Μάθε αν είναι το Coolsculpting κατάλληλο για εσένα!

Τι είναι το CoolSculpting®;

Το CoolSculpting®, προϊόν της εταιρείας ZELTIQ Aesthetics, αποτελεί την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπεία εξάλειψης τοπικού λίπους, χωρίς χειρουργείο.

Είναι ασφαλής η θεραπεία CoolSculpting®;

Η τεχνολογία του CoolSculpting® είναι η μόνη διαδικασία κρυολιπόλυσης η οποία είναι πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τον F.D.A. (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων).

Πόσο διαρκεί και πως εφαρμόζεται η θεραπεία CoolSculpting®;

Μετά τη διάγνωση των αναγκών και τον καθορισμό των στόχων μας, προχωράμε στην εφαρμογή της θεραπείας, η οποία διαρκεί περίπου μία ώρα.

Για μια δωρεάν ανάλυση σωματικής μάζας αξίας 40€ τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

Τα CoolSculpting αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Μπορείτε να δείτε τις
δραματικές διαφορές, ξανά και ξανά, σε αυτές τις «πριν» και «μετά» φωτογραφίες.

Διπλοσάγονο

Πλαϊνά μέσης

Μηρός

Κοιλιά

Διπλοσάγονο

Σωσίβιο

Κοιλιά

Δώστε “σχήμα” στην αυτοπεποίθηση σας

To CoolScuplting αποτελεί τη Νο.1 μη επεμβατική θεραπεία καταπολέμησης λίπους με μόνιμα αποτελέσματα.

Περιοχές εφαρμογής

Είδα μια αλλαγή στο σώμα μου μετά τη γέννηση των παιδιών μου. Το Coolsculpting με βοήθησε να εξομαληνθούν οι όποιες ατέλειες.

Άννα, 48 ετών

Το Coolsculpting ήταν ο μόνος τρόπος να χάσω τα ψωμάκια πίσω από την πλάτη μου, ούτε οι εξαντλητικές δίαιτες ούτε η άσκηση είχαν αποτέλεσμα.

Βασίλης, 36 ετών

Με το μόνιμο και ανώδυνο αποτέλεσμα του Coolsculpting ένιωσα και πάλι γυναίκα! Οι ατέλειες εξαφανίστηκαν και τα ενοχλητικά ψωμάκια έγιναν παρελθόν. Η αυτοπεποίθηση μου τονώθηκε και πάλι!

Κατερίνα, 28 ετών

Blog

H νέα κεφαλή CoolAdvantage

| Άρθρα | No Comments

To Chryssalis Medical Spa αποτελεί το πρώτο  και μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που διαθέτει τη νέα κεφαλή CoolAdvantage! H συγκεκριμένη κεφαλή πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα με τρεις τρόπους: Μειωμένος Χρόνος Θεραπείας….

COOLSCULPTING UNIVERSITY

| Άρθρα | No Comments

Το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα COOLSCULPTING UNIVERSITY που διοργάνωσε η εταιρία Zeltiqολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 8 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα. Το ChryssalisMedicalSpa έλαβε μέρος σε αυτήν την πανευρωπαϊκή συνάντηση,…

COOLSCULPTING PATIENT CONSULTATION

| Άρθρα | No Comments

Ο ιατρός του Chryssalis Medical Spa Γιώργος Χριστόπουλος και Διδάκτορ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών μας μιλάει στο Marie Claire Μαίου  για το Coolsculpting Το καλοκαίρι πλησιάζει και η εικόνα του…

4
Θεραπείες
65
Επιστημονικά Άρθρα
86
Ικανοποιημένοι Ασθενείς
89
Σύσταση σε φίλο