Σύσφιξη Coax Med

Σύσφιξη προσώπου, λαιμού και σώματος με ραδιοσυχνότητες

Αναίμακτο λίφτινγκ προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed. Πολεμούν τη χαλάρωση του δέρματος και βελτιώνουν την ποιότητά του διεγείροντας την παραγωγή δικού μας κολλαγόνου.

Οι ενδείξεις της θεραπείας με ραδιοσυχνότητες (radiofrequencies):

 • Χαλάρωση δέρματος σε πρόσωπο, λαιμό, περίγραμμα (οβάλ) του προσώπου και σώμα
 • Χαλάρωση βλεφάρων
 • Επιφανειακές και βαθιές ρυτίδες
 • Διευρυμένοι πόροι
 • Ουλές ακμής
 • Τραχύτητα δέρματος
Σύσφιξη Coax Med

Εφέ λίφτινγκ χωρίς νυστέρι χαρίζουν οι ραδιοσυχνότητες (RF), η πλέον κλασική και δοκιμασμένη θεραπεία με απόλυτη ένδειξη τη χαλάρωση του δέρματος. Οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed προσφέρουν αναίμακτα σύσφιγξη του προσώπου και του λαιμού, ενώ την ίδια στιγμή βελτιώνουν την ποιότητα του δέρματος κάνοντας πιο δυσδιάκριτες τις ρυτίδες, τους πόρους, τις ουλές ακμής, ακόμα και τις πανάδες.

Το αναίμακτο λίφτινγκ που προσφέρουν οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed χαρίζοντας σύσφιγξη σε πρόσωπο και λαιμό γίνεται στο ιατρείο. Οι συσκευές ραδιοσυχνοτήτων διαχέουν ραδιοκύματα βαθιά κάτω από το δέρμα. Ο ηλεκτρισμός μετατρέπεται σε θερμότητα, η οποία προκαλεί συσπάσεις στις λεπτές μεμβράνες των ιστών και με αυτό τον τρόπο έχουμε άμεσα σύσφιγξη (λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο). Επίσης, μια άλλη ιδιότητα που έχει παρατηρηθεί δευτερευόντως, είναι η συρρίκνωση του λίπους τοπικά σε περιοχές όπως το διπλοσάγονο.

Το σύστημα CoaxMed διαθέτει μια εξελιγμένη μορφή τεχνολογίας που ενσωματώνει σε μια συσκευή μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες. Η ειδική κεφαλή που εφαρμόζουμε στο δέρμα διοχετεύει ραδιοκύματα στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, με τρόπο ελεγχόμενο και ομοιόμορφο αλλά και με απόλυτη ασφάλεια, καθώς υπάρχει το σύστημα ψύξης που προστατεύει την επιδερμίδα.Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας τα ραδιοκύματα διεγείρουν θερμικά τους ιστούς δίνοντας σήμα στον οργανισμό ότι διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Εκείνος με την σειρά του προχωρά στην παραγωγή καινούριου κολλαγόνου και ινών ελαστίνης, ώστε να επουλώσει αυτό που αντιλήφθηκε ως πληγή (εξαιτίας της αύξησης της θερμοκρασίας εσωτερικά).Οι μονοπολικές και διπολικές ραδιοσυχνότητες συνδυάζουν και σύστημα αναρρόφησης που μεταβάλλει την πίεση του αέρα. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται και η μικροκυκλοφορία τοπικά, διευκολύνεται η ροή της λέμφου, μειώνεται η κατακράτηση σε περιοχές όπως γύρω από τα μάτια.

Αυτή η ομοιόμορφη και σε βάθος δράση προκαλεί άμεσα σύσφιξη στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Αποτέλεσμα του face lift χωρίς χειρουργείο είναι ένα δέρμα σφιχτό, λείο και πιο νεανικό από την πρώτη συνεδρία. Επίσης, η λάμψη είναι ορατή από την πρώτη εφαρμογή, ενώ τους επόμενους μήνες το αποτέλεσμα βελτιώνεται με την σταδιακή παραγωγή κολλαγόνου, που ευθύνεται για την σφριγηλότητα του προσώπου. Η θεραπεία είναι γρήγορη, ασφαλής και αποτελεσματική. Πλήρη αποτελέσματα με τις ραδιοσυχνότητες CoaxMed έχουμε μετά από 2-4 μήνες.

Το ολοκληρωμένο ιατρικό πρωτόκολλο με τις ραδιοσυχνότητες CoaxMed απαιτεί κατά μέσο όρο 10-12 συνεδρίες, όμως η θεραπεία εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Οι συνεδρίες γίνονται κάθε 15 με 20 μέρες σε συνεννόηση με το γιατρό ή τη θεραπεύτρια. Οι ραδιοσυχνότητες CoaxMed μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με μεσοθεραπεία προσώπου.

Η μέθοδος του λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο με ραδιοσυχνότητες είναι ασφαλής, ανώδυνη και αναίμακτη και το μόνο που ίσως αισθανθείτε είναι μια ήπια αίσθηση καύσου, η οποία ωστόσο αμβλύνεται χάρη στο σύστημα ψύξης. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και αμέσως μετά μπορείτε να επιστρέψετε στις δραστηριότητές σας.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας με τις ραδιοσυχνότητες CoaxMed;

Η συνεδρία με τις ραδιοσυχνότητες διαρκεί περίπου 30-45΄ και η τιμή της ξεκινά από  90 – 140 €

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: