ.ά) και πολύ λεπτές (χνοώδες τρίχωμα) είναι αναποτελεσματική. Η εφαρμογή λέιζερ αποτρίχωσης στο χνούδι δεν ενδείκνυται.

Πόσο αποτελεσματική είναι η laser αποτρίχωση;


Το λέιζερ αποτρίχωσης προσφέρει αποτέλεσμα μακροχρόνιας διάρκειας στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας αλλά και του δασυτριχισμού (υπερβολική αύξηση τριχών σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές). Ενδεικτικά, το λέιζερ Αλεξανδρίτη είναι πιο αποτελεσματικό και στον δασυτριχισμό σε σχέση με το ξυραφάκι (Journal of Cosmetic Dermatology, 2016). Ακόμα, επιστημονική μελέτη έχει δείξει ότι η χρήση του λέιζερ αποτρίχωσης βελτιώνει το πρόβλημα της θυλακίτιδας που αφορά τη φλεγμονή λόγω εγκλεισμού της τρίχας στο δέρμα και συνήθως προκαλείται με τα ξυραφάκια ή τη χαλάουα. Η μελέτη αυτή (Indian Journal of Dermatology, 2009) έδειξε ότι μέσα σε 7 συνεδρίες το λέιζερ αποτρίχωσης αντιμετώπισε κατά 80% τη θυλακίτιδα χάρη στην αποτελεσματική μείωση της τριχοφυΐας (το αντίστοιχο ποσοστό με την αποτρίχωση IPL ήταν 50% βελτίωση σε 10-12 συνεδρίες).

Λέιζερ αποτρίχωση μπικίνι

Το laser αποτρίχωσης είναι καλύτερη και ασφαλέστερη μέθοδος σε σχέση με το ξυράφι, καθώς έχει αποδειχθεί ότι με το τελευταίο μεταφέρονται ακόμα και αφροδίσια νοσήματα (π.χ. κονδυλώματα, έρπης) από τη μια περιοχή σε μια άλλη γειτονική, λόγω του τραυματισμού του δέρματος. Στην περιοχή του μπικίνι το λέιζερ αποτρίχωσης θεωρείται ιδανική μέθοδος καθώς μειώνει τον κίνδυνο μεταφοράς αφροδίσιων.

Πόσο ασφαλής είναι η αποτρίχωση με λέιζερ;


Η laser αποτρίχωση είναι αρκετά ασφαλής μέθοδος στα χέρια ενός εκπαιδευμένου ειδικού που χειρίζεται το μηχάνημα. Οι συνήθεις παρενέργειες υποχωρούν σε λίγες ώρες έως μία μέρα και περιλαμβάνουν ερυθρότητα και λιγότερο συχνά ήπιο πρήξιμο. Μετά την συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας, αφού έχετε απλώσει αντιηλιακό. Τις πρώτες μέρες θα αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο. Το λέιζερ αποτρίχωσης αντενδείκνυται αν παρουσιάζετε ενεργή φλεγμονή με έρπη.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται με τη λέιζερ αποτρίχωση;


Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, στην πρώτη συνεδρία αποτρίχωσης με λέιζερ έχετε μείωση της τριχοφυΐας έως 25%. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται έως 6 συνεδρίες στις περιοχές που δεν θεωρούνται ορμονοεξαρτώμενες.

Από τι εξαρτάται η αποτελεσματικότητα της αποτρίχωσης με λέιζερ;

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείτε στη λέιζερ αποτρίχωση εξαρτάται και από τη συνέπεια που επιδεικνύετε στο ραντεβού με τον ειδικό. Για να το κατανοήσετε, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η ανάπτυξη των τριχών αποτελείται από 3 στάδια: το αναγενές, το καταγενές και το τελογενές στάδιο. Η αποτρίχωση με λέιζερ έχει το μέγιστο αποτέλεσμα όταν η συνεδρία (εφαρμογή) γίνεται τη στιγμή που οι τρίχες βρίσκονται στο αναγενές τους στάδιο, δηλαδή στη φάση της ανάπτυξης, ώστε να προκληθεί ατροφία στις ρίζες τους και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή τους. Λόγω του ότι το αναγενές στάδιο των τριχών έχει διαφορετική διάρκεια για κάθε περιοχή του σώματος και ποικίλλει από άτομο σε άτομο, για να πετύχουμε όλα τα τριχοθυλάκια σε αυτό το στάδιο που παράγουν τρίχα, οι πρώτες συνεδρίες με laser θα πρέπει να γίνονται με χρονικό διάστημα μεταξύ τους από 40 ημέρες έως 2 μήνες. Μεταξύ των συνεδριών με laser, το δέρμα μένει καθαρό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

Επίσης, ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν για ένα οριστικό αποτέλεσμα επηρεάζεται και από τυχόν ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) που ίσως εμφανίζει μια γυναίκα μέχρι το βαθμό ευαισθησίας της ορμονικής διέγερσης η οποία διαφέρει από περιοχή σε περιοχή και μεταξύ των ατόμων. Για παράδειγμα μία αυξημένη τοπική παραγωγή ανδρογόνων και εμφάνιση τοπικής υπερευαισθησίας στη δράση των ορμονών αυτών, μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη περισσότερων συνεδριών μεταξύ 2 ατόμων, αλλά ακόμα και μεταξύ 2 περιοχών του σώματος στο ίδιο άτομο (π.χ. στο πρόσωπο και τις γάμπες).

Για μια δωρεάν θεραπεία Laser Alexandrite αποτρίχωσης άνω χείλους οι γυναίκες, και αυχένα ή ώμου οι άντρες τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία Γεννησης
Φύλο:
Ενδιαφέρομαι για:
Email:
Τηλέφωνο: