Σχετικά με Εμάς

CHRYSSALIS MEDICAL SPA

Το Chryssalis Medical Spa μετράει ήδη 35 επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ομορφιάς, παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις που αφορούν την αισθητική προσώπου και σώματος. Τα τελευταία 23 χρόνια προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ίδια διεύθυνση στην Κηφισιά, μια όαση πολυτέλειας και καλαισθησίας. Ανάμεσα στα ατού του είναι το εξειδικευμένο προσωπικό του, που αποτελείται από γιατρούς, αισθητικούς και ειδικούς θεραπευτές δέρματος, έτοιμο ανά πάσα στιγμή να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, δημιουργώντας μία θεραπεία προσαρμοσμένη στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

H γκάμα των υπηρεσιών μας

Η γκάμα των υπηρεσιών του καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα:

  • Από προγράμματα και θεραπείες για το πρόσωπο: μεσοθεραπεία hydradermie, peeling, dermabration προσώπου/πλάτης/ντεκολτέ, θεραπεία οξέων).
  • Για το σώμα: cavitation, technispa lipo/dermo/sculpting, διατροφή.
  • Για το well being: θεραπεία piroche, grain de sel, aroma relax treatment, aroma tonic treatment, relax massage.
  • Στο τμήμα medi: ιατρεικές ενέσιμες υπηρεσίες, θεραπεία laser για αποτρίχωση, fractional και ραδιοσυχνότητες για ανάπλαση και σύσφιξη, μεσοθεραπεία χωρίς βελόνα.
  • Κι επειδή αναγνωρίζει ότι η ομορφιά δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο, το Spa παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προγράμματα προσώπου και σώματος και για τον άντρα.

Στόχος του Chryssalis Medical Spa είναι να διατηρήσουν οι πελάτες του αυτό ακριβώς που επιθυμούν: Ομορφιά και ισορροπία. Και τα μέσα για να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα είναι η πολύχρονη εμπειρία τους και οι καινούργιες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αζίζουν να αναφερθούν και τα εξειδικευμένα προϊόντα: Murad, Guinot, Ultraceuticals και άλλα. Είστε έτοιμοι για μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς;