Μεσοθεραπεία προσώπου Dermaheal Ptx

Aναζωογόνηση

Τι είναι η Μεσοθεραπεία προσώπου;

Η Μεσοθεραπεία Προσώπου είναι μια σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης. Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ενέσιμα είτε μη ενέσιμα. Η διαδικασία περιλαμβάνει την έγχυση νέων δραστικών ουσιών και ειδικότερα των Βιομιμητικών Πεπτιδίων της σειράς Dermaheal στην περιοχή ενδιαφέροντος.

Τα πεπτίδια είναι ό,τι πιο σύγχρονο χρησιμοποιείται στη Μεσοθεραπεία προσώπου. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα (τα δομικά υλικά των πρωτεϊνών του οργανισμού). Στο Chryssalis Medical Spa χρησιμοποιούμε συνθετικά πεπτίδια που έχουν παρασκευαστεί στο εργαστήριο και έχουν βιομιμητική δράση, δηλαδή μιμούνται τα δικά μας.

Ο λόγος που προτιμούμε τα συνθετικά στις θεραπείες είναι γιατί έχουν καλύτερη σταθερότητα ως μόρια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσα σε μια καλλυντική φόρμουλα. Τα πεπτίδια θεωρούνται μια πολλά υποσχόμενη κατηγορία ενεργών συστατικών. Ανάλογα με τη μορφή-χωρίζονται σε ολιγοπεπτίδια, εξαπεπτίδια κ.λπ-και το μοριακό τους βάρος, προσφέρουν διαφορετικά οφέλη στην επιδερμίδα σε κάθε ηλικία.

Ειδικότερα, διευκολύνουν την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων, μεταδίδοντας μηνύματα και ενθαρρύνουν την επιδερμίδα να λειτουργήσει πιο σωστά: Να επανορθώσει τις φθορές της και να συνθέσει νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Επιπλέον, τα πεπτίδια είναι πολύ αποτελεσματικοί παράγοντες δέσμευσης της υγρασίας. Με το πέρασμα όμως του χρόνου η δράση των φυσικών πεπτιδίων μειώνεται.

Αυτήν τη δράση καλούνται να μιμηθούν- πάντα όμως σε συνδυασμό με άλλα δραστικά συστατικά- οι συνθετικές εκδοχές τους που έχουν κατακλύσει τις φόρμουλες των αντιγηραντικών προϊόντων νέας γενιάς. Όσο μικρότερη είναι η αλυσίδα αμινοξέων των πεπτιδίων μέσα σε μια καλλυντική σύνθεση τόσο αποτελεσματικότερη είναι η δράση τους, ιδίως στην παραγωγή κολλαγόνου.

Τα πεπτίδια αυτά, λόγω του μεγέθους τους, μπορούν να διαπεράσουν την επιφανειακή στιβάδα της επιδερμίδας και να την «ξεγελάσουν» δίνοντάς της το μήνυμα ότι οι ίνες κολλαγόνου έχουν υποστεί φθορά, έτσι ώστε να δώσει εντολή στους ινοβλάστες να συνθέσουν νέες. Με άλλα λόγια, αυτά τα πεπτίδια «ενημερώνουν» τα κύτταρα του δέρματος για να παραχθεί όποιο συστατικό λείπει (π.χ. κολλαγόνο, πρωτεογλυκάνες, κλπ.).

Πώς γίνεται η Μεσοθεραπεία προσώπου;

Η Μεσοθεραπεία με τα βιομιμητικά πεπτίδια γίνεται σε καθαρό δέρμα. Ο γιατρός εγχέει με ένεση τα συστατικά σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Συνολικά ο γιατρός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 8 διαφορετικά θεραπευτικά πρωτόκολλα θεραπείας με βιομιμητικά πεπτίδια συνδυαστικά με άλλες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βλαστοκύτταρα, λευκαντικά συστατικά κ.ά.

Ειδικότερα, η Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια της σειράς Dermaheal μπορεί να εξατομικευθεί και να γίνει για τις συγκεκριμένες ενδείξεις:

 • Για ανανέωση
 • Για ενυδάτωση
 • Για λάμψη και βελτίωση της όψης των δυσχρωμιών
 • Για αντιγήρανση (σημάδια φωτογήρανσης, όπως ρυτίδες)

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δούμε αποτελέσματα;

Συνολικά χρειάζονται 4-6 συνεδρίες, 1 ανά 7-10 ημέρες. Βέβαια, το θεραπευτικό πρωτόκολλο εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Ποιο είναι το κόστος για κάθε συνεδρία;

Το κόστος κάθε συνεδρίας ανέρχεται στη τιμή των 120 με 180 ευρώ ανάλογα την περίπτωση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: