Ενυδάτωση Προσώπου Hydradermie

Hydradermie Jeunesse :
Η διάσημη θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για το πρόσωπο που χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση με τη βοήθεια ουσιών που διεισδύουν ανώδυνα στο δέρμα χάρη στην ιοντοφόρεση (ιονισμό) .

Αν υπάρχει σήμερα κάποια κλασική περιποίηση προσώπου που έχει κερδίσει το στοίχημα με το χρόνο και συνεχίζει να εξελίσσεται, αυτή είναι η Hydradermie του Guinot. Δημιουργήθηκε από τον Γάλλο χημικό René Guinot, ιδρυτή του διάσημου brand που διαθέτει πολλές σειρές καλλυντικών και θεραπείες με την υπογραφή του. Η θεωρία του Guinot ήταν ότι κάθε δέρμα είναι διαφορετικό, γι’ αυτό και οι θεραπείες που έχει δημιουργήσει εφαρμόζονται με επιτυχία σε χιλιάδες κέντρα αισθητικής και medi spa, από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Αθήνα και το Τόκιο. Η πιο θρυλική από αυτές τις θεραπείες είναι η Hydradermie. Χάρη στην τεχνολογία του ιονισμού, εισάγονται ουσίες-κλειδιά στο δέρμα, ανώδυνα και αναίμακτα, προσφέροντας το αποτέλεσμα μιας μεσοθεραπείας χωρίς βελόνες!

Ενυδάτωση Προσώπου Hydradermie

Hydradermie, μια αναίμακτη μεσοθεραπεία
Μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες

Η Hydradermie είναι μια αποκλειστική θεραπεία προσώπου του brand Guinot που προσαρμόζεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας με στόχο τη νεανική εμφάνιση και ομοιόμορφη υφή. Αυτό επιτυγχάνεται επειδή στη θεραπεία αξιοποιείται μια σειρά από εξατομικευμένα δερμοκαλλυντικά Guinot αλλά και η τεχνολογία του ιονισμού που βοηθά στη διείσδυση των δραστικών ουσιών. Γι’ αυτό και για πολλούς η Hydradermie θεωρείται μια 100% ανώδυνη μεσοθεραπεία, αφού η ειδικός δεν χρησιμοποιεί βελόνες και δεν τραυματίζει το δέρμα.

Οι ενδείξεις της θεραπείας προσώπου Hydradermie

Η θεραπεία Hydradermie προσφέρεται σε 8 εκδοχές σύμφωνα με τους στόχους που έχουμε και ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος:
• Ενυδάτωση
• Θρέψη
• Φωτεινότητα και καταπολέμηση δυσχρωμιών
• Ρύθμιση της λιπαρότητας
• Μείωση ρυτίδων
• Αντιγήρανση Age Logic
• Καταπράϋνση
• Πρόληψη / Αποκατάσταση βλαβών που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία

Τι είναι ο ιονισμός (ιοντοφόρεση)

Συνδυαστικά με την προϊοντική σειρά που η ειδικός επιλέγει προσεχτικά, αφού πρώτα εξετάσει την εικόνα του δέρματος, εφαρμόζεται ιονισμός. Πρόκειται για μια τεχνολογία διαδερμικής χορήγησης πολύτιμων ουσιών με τη βοήθεια ιόντων, ώστε η μεσοθεραπεία να είναι αποτελεσματική χωρίς να τραυματιστεί το δέρμα. Αυτό επιτυγχάνεται με μια κεφαλή ιοντοφόρεσης που εφαρμόζεται στο πρόσωπο. Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι στην Hydradermie έχουμε διπλό ιονισμό. Πρόκειται για μια κατοχυρωμένη μέθοδο των ινστιτούτων Guinot που ενισχύει την άμεση και αποτελεσματική διείσδυση των ενεργών ουσιών στο δέρμα. Επιπλέον, τα ηλεκτρόδια διεγείρουν την κυτταρική δραστηριότητα και το πρόσωπο φαίνεται αναζωογονημένο και ανανεωμένο.

Η Hydradermie είναι μια μέθοδος ανώδυνη και γίνεται χωρίς βελόνες και κεφαλές με ακίδες. Η μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες ολοκληρώνεται με ένα χαλαρωτικό μασάζ που ξεκουράζει το πρόσωπο, χαρίζοντάς του λάμψη, αλλά και πιο ρόδινο χρώμα χάρη στην οξυγόνωση των κυττάρων και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Είναι αποτελεσματική η μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες;

Η ιοντοφόρεση χρησιμοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια ως μέθοδος χορήγησης φαρμακευτικών ουσιών, ενώ εφαρμόζεται και σε καταστάσεις πόνου. Η συγκεκριμένη τεχνολογία που αξιοποιείται στην Hydradermie αφήνει το πρόσωπο λαμπερό και φωτεινό. Μάλιστα, σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας Guinot, το αποτέλεσμα είναι αύξηση της ενυδάτωσης κατά 52,3% και μείωση του βάθους των ρυτίδων κατά 49,7% μετά από μία συνεδρία. Επιπλέον, το πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο και η επιδερμίδα πιο ελαστική, χωρίς ίχνος ερεθισμού.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματος, αλλά συνήθως το ολοκληρωμένο πρωτόκολλο της Hydradermie περιλαμβάνει έναν κύκλο από 6 έως 8 συνεδρίες, 1 ανά εβδομάδα και στην συνέχεια 1 κάθε μήνα για συντήρηση.

Τι προϊόντα χρησιμοποιούνται στην Hydradermie;

Όλα τα καλλυντικά περιποίησης είναι προϊόντα Guinot, τα οποία δεν χρησιμοποιούνται για τεστ σε ζώα. Ακόμα, τα καλλυντικά Guinot δεν περιέχουν συντηρητικά τύπου parabens και οι φυτικές ουσίες σε αυτά δεν προέρχονται από καλλιέργειες με μεταλλαγμένα προϊόντα.

Τιμή & διάρκεια

Το κόστος για τη θεραπεία Hydradermie Jeunesse ανέρχεται στα 90€/συνεδρία και η διάρκειά της είναι 60 λεπτά.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: