Αδυνάτισμα LDS Technispa Ενδερμολογία

LDS TechniSpa: Αδυνάτισμα χωρίς χειρουργείο

Μείωση πόντων, σύσφιγξη και λείανση της κυτταρίτιδας: Η νέα μέθοδος των διάσημων εργαστηρίων Guinot πολεμά από 3 μέτωπα το πάχος και τη χαλάρωση με την τεχνολογία του ενδοδερμικού μασάζ.

Το στοίχημα να φορέσουμε έστω και ένα νούμερο μικρότερο δεν είναι εύκολο. Τις περισσότερες φορές οι δίαιτες αποτυγχάνουν να μας χαρίσουν ένα σταθερό αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά η λύση έρχεται από τα εργαστήρια των ινστιτούτων Guinot στη Γαλλία, όπου δημιουργήθηκε και εφαρμόζεται με το ίδιο πρωτόκολλο σε όλες τις χώρες, η μέθοδος LDS TechniSpa. Πρόκειται για μια θεραπεία που παντρεύει 3 τεχνικές αδυνατίσματος σε 1 κίνηση (LDS είναι: Lipo, Derma, Sculpting). Με τη βοήθεια μιας κεφαλής και rollers που εφαρμόζουν άψογα στις καμπύλες μας και κάνουν ιονο-μασάζ σε γυμνό δέρμα (η ενδιαφερόμενη δεν φορά φόρμα) βλέπουμε αποτέλεσμα στην προσπάθειά μας να αδυνατίσουμε και βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας και στη σφριγηλότητα.

Αδυνάτισμα LDS Technispa Ενδερμολογία

Περιγραφή

Πώς γίνεται η θεραπεία για το αδυνάτισμα LDS TechniSpa;


Αφού η ειδικός κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις στην προβληματική περιοχή και εκτιμήσει τις ανάγκες του κάθε σώματος, επιλέγει το κατάλληλο πρωτόκολλο που μπορεί να είναι εστιασμένο στο αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα, την σύσφιγξη και τα πόδια. Στο τρίτο δίνει έμφαση στην κατακράτηση και την αποτοξίνωση ώστε ο ενδιαφερόμενος να μην νιώθει βαριά τα πόδια του.
Καθώς η ειδικός δουλεύει με την κεφαλή του ιονο-μασάζ (με την τεχνολογία του ιονισμού), το δέρμα αναρροφάται τόσο ώστε να δημιουργηθεί μια βαθιά δερματική μάλαξη. Η κάθε κίνηση που γίνεται με την κεφαλή επιτρέπει έναν ήπιο χειρισμό του δέρματος, χωρίς να δημιουργούνται ρήξεις στους ιστούς. Χάρη στα ειδικά τζελ η εφαρμογή γίνεται ήπια και άνετη. Με την επιλεκτική ηλεκτροδιέγερση κάθε μυϊκή ομάδα δουλεύεται ξεχωριστά. Αυτή η μυϊκή επίδραση αυξάνει σε βάθος την σύσφιγξη των ιστών.

Πλεονεκτήματα του ενδοδερμικού μασάζ
Η επαναστατική θεραπεία για αδυνάτισμα LDS TechniSpa της εταιρείας Guinot αποτελεί παγκόσμια πατέντα επειδή συνδυάζει τις 3 τεχνικές αδυνατίσματος σε μία μόνο κίνηση. Η κεφαλή του ιονο-μασάζ λειτουργεί ταυτόχρονα σε 3 επίπεδα: με το ενδοδερμικό μασάζ και την αναρρόφηση (vacuum) τονώνει την μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την κίνηση της λέμφου και βοηθά στη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Επίσης με τη θέρμανση που διαχέεται στους ιστούς, το λίπος μαλακώνει και σμιλεύεται καλύτερα, ενώ με τον ιονισμό εισάγονται πιο εύκολα οι λιποδιαλυτικές ουσίες που απλώνει η ειδικός. Αυτές είναι αδυνατιστικά σέρουμ με καφεΐνη και συστατικά από άγριο κάστανο και κόκκινο σταφύλι.

 

Αποτελεσματικότητα της θεραπείας για το αδυνάτισμα


Τα αποτελέσματα της μεθόδου LDS TechniSpa για το αδυνάτισμα και την κυτταρίτιδα είναι άμεσα ορατά, ήδη από την πρώτη συνεδρία. Σύμφωνα με μελέτη της εταιρείας Guinot, μέσα σε 6 συνεδρίες έχουμε μείωση:
● -2,2 εκ. στην περίμετρο της μέσης
● -2 εκ. περίπου στους μηρούς και ίδια τιμή στους γλουτούς
● Μείωση του οιδήματος στα πόδια

 

Επιπλέον:
● Η «όψη φλοιού πορτοκαλιού» βελτιώνεται
● Το δέρμα είναι λείο χωρίς επέμβαση και λίφτινγκ
● Το σώμα είναι τονωμένο και σφριγηλό
● Υπάρχει 44% βελτίωση στη σύσφιγξη στους μηρούς
● 40% σύσφιγξη σε γλουτούς

 

Πόσο διαρκεί η θεραπεία της κυτταρίτιδας με το TechniSpa;
Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 45’.

 

Πόσο κοστίζει μία συνεδρία με το TechniSpa;
Η τιμή της εφαρμογής του TechniSpa είναι € 80/συνεδρία.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: