Θεραπεία Ομορφιάς για τα μάτια

EYE LOGIC GUINOT

Ανανεώστε Το Βλέμμα Σας!

Η πρώτη ολική θεραπεία ειδικά για το περίγραμμα των ματιών είναι στο Chryssalis Medical Spa!

Η θεραπεία EYE LOGIC είναι μια θεραπεία σχεδιασμένη ειδικά για την ομορφιά των ματιών. Είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για αυτή την ευαίσθητη περιοχή και καταπολεμά τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, καθώς και τις ρυτίδες γύρω και ανάμεσα στα μάτια.

Λειαίνει τις ρυτίδες και τις γραμμές γύρω και ανάμεσα

στα μάτια

Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι λεπτή και ευαίσθητη. Σε αυτή την ευπαθή και συνεχώς εκτεθειμένη περιοχή, στον ήλιο, στον αέρα κτλ. εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια της ηλικίας.
 • Ήδη από την αρχή της θεραπείας, τα ενεργά συστατικά αντιγήρανσης δρουν στα σημάδια της ηλικίας και διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων.
 • Στη συνέχεια, ακολουθεί μια σειρά ειδικών μαλάξεων, που τονώνουν το περίγραμμα των ματιών και λειαίνουν τις ρυτίδες γύρω και ανάμεσα στα μάτια.
 • Η αποκλειστική MASQUE YEUX AGE LOGIC της GUINOT εφαρμόζεται στο τέλος της θεραπείας και κάνει το βλέμμα πιο νεανικό και φωτεινό. Το αποτέλεσμα του «lifting» στα μάτια είναι άμεσα ορατό.

Μειώνει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους γύρω

από τα μάτια

Οι μαύροι κύκλοι οφείλονται στην κούραση και το στρες, που προκαλούν συμφόρηση των επιφανειακών αγγείων, ώστε να διακρίνονται κάτω από την επιδερμίδα. Η κακή κυκλοφορία του αίματος εντείνει τη μελανή χρώση της περιοχής, που είναι χαρακτηριστική των μαύρων κύκλων.
Μέσα σε 30 μόλις λεπτά, η θεραπεία EYE LOGIC εξομαλύνει την επιφανειακή κυκλοφορία του αίματος και αποσυμφορεί ορατά το περίγραμμα των ματιών. Σε περιόδους μεγάλης κούρασης, τα βλέφαρα μπορεί να είναι βαριά και να υπάρχουν σακούλες κάτω από τα μάτια.
Το φαινόμενο οφείλεται στην κατακράτηση νερού στα πάνω και στα κάτω βλέφαρα. Χάρη στα ενεργά συστατικά και τις ειδικές μαλάξεις, η θεραπεία EYE LOGIC αποσυμφορεί και ανακουφίζει τα βλέφαρα.
Στο τέλος της θεραπείας, οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες έχουν μειωθεί εντυπωσιακά.
Η αίσθηση κόπωσης και βάρους στα βλέφαρα έχει υποχωρήσει.

Μυστικά της θεραπείας

ΙΟΝΙΣΜΟΣ ME SERUM GEL YEUX AGE LOGIC

Μέθοδος θεραπείας της GUINOT που επιτρέπει την ταχεία διείσδυση στο δέρμα των ενεργών συστατικών που καταπολεμούν τις ρυτίδες, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους από το περίγραμμα των ματιών και τα βλέφαρα.

ΜΑΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

10 κινήσεις ειδικά μελετημένες για αυτή την ευαίσθητη περιοχή, που αποσυμφορούν και τονώνουν το περίγραμμα των ματιών.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

Στο τέλος της θεραπείας, η αισθητικός εφαρμόζει την MASQUE YEUX AGE LOGIC. Η αποκλειστική αυτή μάσκα της GUINOT λειαίνει τις ρυτίδες γύρω και ανάμεσα στα μάτια, ζωντανεύει το βλέμμα και ξεκουράζει το περίγραμμα των ματιών.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της θεραπείας EYE LOGIC και αποκτήστε πιο νέο,
ξεκούραστο και όμορφο βλέμμα! 

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: