EXILIS

Το exilis elite είναι μια ευχάριστη θεραπεία με εκπληκτικά αποτελέσματα

στη σύσφιξη του προσώπου αλλά και στη λιποδιάλυση και τη σύσφιξη σε όλο το σώμα. 

Το BTL Exilis Elite™ είναι μία εξαιρετικά ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία κατά τη διάρκεια της οποίας παρέχεται αυστηρά ελεγχόμενη ογκομετρική θέρμανση των ιστών που οδηγεί σε εμφανή και μετρήσιμα αισθητικά αποτελέσματα στο σώμα, αλλά και στο πρόσωπο. Το BTL Exilis Elite™ αποδείχτηκε επιστημονικά και δοκιμάστηκε κλινικά, ως η πρώτη μη επεμβατική συσκευή που εκπέμπει ταυτόχρονα ραδιοσυχνότητα (RF) και υπέρηχο. Συνδυάζοντας την ενέργεια που παράγεται και από τις δύο αυτές τεχνολογίες, η επιζητούμενη για τη σύσφιξη της επιδερμίδας, αλλά και τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, θεραπευτική θερμοκρασία επιτυγχάνεται πολύ γρηγορότερα από το να χρησιμοποιούσαμε χωριστά τη ραδιοσυχνότητα και τον υπέρηχο σε οποιαδήποτε αισθητική θεραπεία. Η ταυτόχρονη χρήση τους λοιπόν μας εξασφαλίζει, μία ασφαλή, χωρίς πόνο, και κυρίως αποτελεσματική θεραπεία.

Είναι η πρώτη μη επεμβατική συσκευή ταυτόχρονης εκπομπής ενέργειας από ραδιοσυχνότητα ( RF) και υπέρηχο, για τη σύσφιγξη, αποκατάσταση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας, επανασχηματισμό στο περίγραμμα του σώματος και του προσώπου.

Γιατί να επιλέξω τη θεραπεία με BTL Exilis Elite™.

(Ποιά είναι τα οφέλη της θεραπείας.)

Το σύστημα προσφέρει μία σαφώς βελτιωμένη εμπειρία και αυτό διότι η συνδυασμένη ενέργεια που παράγεται από τη συσκευή, επιτυγχάνει αύξηση της θερμοκρασίας των ιστών στο θεραπευτικό εύρος που στοχεύουμε με ακρίβεια και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι μειώνεται το αίσθημα του πόνου καθώς δεν είναι αναγκαίο να γίνουμε επιθετικοί και να διοχετεύουμε μεγάλα ποσά ενέργειας στην επιδερμίδα προκειμένου να ανέβει η θερμοκρασία των ιστών και να επιτύχουμε το επιθυμητό θεραπευτικό αποτέλεσμα. Η απόλυτα ελεγχόμενη παροχή ενέργειας που αποδίδει το BTL Exilis Elite™, μας δίνει την επιλογή στόχευσης ώστε σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες κάθε ανθρώπου με διαφορετική σωματοδομή, να επιτύχουμε την ελεγχόμενη θέρμανση του εν τω βάθει υποδόριου λίπους για λιποδιάλυση είτε να επικεντρωθούμε στο χόριο της επιδερμίδας για διαρκή σύσφιγξη και αποκατάσταση των ρυτίδων, είτε να επιλέξουμε ταυτόχρονη στόχευση των ιστών σε περιπτώσεις όπου συνυπάρχουν τοπικό λίπος και χαλάρωση.

Για όλα τα θεραπευτικά σχήματα που επιλέγουμε με το BTL Exilis Elite™, η ελεγχόμενη θέρμανση των ιστών που μετράμε με το ενσωματωμένο θερμόμετρο της κεφαλής στους 40-43 °C, εξασφαλίζει μία ευνοϊκή για εμάς και τον οργανισμό, αύξηση στη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης. Αυτό με τη σειρά του επιτρέπει στην ενέργεια να διεισδύει χωρίς αντίσταση στα κύτταρα, και διευκολύνει την απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων και αιμοπεταλίων, κινητοποιώντας έτσι τους ινοβλάστες να παράγουν εκ νέου ελαστίνη και κολλαγόνο συσφίγγοντας έτσι θεαματικά την επιδερμίδα.

Επίσης λόγω της ελεγχόμενης αύξησης της θερμοκρασίας στον υπό θεραπεία ιστό αυξάνεται αντίστοιχα και η ροή αίματος προς και από αυτήν την περιοχή, ώστε να διευκολυνθεί η απαραίτητη πλέον για τα κύτταρα του ιστού τροφοδοσία με θρεπτικά συστατικά αλλά και να απομακρυνθούν με φυσικό τρόπο τα οργανικά απόβλητα αυτής της διαδικασίας (μέσω του λεμφικού συστήματος που τονώνεται). Η ενισχυμένη αιμάτωση του ιστού συνεπάγεται με μεγαλύτερη παροχή οξυγόνου στην περιοχή, το οποίο αυξάνει τις μεταβολικές καύσεις λειτουργώντας έτσι λιποδιαλυτικά, οπότε και ουσιαστικά ξεκινάει ο κυτταρικός θάνατος των λιποκυττάρων με φυσιολογικό τρόπο (απόπτωση).

Με την εφαρμογή της θεραπείας στο πρόσωπο αποκαθιστούμε την επιδερμική χαλάρωση και τη ρυτίδωση της επιδερμίδας στα σημεία που το πέρασμα του χρόνου και η φωτογήρανση έχουν αφήσει τα σημάδια τους. Μπορούμε να διαπιστούμε μαζί τη σαφή βελτίωση λόγω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης  που προκαλεί το BTL Exilis Elite™ σε όλη την περιοχή γύρω από τα μάτια και το στόμα, το πηγούνι, τα μάγουλα, το μέτωπο, το λαιμό, και το ντεκολτέ, με τη χρήση του συστήματος Observe. Επίσης στο πρόσωπο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το αντιαισθητικό διπλοσάγονο που συνήθως οφείλεται στη συνύπαρξη λίπους και χαλάρωσης στο συγκεκριμένο σημείο.

Η θεραπεία σώματος με το BTL Exilis Elite™ προσφέρει απαράμιλλα αποτελέσματα στη σύσφιγξη αλλά και τη λιποδιάλυση του τοπικά συσσωρευμένου λίπους. Τα ψωμάκια μειώνονται καθώς οι γλουτοί και μηροί επανακτούν το φυσικό τους περίγραμμα. Το πλεονάζον λίπος στην κοιλιά και γύρω από τη μέση (“σωσίβιο”) σταδιακά  υποχωρεί. Η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται πλέον αποτελεσματικά (με μεγάλη επιτυχία). Συνάμα αποτελεί μία εξαίσια εναλλακτική της χειρουργικής επέμβασης, θεραπεία για περιπτώσεις γυναικομαστίας στο ανδρικό φύλο. Με την εφαρμογή του BTL Exilis Elite™ η πλαδαρότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία όπως το γόνατο, η πλάτη, ο βραχίονας (μπράτσο), απομακρύνεται μέσω της λιποδιαλυτικής του δράσης και την λειτουργία αποκατάστασης στη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Το BTL Exilis Elite™ είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί 3ης γενιάς ραδιοσυχνότητα και υπέρηχο, ώστε μπορεί να διοχετεύει μεγάλα ποσά ενέργειας στις επιφανειακές στοιβάδες της επιδερμίδας έως βαθύτερα στο υποδόριο λίπος. Έτσι σε σύγκριση με τις προηγούμενες τεχνολογίες RF η θεραπευτική για τον ιστό θερμοκρασία των 40-43 °C , επιτυγχάνεται σε πολύ συντομότερο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Αυτό συνεπάγεται ότι μόνο 20-30 λεπτά της ώρας είναι αρκετά για κάθε περιοχή που θέλουμε να θεραπεύσουμε.

Η γρήγορη επίτευξη της θερμοκρασίας στόχου, εκτός από σύντομη συνεδρία μας εξασφαλίζει συνάμα και μία πιο άνετη και ευχάριστη εφαρμογή, σε σχέση με παρόμοιες θεραπείες. Και οι δύο διαφορετικές κεφαλές, μία του προσώπου και μία του σώματος, διαθέτουν σύστημα ψύξης και ομοιόμορφης κατανομής της ενέργειας, ώστε το μόνο που νιώθουμε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής είναι μία εσωτερική (βαθιά) αίσθηση θερμότητας.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας είναι διαπιστευμένη μέσα από δημοσιευμένες κλινικές μελέτες. Η συσκευή διαθέτει την απαραίτητη πιστοποίηση για τη συμμόρφωσή της με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές (CE) ως προς την ασφάλεια και την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος. Έχει επίσης την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των πτυχώσεων της επιδερμίδας, των ρυτίδων, και της κυτταρίτιδας.

Το BTL Exilis Elite™ μπορεί να συνδυαστεί με πολλές άλλες θεραπείες που στοχεύουν στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης όπως η κρυολιπόλυση και κυρίως στην αυθεντική της μορφή, το Coolsculpting®. Οι δύο αυτές θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν και να μας δώσουν ένα ολοκληρωτικό αποτέλεσμα με πολύ μικρό αριθμό επισκέψεων ή μία από αυτές να αντικαταστήσει την άλλη σε περιπτώσεις όπου η χρήση του Exilis Elite™ ή του Coolsculpting® αντενδείκνυται. Ένα ραντεβού διάγνωσης χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το καταλληλότερο θεραπευτικό σχήμα για εσάς.

Κυρίως σε άτομα ηλικίας από 25 έως 70 ετών και πάνω, που θέλουν να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, όπως η λεπτή ρυτίδωση, στο σώμα και στο πρόσωπο αλλά και, τη συσσώρευση τοπικού λίπους όπου αυτή εμφανίζεται. Αποτελεί ιδανική λύση για όσους επιζητούν μία ολοκληρωμένη αισθητική βελτίωση χωρίς να χρειάζεται πλέον να δαπανήσουν πολύ χρόνο για θεραπεία, μεγάλα χρηματικά ποσά, δε βλέπουν βελτίωση μολονότι γυμνάζονται και προσέχουν τη διατροφή τους, και συνάμα θέλουν να αποφύγουν τις επεμβατικές, ενέσιμες, ή χειρουργικές θεραπείες.

Ο αριθμός των θεραπειών που χρειάζονται για την επίτευξη ενός ικανοποιητικού αποτελέσματος, ποικίλει ανάλογα με την έκταση του προβλήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Ενώ ορατά αποτελέσματα επιτυγχάνονται από τις πρώτες 2-3 επισκέψεις, συνήθως είναι απαραίτητες 6 που γίνονται με συχνότητα μία ανά εβδομάδα. Εφόσον με σιγουριά διαπιστώσουμε την επιθυμητή βελτίωση, μπορούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω το αποτέλεσμα και να το συντηρήσουμε επαναλαμβάνοντας μία θεραπεία κάθε 1-2 μήνες.

Το κόστος της κάθε θεραπείας κυμαίνεται από 80€ έως 120€ ανά συνεδρία, αλλά τροποποιείται ανάλογα με τις περιοχές εφαρμογής σε σώμα και πρόσωπο, τον αριθμό των επισκέψεων, πιθανές εποχιακές/περιοδικές προσφορές, την επιλογή πακέτου πολλαπλών επισκέψεων ή μεμονωμένων συνεδριών, τις επιπλέον παροχές και εγκαταστάσεις του χώρου εφαρμογής, και φυσικά το στόχο που έχει θέσει κάποιος για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: