Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Μεσοθεραπεία Σώματος με Βιομιμητικά Πεπτίδια Dermaheal LL

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος, με νέες δραστικές ουσίες που προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Η μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια

Τα πεπτίδια είναι ό,τι πιο σύγχρονο χρησιμοποιείται στη μεσοθεραπεία σώματος. Πρόκειται για οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα (τα δομικά υλικά των πρωτεϊνών του οργανισμού).

Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συνθετικά πεπτίδια και έχουν βιομιμητική δράση. Ο λόγος που χρησιμοποιούνται τα συνθετικά πεπτίδια στις θεραπείες είναι γιατί έχουν σταθερότητα ως μόρια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσα σε μια καλλυντική φόρμουλα.

Τα πεπτίδια είναι μια καινοτόμα κατηγορία ενεργών συστατικών. Ανάλογα με τη μορφή, χωρίζονται σε ολιγοπεπτίδια, εξαπεπτίδια κλπ-και το μοριακό τους βάρος, τα πεπτίδια προσφέρουν οφέλη στο σώμα σε κάθε ηλικία. Ειδικότερα, αυξάνουν την διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων συμβάλλοντας στην ρευστοποίηση των λιπιδικών συστατικών με αποτέλεσμα την απομάκρυνση τους από τον οργανισμό.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει ενέσιμα και μη στο  σώμα, ενώ οι τεχνικές έγχυσης ποικίλουν ανάλογα με το αποτέλεσμα που στοχεύει ο γιατρός. Μπορεί η έγχυση στη μεσοθεραπεία να είναι ενδοεπιδερμική, με μικρονυγμούς, να γίνεται με την τεχνική nappage στην οποία η βελόνα εισάγεται σε βάθος 2-4 χιλιοστών κλπ. Από την άλλη μπορεί να γίνει με μη ενέσιμο τρόπο, όπως με ιοντοφόρεση, όμως η αποτελεσματικότητα δεν αντίστοιχη της ενέσιμης μορφής.

Ο γιατρός τυπικά εγχέει με ένεση τα συστατικά στα θεραπευόμενα σημεία του σώματος (γλουτοί, εμπρός μηροί, πίσω μηροί, κοιλιά). Ειδικότερα, η μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια Dermaheal LL μπορεί να εξατομικευθεί και να αντιμετωπίσει τόσο την οιδηματώδη κυτταρίτιδα όσο και την συμπαγή κυτταρίτιδα. Παράλληλα μπορούμε να δούμε θεαματικά αποτελέσματα,  σε όλα τα στάδια (1ο έως 4ο στάδιο) της κυτταρίτιδας.

Συνολικά χρειάζονται 6-8 συνεδρίες, 1 ανά 7-15 μέρες. Βέβαια, το θεραπευτικό πρωτόκολλο εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Η ασφάλεια της μεσοθεραπείας έχει αποδειχθεί εδώ και δεκαετίες, καθώς εφαρμόζεται πάνω από 60 χρόνια. Μετά την συνεδρία, ο ενδιαφερόμενος θα παρατηρήσει μια ερυθρότητα τοπικά στην περιοχή όπου έγινε η έγχυση των ουσιών, η οποία όμως θα υποχωρήσει μετά από λίγες ώρες. Τυχόν μελανιές τοπικά εμφανίζονται πιο σπάνια, αλλά και αυτές υποχωρούν μετά από λίγο διάστημα.

Η μεσοθεραπεία είναι ασφαλής εφόσον ο γιατρός χρησιμοποιεί εγκεκριμένα σκευάσματα για την θεραπεία σώματος.

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία θεωρείται ανεκτή θεραπεία. Στις άλλες περιπτώσεις όπου η διαδικασία γίνεται χωρίς ενέσεις (π.χ. DermaPen, dermaroller, ιοντοφόρεση) ο πόνος είναι από ελάχιστος έως μηδενικός.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Ποιο είναι το κόστος της μεσοθεραπείας;

Η τιμή της μεσοθεραπείας διαφοροποιείται ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Το κόστος ξεκινά από 90€/συνεδρία.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: