Λεμφικό Μασάζ Piroche

Λεμφικό μασάζ Piroche

Αποτοξίνωση, μείωση της κατακράτησης και αίσθηση ευεξίας είναι μερικά από τα οφέλη που προσφέρει το συγκεκριμένο βιοενεργειακό μασάζ.

Λεμφικό μασάζ Piroche

Υπάρχει βιοενέργεια στην αισθητική; Η θεραπεία Piroche αποδεικνύει πως ναι, υπάρχει! Η μέθοδος λεμφικού μασάζ είναι εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, η οποία εξηγεί με ποιο τρόπο κυκλοφορεί η ενέργεια στο σώμα, καθώς και τον καλύτερο τρόπο να απομακρύνουμε «τα εμπόδια» που αναστέλλουν την ισορροπημένη ροή της μεταξύ του yin και του yang.

Μπορεί η φυσική ομορφιά να εκπέμπει τη χαρά της ζωής, υγεία και εσωτερική ισορροπία, όμως παράγοντες, όπως η μόλυνση, το στρες, το κάπνισμα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ενέργεια που ρέει στο σώμα μας. Σε αυτό το σημείο έρχεται να αποκαταστήσει το πρόβλημα η Piroche, η θεραπεία λεμφικού drainage. Γενικά, το λεμφικό μασάζ βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου και στην απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών, ενώ παράλληλα διεγείρει τη μικροκυκλοφορία. Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου χρησιμοποιείται αρκετά και σε περιπτώσεις όπως αποκατάσταση τραυματισμών σε αθλητές, προβλήματα κατακράτησης, κυτταρίτιδα κ.ά.

To Piroche είναι ένα είδος βιοενεργειακής αποστράγγισης ή λεμφικού μασάζ. Ο ειδικός απλώνει σε όλο το σώμα καθαρά αποστάγματα αιθέριων ελαίων και με ειδικές κινήσεις ακολουθεί τα ενεργειακά κανάλια των μεσημβρινών ξεμπλοκάροντας την ενέργεια και αποκαθιστώντας την ενεργειακή ισορροπία.

Πρόκειται για πολύ αποτελεσματική και μη επεμβατική θεραπεία λεμφικού μασάζ, στην οποία ο ειδικός εφαρμόζει στο δέρμα ειδικές «βεντούζες» αναρρόφησης ώστε να αυξηθεί η μικροκυκλοφορία τοπικά και η κίνηση της λέμφου. Οι κινήσεις είναι ήπιες και η μέθοδος ασφαλής. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η τεχνολογία στοχεύει στην ανανέωση των κυττάρων.

Οι επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια αναφέρουν ότι το λεμφικό μασάζ είναι αποτελεσματικό σε μια σειρά από ενδείξεις, ειδικά στην καλύτερη λειτουργία της λέμφου και στη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Όλα τα πρωτόκολλα της θεραπείας Piroche βασίζονται σε τρεις βασικές αρχές που αποτελούν τα θεμέλια της φιλοσοφίας της:
1. Αποτοξίνωση: Αυτό το είδος λεμφικού μασάζ βοηθά στην απομάκρυνση των άχρηστων υγρών της λέμφου και των τοξινών με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό και δρα κατά της κατακράτησης.
2. Διέγερση: Το Piroche διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και την οξυγόνωση.
3. Αναζωογόνηση: Αμέσως μετά οι ενδιαφερόμενοι αισθάνονται ανακούφιση, ξεκούραση και ενεργειακή ισορροπία.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 50΄. Αναφορικά με τον αριθμό των συνεδριών, θα δείτε αποτελέσματα ήδη από την πρώτη συνεδρία. Ο ειδικός θα κρίνει αν χρειάζεστε περισσότερες, ανάλογα με τις ενδείξεις.

Πόσο κοστίζει το λεμφικό μασάζ Piroche;

Το συγκεκριμένο είδος λεμφικής παροχέτευσης κοστίζει € 80.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: