Laser Alexandrite Candela Αποτρίχωση

Laser Αποτρίχωσης Alexandrite Candela

Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser θεωρείται η πιο σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Η σύγχρονη γενιά laser Alexandrite Candela με το νέο σύστημα Gentle Max Pro Laser της Candela (μήκος κύματος 755nm) χρησιμοποιεί προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μέθοδος είναι σχετικά ανώδυνη χάρη στο σύστημα ψύξης που διαθέτει.

Η αποτρίχωση με laser είναι αρκετά ασφαλής μέθοδος στα χέρια ενός εκπαιδευμένου ειδικού θεραπευτή που χειρίζεται το μηχάνημα.

Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Το laser Alexandrite Candela λειτουργεί ως εξής: η ακτίνα του απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας (τη χρωστική που της δίνει το σκούρο χρώμα) και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει το θύλακά της (όπου επανεκφύεται η τρίχα). H τρίχα που είναι επιφανειακά ορατή εξαχνώνεται την ίδια στιγμή. Με αυτό τον τρόπο αποχωρείτε από το ιατρείο με λείο δέρμα, ενώ η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται σταθερά. Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και άνδρες, σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου και του σώματος (άνω χείλος, σημείο ένωσης φρυδιών, πιγούνι, στήθος, πλάτη, μπικίνι, πόδια, χέρια, κοιλιά κ.α).

Το laser Alexandrite είναι ιδανικό για σκούρες τρίχες, σε λευκό δέρμα, καθώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται άμεσα  από την απορρόφηση της ακτίνας του από τη μελανίνη της τρίχας. Αντιθέτως οι ανοιχτόχρωμες (γκρίζες, λευκές, πολύ ξανθές κ.α.) και πολύ λεπτές (χνοώδες τρίχωμα) καθιστούν την αποτρίχωση με laser λιγότερο αποτελεσματική. Η εφαρμογή laser αποτρίχωσης στο χνούδι δεν ενδείκνυται.

Οι συνήθεις παρενέργειες υποχωρούν σε λίγες ώρες έως μία μέρα από την εφαρμογή της θεραπείας  και εκδηλώνονται με τη μορφή ερυθρότητας και λιγότερο συχνά ήπιου πρηξίματος. Μετά τη συνεδρία αποτρίχωσης με laser μπορείτε να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας, αφού έχετε απλώσει αντηλιακό Τις πρώτες μέρες θα αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο. Το laser αποτρίχωσης αντενδείκνυται αν παρουσιάζετε ενεργή φλεγμονή με έρπη.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας, στην πρώτη συνεδρία αποτρίχωσης με laser έχετε μείωση της τριχοφυΐας έως 25%. Οι περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται από 6 έως 8 συνεδρίες στις περιοχές που δεν θεωρούνται ορμονοεξαρτώμενες ώστε να επιτευχθεί τουλάχιστον 80% μείωση της τριχοφυΐας Επίσης ορισμένα σημεία του σώματος αντιδρούν στη θεραπεία σε λιγότερες συνεδρίες και άλλα σε περισσότερες.

Ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστείτε στη laser αποτρίχωση εξαρτάται και από τη συνέπεια που επιδεικνύετε στο ραντεβού με τον ειδικό. Αυτό συμβαίνει διότι η ανάπτυξη της τριχοφυΐας συντελείται σε 3 στάδια: το αναγενές, το καταγενές και το τελογενές στάδιο. Η αποτρίχωση με laser έχει το μέγιστο αποτέλεσμα όταν η συνεδρία (εφαρμογή) γίνεται τη στιγμή που οι τρίχες βρίσκονται στο αναγενές τους στάδιο, δηλαδή στη φάση της ανάπτυξης, ώστε να προκληθεί ατροφία στις ρίζες τους και να ανακοπεί ο κύκλος που οδηγεί στην επανέκφυσή τους. Λόγω του ότι το αναγενές στάδιο των τριχών έχει διαφορετική διάρκεια για κάθε περιοχή του σώματος και ποικίλλει από άτομο σε άτομο, για να πετύχουμε όλα τα τριχοθυλάκια σε αυτό το στάδιο που παράγουν τρίχα, οι πρώτες 3-4 συνεδρίες με laser θα πρέπει να γίνονται με χρονικό διάστημα μεταξύ τους από 40 έως 45 ημέρες και στη συνέχεια αυξάνουμε το μεσοδιάστημα σε συνεννόηση με τη θεραπεύτρια.  Μεταξύ των συνεδριών με laser, το δέρμα μένει καθαρό χωρίς καθόλου τριχοφυΐα.

Επίσης, ο αριθμός των συνεδριών που θα χρειαστούν για ένα οριστικό αποτέλεσμα επηρεάζεται και από τυχόν ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) που ίσως εμφανίζει μια γυναίκα, μέχρι το βαθμό ευαισθησίας της ορμονικής διέγερσης η οποία διαφέρει από περιοχή σε περιοχή και μεταξύ των ατόμων. Για παράδειγμα μία αυξημένη τοπική παραγωγή ανδρογόνων και εμφάνιση τοπικής υπερευαισθησίας στη δράση των ορμονών αυτών, μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη περισσότερων συνεδριών μεταξύ 2 ατόμων, αλλά ακόμα και μεταξύ 2 περιοχών του σώματος στο ίδιο άτομο (π.χ. στο πρόσωπο και τις γάμπες).

Πόσο κοστίζει το Laser Αλεξανδρίτη;

Τιμές για Γυναίκες 1 συνεδρία 6 συνεδρίες
Ανω χείλος-Πηγούνι 30€ 153€
Μισό πρόσωπο 40€ 204€
Μπικίνι full 45€ 230€
Μπικίνι line 35€ 180€
Γάμπες 50€ 255€
Μηροί 60€ 306€
Μηροί 1/2 40€ 204€
Γλουτοί 40€ 204€
Γαμπ-Μηρ-Μπικ 120€ 612€
Χέρια 50€ 255€
Χέρια Μισά 40€ 204€
Τιμές για άνδρες 1 συνεδρία 6 συνεδρίες
Περιίγραμμα Μούσι 40€ 204€
Πλάτη Ανδρών 50€ 255€
Πλάτη-Ώμοι Ανδρών 60€ 306€
Στήθος με κοιλιά Ανδρών 60€ 306€
Στήθος-Πλάτη-‘Ωμοι Ανδρών 120€ 612€
Χέρια Άνω βραχιονας 30€ 153€
Χέρια 50€ 255€
Χέρια Μισά 40€ 204€
Γάμπες-Μηροί 90€ 460€
Γλουτοί Ανδρών 40€ 204€
Laser Γεννητικά όργανα 50€ 170€

*Σε περίπτωση προγράμματος παρέχονται εκπτώσεις και δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: