REMODEL YOUR FACE & BODY

Η επαναστατική τεχνολογία Morpheus8 χρησιμοποιεί κλασματική ραδιοσυχνότητα (Fractional RF) που είναι μία επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στοιβάδες του δέρματος.
Στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα, οι ιστοί του προσώπου και του σώματος αναδιαμορφώνονται και έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα αποκαλύπτεται μια πιο λαμπερή και νεανική όψη της επιδερμίδας.

Ποιο είναι το όφελος των Fractional Ραδιοσυχνοτήτων;

Η θεραπεία με το Morpheus8 ενδείκνυται και προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στη σύσφιγξη, τη διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, τη βελτίωση ουλών (πχ ακμής, ραγάδες, χειρουργικές ουλές), ακόμα και για θεραπεία ήπιας ενεργού ακμής, και υπεριδρωσία στην περιοχή της μασχάλης. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό, ντεκολτέ, στήθος, το πίσω μέρος των χεριών (μπράτσα), την κοιλιά, τους μηρούς, τα γόνατα και τους γλουτούς!

Πώς γίνεται η θεραπεία Morpheus8;

Είναι μία ελάχιστα επεμβατική διαδικασία κατά την οποία χρησιμοποιείται μία κεφαλή από μικρό-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος 1 έως 7mm, στοχεύοντας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προσώπου και σώματος, σε περιοχές που επωφελούνται στο μέγιστο από την ανάπλαση και την νέο-κολλαγονογένεση του δερματικού ιστού. Έτσι η επιδερμίδα λειαίνει, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, και ουλές αμβλύνονται, ενώ παράλληλα επιτυγχάνουμε τη διόρθωση μελαγχρωματικών αλλοιώσεων όπως κηλίδες, πανάδες, μέλασμα. Η θεραπεία απαιτεί αναισθησία που περιλαμβάνει τοπική κρέμα, ή χορήγηση κρύου αέρα, σύμφωνα με τις παραμέτρους της θεραπείας και την κρίση του ιατρού.

Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος;

Η ειδική τεχνολογία του Morpheus8 μας επιτρέπει την χρήση του σε όλους τους φωτότυπους δέρματος ακόμα και στους πιο σκούρους, με ασφάλεια. Είναι θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί όλο τον χρόνο. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος, και λίγες ημέρες μετά ενδέχεται να εμφανιστούν μικροτραυματισμοί στην υπό θεραπεία περιοχή καθώς και ελαφρά ερυθρότητα ανάλογα με την ένταση της θεραπείας. Έχει την έγκριση του Αμερικάνικου Οργανισμού Φαρμάκων (FDA) ως η μοναδική συσκευή λιπώδους υποδόριας αναδιαμόρφωσης που επιτυγχάνει βαθύτερη κατά 4mm διείσδυση των ακίδων στο δέρμα από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια θεραπεία, καθώς επίσης ακολουθεί αυστηρά τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας CE.

Τι χρειάζεται μετά τη θεραπεία;

Το δέρμα στην υπό θεραπεία περιοχή χρειάζεται ενυδάτωση και είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια κι ενδιάμεσα των συνεδριών.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν και μετά από πόσο διάστημα θα δω/δούμε τη βελτίωση;

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε λίγες ημέρες, αλλά συνήθως μετά από 3 εβδομάδες γίνονται πιο εμφανή. Η βελτίωση στην περιοχή εφαρμογής συνεχίζεται από 3 έως και 6 μήνες μετά τη θεραπεία.Tο εξειδικευμένο προσωπικό του Chryssalis Medical Spa θα σας προτείνει τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών που θα προγραμματιστούν βάσει των προσωπικών σας στόχων και αναγκών. Δηλαδή ο αριθμός τους, που συνήθως κυμαίνεται από 1-5, που πραγματοποιούνται με διαφορά μερικών εβδομάδων (3-6 εβδομάδες),  καθορίζονται και επιλέγονται ειδικά για εσάς ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, έτσι ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα!

Κλείστε τώρα ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: