Mεσοθεραπεία με πιστόλι

Αν σας προβληματίζει η κυτταρίτιδα και δεν ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε, μην ανησυχείτε άλλο!

Στο Chryssalis Medical Spa έχουμε τη λύση που ψάχνετε!

Η νέα μας μεσοθεραπεία με πιστόλι συνδυάζει ισχυρά ενεργά συστατικά που στοχεύουν στη μείωση της κυτταρίτιδας και στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας σας:

Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πάνω από το 90% του γυναικείου πληθυσμού. Ακόμα και οι γυναίκες με καλλίγραμμα και γυμνασμένα σώματα μπορεί να υποφέρουν από κυτταρίτιδα. Κληρονομικοί, ορμονικοί, διατροφικοί και άλλοι παράγοντες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή της, καθώς και στην αντίστασή της σε παραδοσιακές μεθόδους αντιμετώπισης, όπως ειδικά καλλυντικά προϊόντα και τεχνικές μασάζ. Η στοχευμένη ενίσχυση της τοπικής μικροκυκλοφορίας και η αποτοξίνωση των ιστών είναι απαραίτητες για σημαντική βελτίωση της αντιαισθητικής όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Γιατί Προτείνουμε τη Μεσοθεραπεία με Πιστόλι

Η μεσοθεραπεία με πιστόλι είναι σαφώς πιο ανώδυνη και πιο αποτελεσματική σε σχέση με τη μεσοθεραπεία με το χέρι. Το πιστόλι μεσοθεραπείας ελέγχει με απόλυτη ακρίβεια το βάθος διείσδυσης και την ποσότητα του υλικού έγχυσης, εξασφαλίζοντας καλύτερα και πιο σταθερά αποτελέσματα.

Πού Στοχεύει

Η μεσοθεραπεία στοχεύει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στη σύσφιξη της επιδερμίδας. Επίσης, αντιμετωπίζει το τοπικά αποθηκευμένο λίπος, συμβάλλοντας στη βελτίωση της συνολικής εμφάνισης και της υφής του δέρματος.

Πώς Λειτουργεί

Η θεραπεία χρησιμοποιεί ένα cocktail δραστικών ουσιών, εξατομικευμένα ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Οι ουσίες αυτές ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, αποτοξινώνουν τους ιστούς και προάγουν τη λιπόλυση, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και στη σύσφιξη του δέρματος.

Το Ενδεδειγμένο Πρωτόκολλο

Το προτεινόμενο πρωτόκολλο περιλαμβάνει 3-5 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 10-15 ημερών. Κάθε συνεδρία διαρκεί μόλις 20 λεπτά και είναι σχεδόν ανώδυνη, επιτρέποντας άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Η θεραπεία είναι αναίμακτη και προσφέρει γρήγορα αποτελέσματα.

Πότε Φαίνονται τα Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται 24 ώρες μετά τη θεραπεία, με το δέρμα να εμφανίζεται πιο φρέσκο και σφριγηλό. Καθώς προχωρούν οι θεραπείες και εντείνεται η κολλαγονογένεση, το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά για τις επόμενες 8 εβδομάδες και μπορεί να διατηρηθεί για αρκετά χρόνια με μερικές θεραπείες συντήρησης στο μεσοδιάστημα.

Organic Silica & DMAE

Το Organic Silica & DMAE ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Το οργανικό πυρίτιο βοηθά στην αναδόμηση του συνδετικού ιστού και τη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, ενώ το DMAE παρέχει άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα σύσφιξης και ανόρθωσης​​.

Rutin & Melilot

Το Rutin & Melilot συνδυάζει δύο συστατικά που μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας την τοπική κυκλοφορία. Συγκεκριμένα, μειώνουν την ευθραυστότητα και τη διαπερατότητα των αγγείων, βελτιώνοντας αισθητά την τοπική κυκλοφορία. Επιπλέον, προστατεύουν τη βιταμίνη C από την οξείδωση, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και συμβάλλουν στην καταπολέμηση της φλεγμονής και του πρηξίματος.

L-Carnitine

Η L-Carnitine είναι υπεύθυνη για τον μεταβολισμό του λίπους στο σώμα. Καθώς διασπά το αποθηκευμένο λίπος, προωθεί την καύση του και βελτιώνει την αποτοξίνωση και αναγέννηση των κυττάρων. Η L-Carnitine είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της επιδερμίδας και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας​​.

Artichoke Extract

Το Artichoke Extract έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες και συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας και της απομάκρυνσης των τοξινών από το σώμα. Αυτό το εκχύλισμα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Caffeine

Η καφεΐνη είναι γνωστή για τις λιποδιαλυτικές της ιδιότητες και την ικανότητά της να βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας. Προωθεί την αποδόμηση των λιποκυττάρων και βοηθά στη σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας, κάνοντας την ιδανική για τη μείωση της όψης της κυτταρίτιδας​​.

Πλεονεκτήματα της Νέας Θεραπείας

Η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα στο Chryssalis Medical Spa
προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα:

Βελτίωση της Ελαστικότητας
του Δέρματος:

Το Organic Silica ενισχύει τις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνοντας τη συνολική υφή και σφριγηλότητα του δέρματος.

Μείωση της Φλεγμονής και του Πρηξίματος:

Το Rutin και το Melilot καταπολεμούν τη φλεγμονή και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, συμβάλλοντας στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Αποτοξίνωση και Αναζωογόνηση:

Το εκχύλισμα αγκινάρας βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στη βελτίωση της υγείας του δέρματος.

Ενίσχυση της Λιπόλυσης:

Η καφεΐνη και η L-Carnitine συνεργάζονται για να ενισχύσουν τη διαδικασία καύσης του λίπους και να μειώσουν την εμφάνιση των λιποκυττάρων.

Ακόμα προλαβαίνετε… Μην χάνετε χρόνο!

Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα στο Chryssalis Medical Spa και επωφεληθείτε από
τη μοναδική μας προσφορά!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: