TCA Peeling

Το peeling που σβήνει σημάδια και ρυτίδες

Η θεραπεία προσώπου και σώματος με πίλινγκ TCA αντιμετωπίζει ουλές ακμής, ρυτίδες, πανάδες και κηλίδες, ενώ προσφέρει συνολική ανανέωση. Μάθετε για τη μέθοδο TCA Touch της pHformula.

Πίλινγκ για πρόσωπο και σώμα

Τα χημικά πίλινγκ είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες προσώπου. Είναι αποτελεσματικά, ασφαλή στα χέρια ενός επαγγελματία γιατρού και οικονομικά. Τα πίλινγκ διακρίνονται σε επιφανειακά, μεσαία και βαθιά και γίνονται με διάφορους τοπικούς παράγοντες. Το τριχλωρικό οξύ (TCA) είναι ένας από αυτούς και χρησιμοποιείται στην αισθητική δερματολογία για την αντιμετώπιση και αποκατάσταση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος, όπως οι ρυτίδες, το μέλασμα ή πανάδες, οι καφέ κηλίδες, η ακμή και οι ουλές ακμής. Το τριχλωροξικό οξύ χρησιμοποιείται σε πίλινγκ επιφανειακού ή μεσαίου βάθους, σύμφωνα με τη συγκέντρωση του διαλύματος που επιλέγεται και το οποίο συνήθως κυμαίνεται από 7 – 30%.

Το TCA Touch περιέχει τριχλωροξικό οξύ (30%) και αρβουτίνη (ή αρμπουτίνη), μια μη τοξική ουσία που βρίσκουμε στα φύλλα κάποιων μούρων. Η αρβουτίνη περιορίζει την παραγωγή του ενζύμου τυροσινάση που με τη σειρά του δε μπορεί πια να διεγείρει την παραγωγή της μελανίνης, της χρωστικής που εμπλέκεται στην εμφάνιση πανάδων και δυσχρωμιών. Η θεραπεία TCA Touch περιέχει και άλλα ισχυρά αντιφλεγμονώδη συστατικά, ώστε να προσφέρει μια μη επεμβατική, πολυλειτουργική θεραπεία.

Οι ενδείξεις του peeling με τριχλωροξικό οξύ

Το χημικό πίλινγκ TCA Touch:

 • έχει λευκαντική δράση και προσφέρει ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα
 • δρα κατά των δυσχρωμιών και των πανάδων
 • προσφέρει συνολική ανανέωση
 • χαρίζει βελούδινη υφή και μειώνει την τραχύτητα της επιδερμίδας
 • βελτιώνει την όψη των λεπτών γραμμών, ρυτίδων και αποκαθιστά το φωτογηρασμένο δέρμα

Πώς γίνεται το χημικό πίλινγκ;

Η ειδικός κάνει ντεμακιγιάζ και στην συνέχεια χρησιμοποιεί ένα serum με ισχυρά δραστικά συστατικά κατά των πανάδων και των ρυτίδων. Κάνουμε ένα τέστ ανεκτικότητας στο δέρμα και ακολουθεί η εφαρμογή TCA Touch που περιέχει το τριχλωροξικό οξύ, την αρβουτίνη κ.ά. Το μείγμα παραμένει στο πρόσωπο ή το ντεκολτέ ή τις ράχες των χεριών για κάποια ώρα και στην συνέχεια αφαιρείται. (το πιο σημαντικό δεν αφαιρείται αλλά αυτοεξουδετερώνεται από το ίδιο το δέρμα λόγου του τεχνολογικά προηγμένου σύμπλοκου PHDVC. Τελειώνουμε με την εφαρμογή ενυδατικής και καταπραϋντικής κρέμας.

Πόσο ασφαλές είναι το πίλινγκ με TCA;

Το TCA Touch περιέχει 30 % TCA και θεωρείται μεσαίου βάθους πίλινγκ, όμως ο θεραπευτής μπορεί να καθορίσει μέχρι ποιο σημείο θα διεισδύσει το τριχλωροξικό οξύ χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία μεταφοράς ενεργών συστατικών PHDVC. Η pHformula είναι μια pharma – cosmeceutical εταιρία με έδρα τη Βαρκελώνη και η πρώτη που δημιούργησε αυτό το πρωτοποριακό σύστημα αναδόμησης δέρματος με βάση το TCA που παρέχει ταυτόχρονα έντονη κυτταρική διέγερση και ανανέωση με εξαιρετική αποτελεσματικότητα χωρίς παρενέργειες και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Η τεχνολογία αυτή είναι πολύ σημαντική, αν αναλογιστούμε ότι πριν μερικά χρόνια το τριχλωροξικό οξύ ναι μεν ήταν δημοφιλές για τα αποτελέσματα που πρόσφερε, αλλά εξαιτίας του ερεθισμού που προκαλούσε, του μεγάλου χρόνου αποκατάστασης και της έντονης ηλιοφάνειας στη χώρα μας λειτουργούσε ανασταλτικά για πολλούς ασθενείς που τελικά αποφάσιζαν να μην υποβληθούν σε αυτό.

Το πίλινγκ με TCA μπορεί να γίνει καλοκαίρι;

Αυτή η θεραπεία γίνεται με ασφάλεια όλο το χρόνο. Πριν από την εφαρμογή του πίλινγκ αξιολογούμε την ανταπόκριση του δέρματος με εξειδικευμένα τεστ ευαισθησίας και επιλέγουμε το κατάλληλο πρωτόκολλο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Ένα peeling προσώπου και σώματος

Η θεραπεία αναδόμησης δέρματος TCA Touch είναι τόσο σύντομη που μπορεί να εφαρμοστεί στο καθημερινό διάλειμμα από τη δουλειά και είναι ιδανική μέθοδος για τους άνδρες και τις γυναίκες που επιθυμούν κάτι λιγότερο επεμβατικό. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, στην πλάτη και στις ράχες των χεριών.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του peeling;

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά (π.χ. The Journal of Clinical & Aesthetic Dermatology, 2010), το πίλινγκ με τριχλωροξικό οξύ είναι αποτελεσματικό σε: ουλές ακμής, σημάδια φωτογήρανσης, πανάδες.

Τα αποτελέσματα του πίλινγκ TCA Touch διαρκούν κατά μέσο όρο 6 μήνες, αλλά μπορεί να επιμηκυνθούν με την κατάλληλη συνταγογράφηση προϊόντων στο σπίτι.

Ποια είναι η τιμή του πίλινγκ προσώπου-σώματος;

Το κόστος του πίλινγκ TCA Touch είναι 120€ .

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: