Evolve Transform

Η μεταμόρφωση στο σώμα σας; Κα τα (τρι)πλη κτι κή!

Evolve Transform

Η κορυφαία μη επεμβατική θεραπεία για την ολική μεταμόρφωση του σώματος με την τεχνολογία EvolveX συνδυάζει 3 αποτελεσματικές δράσεις σε μία μόνο συνεδρία!

Πετύχετε ανώδυνα μέσα σε μόλις 30 λεπτά

 • την καύση του τοπικού λίπους
 • την ανόρθωση και σύσφιξη των μυών και
 • την αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης

με μία συνεδρία την εβδομάδα!

Η πιο σύγχρονη λύση στη σμίλευση του σώματος στο χώρο της ιατρικής αισθητικής με τριπλή δράση ταυτόχρονα σε λίπος, μυς, και δέρμα! Μια απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική διαδικασία με πρωτοφανή αποτελέσματα!

Τι είναι το EvolveX

Το EvolveX είναι η κορυφαία hands-free θεραπεία για τη μεταμόρφωση του σώματος που επιτυγχάνει σμιλεμένο σώμα, μειωμένο λιπώδη ιστό, και καλοσχηματισμένους μύες. Η τεχνολογική καινοτομία του είναι μοναδική καθώς συνδυάζει ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της ίδιας συνεδρίας τη θεραπευτική δράση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) με την ισχυρή ενέργεια που απορρέει από το εστιασμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic field technology).

Σε κάθε συνεδρία με το EvolveX τοποθετούνται στο σώμα οι 6 ειδικές κεφαλές του μηχανήματος που είναι κατάλληλα σχεδιασμένες ώστε να προσαρμόζονται σε πολλαπλά σημεία, και με αυτή τη δυνατότητα μπορούμε ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουμε πολλαπλά προβλήματα.

Στην ίδια επίσκεψη μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το τοπικά αποθηκευμένο λίπος, να πετύχουμε σύσφιξη των μυών αλλά και βελτίωση της χαλάρωσης του δέρματος. Η θεραπεία ενδείκνυται για διαφορετικά σημεία του σώματος όπως: γλουτούς, ή μηρούς ή κοιλιά!

Η ενέργεια της Ραδιοσυχνότητας (RF) ζεσταίνει σε βάθος τον δερματικό και λιπώδη ιστό και μέσω του μηχανισμού της αντίστροφης ηλεκτροπόρωσης που δημιουργείται στο λιποκύτταρο επιτυγχάνεται η απόπτωσή τους και κατ’ επέκταση ο κυτταρικός «θάνατος».

Συνεπώς, πραγματοποιείται θερμολιπόλυση με μείωση του αριθμού των λιποκυττάρων και όχι απλά κυτταρική συρρίκνωση που θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει στην επανεμφάνιση του λίπους.

Ταυτόχρονα μέσω των ίδιων κεφαλών παράγεται ενέργεια από το εστιασμένο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο HIFEM που συνεπάγεται την ηλεκτρική μυϊκή διέγερση (EMS) των μυών, προκαλώντας συσπάσεις που δεν είναι δυνατόν επιτευχθούν μόνο με την άσκηση.

Αυτή η εναλλαγή παρέχει μια συνεργαστική θεραπεία διαστρωμάτωσης που παράγει σταθερά μετασχηματιστικά αποτελέσματα που συμβάλλουν στη βελτίωση της εμφάνισης και της σφριγηλότητας του σώματος, χωρίς πόνο αλλά και χωρίς αποθεραπεία.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται και τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Η θεραπεία είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο τον χρόνο.

Ο ιδανικός αριθμός συνεδριών, που ενδεικτικά μπορεί να κυμαίνεται στις 6 επισκέψεις, εξαρτάται από τον προσωπικό στόχο και κυρίως τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε σώματος.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα νιώσετε μια ευχάριστη αίσθηση σαν να κάνετε μασάζ με καυτές πέτρες και ταυτόχρονη σύσπαση των μυών στην περιοχή όπου πραγματοποιείται η εφαρμογή.

H επαναληψιμότητα της θεραπείας προσαρμόζεται στις ανάγκες σας έτσι ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην αναίμακτη απομάκρυνση του τοπικού λίπους, την ενδυνάμωση των μυών, και την τόνωση της επιδερμίδας του σώματός σας.

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς στο Chryssalis Medical Spa και πετύχετε μέσα σε μόλις 30 λεπτά με την τεχνολογία EvolveX την πιο γρήγορη μεταμόρφωση του σώματός σας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: