Κρυολιπόλυση Coolsculpting

Κρυολιπόλυση με CoolSculpting®


Θεωρείται η αναίμακτη λιποαναρρόφηση: Απαλλαγείτε από το τοπικό πάχος ανώδυνα χάρη στη μέθοδο που ανέπτυξαν επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Harvard.

Τι είναι η κρυολιπόλυση με το CoolSculpting®
Το Coolsculpting® είναι μια επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία απώλειας τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής σώματος. Με τη βοήθεια μια κεφαλής που ο ειδικός εφαρμόζει στην προβληματική περιοχή και η οποία ψύχει με ελεγχόμενο τρόπο τα λιποκύτταρα, αυτά κρυσταλλοποιούνται και σταδιακά αποβάλλονται από τον οργανισμό. Η κρυολιπόλυση με το CoolSculpting® είναι μια θεραπεία ανώδυνη, ασφαλής, αποτελεσματική και εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενώ διαθέτει ένδειξη CE (πιστοποιητικό από την Ευρωπαϊκή Ένωση) και πραγματοποιεί ακριβώς ό,τι υπόσχεται.
Η συσκευή CoolSculpting® της εταιρείας Zeltiq Aesthetics αποτελεί την πιο σύγχρονη θεραπεία εξάλειψης τοπικού λίπους χωρίς χειρουργείο.

Coolsculpting Κρυολιπόλυση

Περιγραφή

Ποιος είναι ο μηχανισμός της κρυολιπόλυσης;


Ο γιατρός εφαρμόζει στην προβληματική περιοχή την κεφαλή του CoolSculpting®. Αυτή διαχέει ψύχος με ελεγχόμενο τρόπο και αναγκάζει μόνο τα στοχευμένα λιποκύτταρα να καταστραφούν, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς (νεύρα, αγγεία κ.λπ). Τις επόμενες εβδομάδες τα «παγωμένα» λιποκύτταρα αποπίπτουν (πεθαίνουν), με αποτέλεσμα να απομακρύνονται από τον οργανισμό μέσω μίας φυσιολογικής ανοσολογικής διεργασίας του σώματος. Η καταστροφή του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού είναι μόνιμη, ενώ τα εναπομείναντα λιποκύτταρα συρρικνώνονται, διαμορφώνοντας έτσι ένα λεπτότερο στρώμα λίπους στις στοχευμένες περιοχές. Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η συνολική βελτίωση της όψης του σώματος με την εξάλειψη των λιποκυττάρων που πλεόναζαν σε συγκεκριμένες λιποαποθήκες (π.χ. στο «σωσίβιο» ή τα «ψωμάκια») και δεν καταστρέφονταν με δίαιτα και γυμναστική.

Πού εφαρμόζεται η κρυολιπόλυση;


Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης εφαρμόζεται σε πρόσωπο (προγούλι) και σώμα. Στις ΗΠΑ η συσκευή έχει λάβει έγκριση για απώλεια τοπικού λίπους στην κοιλιά, τους μηρούς, την πλάτη, την περιοχή που βρίσκονται τα ψωμάκια, κάτω από τους γλουτούς, το διπλοσάγονο. Συνολικά χρειάζονται 1-2 συνεδρίες.

Η διάρκεια της συνεδρίας κρυολιπόλυσης
Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης με το CoolSculpting® διαρκεί περίπου μία ώρα. Το CoolSculpting® αξιοποιεί έναν προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε η κεφαλή να κάνει και ένα είδος αναρρόφησης με μέτρια ένταση. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, ο θεραπευόμενος παραμένει καθισμένος σε ειδική πολυθρόνα, ενώ μπορεί να  διαβάζει, να παρακολουθεί τηλεόραση ή απλά να ξεκουράζεται.

Η ασφάλεια της κρυολιπόλυσης
Προτού το CoolSculpting® μπει στα ιατρεία, μελετήθηκε για χρόνια από τους διακεκριμένους επιστήμονες του πανεπιστημίου του Harvard, D. Manstein και R.R. Anderson, οι οποίοι έκαναν πολλές κλινικές μελέτες σε πειραματόζωα και στην συνέχεια σε ανθρώπους. Οι μελέτες έδειξαν ότι η διαδικασία τη κρυολιπόλυσης με το CoolSculpting® είναι η νέα, ανώδυνη, μη χειρουργική λιποαναρρόφηση και δεν επηρεάζει τη λειτουργία του ήπατος και τα επίπεδα των λιπιδίων.

Με το CoolSculpting® έχουν γίνει περισσότερες από 3,5 εκατ. συνεδρίες.
Ωστόσο, η κρυολιπόλυση έχει αντενδείξεις. Η θεραπεία δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις που έχετε κάποιο σοβαρό παθολογικό πρόβλημα όπως κρυοσφαιριναιμία (cryoglobulinemia), νόσο εκ ψυχροσυγκολλητινών (cold agglutinin disease), παροξυσμική ψυχρή αιμοσφαιρινουρία (paroxysmal cold hemoglobinuria). Επίσης η κρυολιπόλυση δεν είναι θεραπεία για την παχυσαρκία αλλά για το τοπικό πάχος.

Υπάρχουν παρενέργειες με την κρυολιπόλυση;
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα νιώσετε ένα αίσθημα δροσιάς και ίσως τράβημα σαν αναρρόφηση. Μέσα σε 5-10΄ η περιοχή θα μουδιάσει προσωρινά. Μετά την συνεδρία συνήθως παρουσιάζεται ερυθρότητα και πιο σπάνια πρήξιμο τοπικά, μελανιά, ευαισθησία στην αφή, πόνος τα οποία είναι προσωρινά και υποχωρούν σε λίγες ώρες ή μέρες (το πολύ σε μερικές εβδομάδες).

Η αποτελεσματικότητα της κρυολιπόλυσης
Σύμφωνα με έρευνες που έχουν εκπονήσει οι επιστήμονες, η κρυολιπόλυση με το CoolSculpting® είναι ασφαλής και αποτελεσματική (Lasers in Surgery and Medicine, 2009). Τα αποτελέσματα είναι ορατά σταδιακά έπειτα από 3 εβδομάδες και ολοκληρώνονται περίπου μέσα σε 2 μήνες. Βέβαια, για διάστημα 4-6 μηνών, τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί θα συνεχίσουν να αποβάλλονται από το σώμα και η όψη του θα βελτιώνεται διαρκώς.

Πώς γνωρίζω ότι η κρυολιπόλυση γίνεται με το CoolSculpting®;
Στην αγορά θα δείτε πολλές θεραπείες να προσφέρονται ως κρυολιπόλυση, όμως δεν είναι όλες οι συσκευές εξίσου αποτελεσματικές. Το Chryssalis Medical Spa αποτελεί διαπιστευμένο πάροχο CoolSculpting® για την Ελλάδα, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site του CoolSculpting®. Με άριστα καταρτισμένο, άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο στη χρήση των μηχανημάτων CoolSculpting® προσωπικό, το Chryssalis Medical Spa αποτελεί εγκεκριμένο ιατρικό κέντρο το οποίο εγγυάται την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του.

Ποια είναι η τιμή της κρυολιπόλυσης CoolSculpting®;
Το κόστος της κρυολιπόλυσης με το CoolSculpting® εξαρτάται από την έκταση της περιοχής όπου θα γίνει η θεραπεία και τον αριθμό των κεφαλών που θα χρησιμοποιηθούν.
Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν διάγνωση θεραπείας με το CoolSculpting®.

Για μια ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση σωματικής μάζας ΑΞΙΑΣ 40 € τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: