Διάγνωση Δέρματος Observ 520

Ένα ταξίδι στα άδυτα της επιδερμίδας σας

To Observ 520 είναι η μόνη συσκευή διάγνωσης δέρματος που προσφέρει έξι διαφορετικές πηγές φωτός για λεπτομερή ανάλυση.

Χρόνια πίσω οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το δέρμα μας αποτελείται από διαφορετικές στιβάδες (στρώματα). Το μόνο στρώμα που μπορούμε να δούμε με το ανθρώπινο μάτι είναι το εξωτερικό (Επιδερμίδα). Πολύ συχνά το κλειδί για ένα υγιές δέρμα προστατευμένο από τα σημάδια του χρόνου βρίσκεται στα πιο μέσα στρώματα του δερματικού ιστού.

Το Observ είναι ένα διαγνωστικό απεικονιστικό σύστημα το οποίο αναδεικνύει τη γενικότερη κατάσταση του δέρματος και πιο συγκεκριμένα την κατάσταση των βαθύτερων δερματικών στρωμάτων, που είναι αόρατα με το γυμνό μάτι. Η πατενταρισμένη τεχνολογία πίσω από το Observ είναι βασισμένη στον φωτισμό και τον φθορισμό διαφορετικών ειδών φωτός του δέρματος του προσώπου. Εντός 30 λεπτών θα έχετε μία πολύ καθαρή εικόνα της κατάστασης του δέρματός σας και θα μπορείτε πλέον να λάβετε την ενδεδειγμένη φροντίδα για τις συγκεκριμένες ανάγκες που τελικά παρουσιάζει το δέρμα σας.

Το σύστημα Observ 520 έχει τη δυνατότητα 6 διαφορετικών απεικονίσεων για την αξιολόγηση των δερματικών βλαβών του προσώπου ως εξής:

 1. Daylight mode
 2. Simulated Wood’s light mode
 3. True UV mode
 4. Parallel-polarization mode
 5. Cross-polarization mode
 6. Complexion analysis

Τα κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος εκπέμπουν φως με έναν μοναδικό τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διάφορες δερματικές καταστάσεις γίνονται ορατές με μοναδικά χρώματα και διάφορα μοτίβα που φθορίζονται όταν εκτίθενται στην ακτίνα UV. 

Το Observ 520 στηρίζεται στην αρχή του φθορισμού του δέρματος. Διαθέτει μία αποκλειστική τεχνολογία που αποκαλύπτει τον φθορισμό του δέρματος με τη βοήθεια μιας χαμηλής δόσης ακτινών UV.  

Το Observ 520 συνδέεται ασύρματα με iPad με αποτέλεσμα να κρατάει όλα τα στοιχεία και να μπορείτε να συγκρίνετε τα πριν + μετά αποτελέσματα των θεραπειών. Επιπλέον σας επιτρέπει να: 

 1. Να δούμε τη «ζημιά» που έχει υποστεί το δέρμα από τους εξωτερικούς παράγοντες όπως πχ η έκθεση στο ήλιο.  
 2. Να δούμε ποια σημεία του προσώπου είναι είτε αφυδατωμένα, είτε παρουσιάζουν υπερβολική έκκριση σμήγματος. 
 3. Να δούμε τα αποτέλεσμα των θεραπειών και την πρόοδο αυτών. 
 4. Να διαφοροποιήσουμε την θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες τις επιδερμίδα σας.
Η διάρκεια της διάγνωσης μαζί με την ανάλυση των αποτελεσμάτων είναι περίπου 30 λεπτά. Το κόστος είναι 50 ευρώ.
 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: