Μυϊκή Σύσφιξη Προσώπου Hydralift

Hydradermie lift: Λίφτινγκ με μικρορεύματα!
Η τεχνολογία του ιονισμού (ιοντοφόρεση) γυμνάζει και τονώνει τους μυς του προσώπου και του λαιμού και αποκαθιστά την σφριγηλότητα. Αποτέλεσμα; Άμεσο εφέ λίφτινγκ.

Οι περισσότεροι από εμάς που φροντίζουμε το δέρμα μας ξεχνάμε κάτι: τη μυϊκή του ενδυνάμωση. Όπως ακριβώς γυμνάζουμε το σώμα μας ώστε να είναι πιο σφριγηλό το δέρμα, να έχουμε στητούς γλουτούς και κοιλιά που δεν «κρεμάει», το ίδιο χρειάζονται και οι μύες του προσώπου για να το διατηρήσουν νεανικό. Αυτή τη βαθιά μυϊκή ενδυνάμωση προσφέρει η θεραπεία Hydradermie Lift του Guinot που βασίζεται στην τεχνολογία του ιονισμού (μικρορεύματα ή ιοντοφόρεση) και στη χρήση δραστικών ουσιών που περιέχονται σε προϊόντα-κλειδιά της σειράς Guinot.

Περιγραφή

Τι είναι το λίφτινγκ με μικρορεύματα;
Ο νόμος της βαρύτητας και η χρόνια έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία που προκαλούν χαλάρωση των ιστών καθώς μεγαλώνουμε, επιδρούν στο περίγραμμα του προσώπου και το λαιμό που χάνουν σταδιακά τη σφριγηλότητά τους και εμφανίζουν σημάδια γήρανσης. Μέχρι σήμερα οι αναίμακτες θεραπείες lifting ενεργούσαν στη δομή της επιδερμίδας, συσφίγγοντάς την και αυξάνοντας την πυκνότητά της. Σήμερα, η θεραπεία Hydradermie Lift δρα πιο βαθιά και τονώνει τους μυς του προσώπου, αναδομώντας τα χαρακτηριστικά του. Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, το πρόσωπο αποκτά νεανική εμφάνιση και είναι ορατά πιο σφριγηλό. Με τη συγκεκριμένη θεραπεία Hydradermie Lift επιτυγχάνεται, χωρίς τραύμα, ράμμα και τομές, ανόρθωση του δέρματος και μυϊκή τόνωση μέσα σε μία συνεδρία.

Γιατί χρειάζομαι μυϊκή σύσφιγξη;

Η μυϊκή σύσφιγξη χρειάζεται σε κάθε πρόσωπο που αρχίζει να εμφανίζει χαλάρωση, ενώ βοηθά και προληπτικά ανθρώπους που κάνουν ενέσεις μπότοξ, επειδή οι μυϊκές συσπάσεις έχουν αδρανήσει ώστε να μην σχηματίζονται ρυτίδες και να μη βαθαίνουν οι ήδη υπάρχουσες. Η θεραπεία Hydradermie Lift έρχεται να επαναφέρει τη μυϊκή τόνωση. Ανήκει στον Guinot, Γάλλο χημικό που δημιούργησε τα διάσημα δερμοκαλλυντικά και τις θεραπείες που γίνονται με την υπογραφή του σε χιλιάδες ινστιτούτα και κέντρα αισθητικής ιατρικής σε όλο τον κόσμο.

Πώς γίνεται το Hydradermie Lift;

Η θεραπεία Hydradermie Lift είναι μια μέθοδος ανόρθωσης του δέρματος που πραγματοποιείται στο ινστιτούτο. Είναι τόσο αποτελεσματική που προλαμβάνει-για κάποιους μάλιστα ανταγωνίζεται-τις χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής. Η θεραπεία είναι προϊοντική και ταυτόχρονα αξιοποιεί στο έπακρο τα μικρορεύματα.

Αρχικά η ειδικός εξετάζει τις ανάγκες του δέρματος και επιλέγει την κατάλληλη σειρά δερμοκαλλυντικών. Στο πρώτο στάδιο γίνεται καθαρισμός (ντεμακιγιάζ) και ενζυμικό πίλινγκ που απομακρύνει τα επιφανειακά, νεκρά κύτταρα. Τα προϊόντα της σειράς Guinot που χρησιμοποιούνται περιέχουν δραστικές ουσίες, όπως βιοπεπτίδια στα σέρουμ κατά των ρυτίδων. Στο βασικό στάδιο της θεραπείας Hydradermie Lift, η ειδικός εφαρμόζει μικρορεύματα που διεγείρουν τους μυς του προσώπου.

Επίσης, η εκπαιδευμένη ειδικός δίνει έμφαση στους μυς που βρίσκονται σε πρόσωπο και λαιμό και αφιερώνει χρόνο στο περίγραμμα του προσώπου διεγείροντας τους μυς, ώστε να ανακτήσουν τη δύναμή τους. Μετά την συνεδρία τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Το δέρμα έχει ανακτήσει το μυϊκό του τόνο και σφρίγος.
Η θεραπεία ολοκληρώνεται με ένα απολαυστικό χαλαρωτικό μασάζ προσώπου, το οποίο ενισχύει τη διείσδυση πολύτιμων ενεργών συστατικών στην επιδερμίδα, βοηθώντας την να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια.

Τι προσφέρει το λίφτινγκ με μικρορεύματα:,

● Βιολογικό καθαρισμό σε βάθος, στάδιο που προετοιμάζει το δέρμα να δεχτεί τις ουσίες των προϊόντων.

 • Αποσυμφόρηση. Το drainage που γίνεται χάρη στα ηλεκτρόδια, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία.
 • Μυϊκή τόνωση. Βελτιώνει το σφρίγος και ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου χαρίζοντας φυσικό αποτέλεσμα.
 • Χαλαρωτικό μασάζ. Διεγείρει, συσφίγγει και τονώνει το δέρμα.

Η αποτελεσματικότητα του Hydradermie Lift


Μελέτες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα για τα μικρορεύματα, δείχνουν ότι είναι μια τεχνολογία που προσφέρει άμεσα σύσφιγξη και ανόρθωση στο δέρμα. Σε κάθε περίπτωση, η μέθοδος εξατομικεύεται και οι ρυθμίσεις της έντασης αλλάζουν στη συσκευή, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Η μέθοδος Hydradermie Lift ή θεραπεία μυϊκής σύσφιγξης για το πρόσωπο και το ντεκολτέ, ιδανικά περιλαμβάνει έναν κύκλο 12 συνεδριών, 2 ανά εβδομάδα. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 60’.

Πόσο κοστίζει η θεραπεία Hydradermie Lift;

Η τιμή της θεραπείας Hydradermie Lift είναι 80 €

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: