Βιταμίνη C Για Το Πρόσωπο

Θεραπεία λάμψης προσώπου με βιταμίνη C

Η V.I.T.A. C είναι μια περιποίηση προσώπου που προσφέρει φωτεινότητα και αντιοξειδωτική προστασία σε κάθε τύπο δέρματος. Διώχνει τη θαμπάδα, απαλύνει τις πανάδες και τις ρυτίδες και είναι κατάλληλη για όλες τις εποχές του χρόνου.

Συμπερασματικά η βιταμίνη C είναι:

 • αντιγηραντική
 • μέσο πρόληψης της φωτογήρανσης
 • αντιοξειδωτική
 • λευκαντική
 • ενισχυτής της σφριγηλότητας και της σύνθεσης κολλαγόνου
 • ενυδατική

Τι συμβαίνει στο δέρμα μας κάθε φορά που εκτίθεται στον ήλιο;

Μπορεί η ελεγχόμενη και περιορισμένη έκθεση να μην ενέχει κινδύνους, όμως ο ήλιος δρα σωρευτικά. Ενοχοποιείται για μια σειρά από επιπτώσεις που προκαλεί στο δέρμα, όπως τα σημάδια φωτογήρανσης, τις καφέ κηλίδες και τις ρυτίδες. Η υπεριώδης ακτινοβολία είναι παράγοντας οξείδωσης των κυττάρων του δέρματος και πρόωρης γήρανσής του. Η βιταμίνη C είναι ένας από τους δυνατούς συμμάχους που έχουμε για να προσφέρουμε μέσα από θεραπείες λάμψης, την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία που έχει ανάγκη το πρόσωπο.

«Πίλινγκ του καλοκαιριού» με βιταμίνες

Η βιταμίνη C ή ασκορβικό οξύ είναι μια αντιγηραντική και αντιοξειδωτική ουσία που λαμβάνουμε από τις τροφές (εσπεριδοειδή, λαχανικά κ.ά) και βοηθά στην σύνθεση του κολλαγόνου, επομένως στη σφριγηλότητα του δέρματος. Όμως, παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, η φυσική διαδικασία της γήρανσης μειώνουν τη δραστικότητά της. Η προσθήκη της σε θεραπείες προσώπου, όπως είναι η V.I.T.A. C της pH formula που μοιάζει με ένα ήπιο και ασφαλές πίλινγκ του καλοκαιριού (γιατί δεν προκαλεί ξεφλούδισμα) είναι απαραίτητη. Προλαμβάνει και αποτρέπει τα ορατά σημάδια της γήρανσης και τις χρωματικές αλλαγές του δέρματος.

Θεραπεία προσώπου για τις πανάδες

Η βιταμίνη C είναι ιδανική σε μια θεραπεία αναδόμησης όλο το χρόνο και ειδικά το καλοκαίρι, καθώς προλαμβάνει και προστατεύει από τη δράση των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία. Το σύστημα αναδόμησης και λάμψης V.I.T.A. C της pHformula περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών τα οποία ενισχύουν την αντοχή και την ελαστικότητα του δέρματος προσφέροντας μια πιο φωτεινή και νεανική όψη. Η θεραπεία ανανέωσης προσώπου με βιταμίνη C είναι αποτελεσματική στην πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης και της υπερμελάχρωσης του δέρματος. Εντατικοποιεί τη σύνθεση του κολλαγόνου και μειώνει τη χαλάρωση.

Η θεραπεία προσώπου V.I.T.A. C περιλαμβάνει ντεμακιγιάζ και προετοιμασία του δέρματος με ήπια οξέα. Στη σύνθεση των προϊόντων υπάρχει και ειδικός ενεργοποιητής που βοηθά τη διείσδυση των ενεργών συστατικών στο δέρμα. Το βασικό στάδιο περιλαμβάνει την εφαρμογή κρέμας με υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C που δεν θα βρείτε στο εμπόριο (γιατί τόσο υψηλή συγκέντρωση συνταγογραφείται από γιατρό). Η κρέμα υψηλής συγκέντρωσης βιταμίνης C έχει 24ωρες ενυδατικές ιδιότητες και προσφέρει άμεση και εντατική ενυδάτωση. Τα δραστικά συστατικά είναι, μεταξύ άλλων, το φωσφορικό μαγνήσιο ασκορβικού οξέος σε συνταγογραφούμενη ισχύ, που οδηγεί στην ανώτερη αντιγήρανση του δέρματος καθώς είναι ιδανική για καθημερινή αλλά και μακράς διάρκειας εφαρμογή. Ακόμα, η σύνθεση του προϊόντος περιλαμβάνει 24ωρο ενυδατικό σύμπλοκο αποτελούμενο από ένα συνεργικό μείγμα φυσικών ενυδατικών παραγόντων που παρέχει μακράς διάρκειας ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με αφαίρεση της κρέμας με ένα ήπιο γαλάκτωμα που αποκαθιστά το pH του δέρματος.

Οι ενδείξεις για το «peeling» λάμψης:

 • αφυδάτωση
 • πανάδες
 • καφέ κηλίδες
 • ρυτίδες
 • θαμπή όψη

Η V.I.T.A. C είναι ασφαλής για κάθε τύπο δέρματος, όλο το χρόνο και για όλες τις ηλικίες.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας με βιταμίνες;

Η τιμή της θεραπείας V.I.T.A. C είναι € 60/συνεδρία.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: