Μεσοθεραπεία Σώματος Prostrolane

Θεραπείες Σώματος

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Σώματος;

Η Μεσοθεραπεία σώματος είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που καταπολεμά την κυτταρίτιδα, την τοπική μείωση του πάχους και τη λιπόλυση. Μέσω της τεχνικής έγχυσης των Βιομιμητικών Πεπτιδίων της σειράς Prostrolane στοχεύει στα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Η Prostrolane B series είναι μια καινοτόμα σειρά ενέσιμων προϊόντων με διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ και σύγχρονη τεχνολογία πεπτιδίων για την αντιμετώπιση της γήρανσης, της υπερμελάγχρωσης, του τοπικού πάχος και της κυτταρίτιδας.

Στη Μεσοθεραπεία σώματος τα βιομιμητικά πεπτίδια που χρησιμοποιούνται προσδένονται στους κυτταρικούς υποδοχείς και ενεργοποιούν μονοπάτια σηματοδότησης μέσα στα κύτταρα. Κατά συνέπεια, το διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ μεταφέρει και σταδιακά απελευθερώνει αλυσίδες πεπτιδίων που ενεργοποιούν τα κύτταρα επί 15 ημέρες.

Πώς γίνεται η Μεσοθεραπεία Σώματος;

Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει ενέσιμα και μη στο σώμα, ενώ οι τεχνικές έγχυσης ποικίλουν ανάλογα με το αποτέλεσμα που στοχεύει ο γιατρός. Μπορεί η έγχυση να είναι ενδοεπιδερμική, με μικρονυγμούς ή με την τεχνική nappage στην οποία η βελόνα εισάγεται σε βάθος 2-4 χιλιοστών κλπ. Από την άλλη μπορεί να γίνει με μη ενέσιμο τρόπο, όπως με ιοντοφόρεση, όμως η αποτελεσματικότητα δεν είναι αντίστοιχη της ενέσιμης μορφής.

Ειδικότερα, η Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια της σειράς Prostrolane μπορεί να εξατομικευθεί και να γίνει για τις συγκεκριμένες ενδείξεις:

 • Για γλυπτική σώματος
 • Για ενεργοποίηση κολλαγόνου και ελαστίνης σε λαιμό και ντεκολτέ
 • Για ενεργοποίηση της συρρίκνωσης στα λιποκύτταρα
 • Για σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος
 • Για λάμψη και βελτίωση της όψης των δυσχρωμιών
 • Για αντιμετώπιση τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δούμε αποτελέσματα;

Συνολικά χρειάζονται 3-4 συνεδρίες, 1 ανά 15 ημέρες. Βέβαια, το θεραπευτικό πρωτόκολλο εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Ποιο είναι το κόστος για κάθε συνεδρία;

Το κόστος κάθε συνεδρίας ανέρχεται στη τιμή των 180 με 290 ευρώ ανάλογα την περίπτωση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: