Ultralift

Face lifting και ανόρθωση γλουτών χωρίς χειρουργείο


Οι εστιασμένοι υπέρηχοι Ultra Lift πολεμούν τη χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα αναίμακτα και ανώδυνα μέσα σε 45’, χωρίς ράμματα και χρόνο αποθεραπείας. Εφαρμόζονται όλο το χρόνο.

Τι είναι το face lifting με υπερήχους Ultra Lift;

Το Ultra Lift είναι αναίμακτο λίφτινγκ, με το οποίο ο γιατρός διορθώνει τη χαλάρωση χωρίς χειρουργείο και χωρίς να αφαιρέσει δέρμα. Η σύσφιγξη και ανόρθωση επιτυγχάνονται χάρη στην τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων υψηλής έντασης (HIFU ή High Intensity Focused Ultrasound). Η μέθοδος εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα με ασφάλεια.

Υπέρηχοι: Πώς γίνεται το λίφτινγκ χωρίς χειρουργείο;


Η μικροεστιασμένη ενέργεια των υπερήχων διαπερνά αναίμακτα την επιδερμίδα και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια μέσω των κεφαλών του Ultra Lift στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Εκεί η ενέργεια διοχετεύεται στη στιβάδα όπου βρίσκεται το κολλαγόνο στοχευμένα, ακολουθώντας μια ευθεία γραμμή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θερμοκρασία του υποδόριου ιστού να αυξάνεται και έτσι να προκαλούμε τοπική σύμπτυξη στις πρωτεϊνικές δομές του δέρματος και στο υπόδερμα. Στην συνέχεια προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου. Έτσι η αναίμακτη παραγωγή καινούριου κολλαγόνου ξεκινάει από τον ίδιο τον οργανισμό που αντιστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης με φυσικό τρόπο, προσφέροντας ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι του λίφτινγκ με υπερήχους;

Το Ultra Lift είναι μία θεραπεία αντιγήρανσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως μέθοδος πρόληψης όσο και αποκατάστασης. Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι όσοι εμφανίζουν χαλάρωση δέρματος, παρατηρούν πτώση της γραμμής των φρυδιών, σακούλες κάτω από τα μάτια και τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης του δέρματος. Είναι κατάλληλο για όσους δεν επιθυμούν να κάνουν χειρουργικό λίφτινγκ και όσους θέλουν να επιμηκύνουν τα καλά αποτελέσματά του. Σε άτομα άνω των 30 ετών εφαρμόζεται για να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και να καθυστερήσει τη διαδικασία της γήρανσης. Οι ηλικιακές ομάδες που αποζητούν περισσότερο τη συγκεκριμένη θεραπεία είναι τα άτομα που διανύουν τις δεκαετίες των 40 και των 50 χρόνων. Ακόμα, ενδείκνυται και για ηλικίες άνω των 60 ετών.

Οι ενδείξεις του αναίμακτου face lift με υπερήχους

Τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα του Ultra Lift αφορούν την αποκατάσταση του σχήματος του οβάλ του προσώπου καταπολεμώντας τη χαλάρωση, προάγοντας την κολλαγονογένεση και λειαίνοντας τις λεπτές ρυτίδες. Επιτυγχάνεται επίσης σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η θεραπεία προσφέρει παράλληλα περιοφθαλμική ανόρθωση των ιστών (βλέφαρα, φρύδια), καθώς και αποκατάσταση στον τόνο και την υφή της επιδερμίδας σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος εφαρμόζεται, με αποτέλεσμα να δείχνουμε νεότεροι.

Ανόρθωση γλουτών χωρίς χειρουργείο

Το αναίμακτο λίφτινγκ γλουτών (butt lift) μπορεί να γίνει αποτελεσματικά με τους υπερήχους Ultra Lift. Ο γιατρός δεν κάνει τομές ούτε αναισθησία στον υποψήφιο. Με τη βοήθεια μιας κεφαλής για το σώμα διοχετεύονται ηχητικά κύματα κάτω από το δέρμα. Η θερμοκρασία αυξάνεται και ο οργανισμός ξεκινά να παράγει σταδιακά και για τους επόμενους μήνες κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα να έχουμε σφριγηλούς γλουτούς χωρίς χειρουργείο.

Κοιλιοπλαστική χωρίς χειρουργείο

Το στοίχημα της επίπεδης κοιλιάς είναι δυνατό να κερδηθεί αναίμακτα με τον ίδιο τρόπο. Το πλεονέκτημα είναι ότι σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση όπου θα χρειαστεί να φοράτε κορσέ, με το Ultra Lift ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις υποχρεώσεις σας, στο γυμναστήριο και στην εργασία σας χωρίς ράμματα.

Πόσο ασφαλής είναι η θεραπεία με το Ultra Lift;

Ο υπέρηχος και συνεπώς η μικροεστιασμένη εκδοχή του (HIFU), είναι μία μορφή ενέργειας που διαφέρει σημαντικά από εκείνη που παράγεται μέσω ενός Laser, IPL, ή οποιασδήποτε δέσμης φωτός. Η ενέργεια που διοχετεύεται από οποιοδήποτε μηχάνημα Laser επηρεάζει τη θερμοκρασία των ιστών που διαπερνά και έχει τον κίνδυνο δημιουργίας εγκαυμάτων. Το Ultra Lift προστατεύει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διαπερνά με ακρίβεια τις υποκείμενες στιβάδες του δέρματος διεισδύοντας βαθύτερα και προσφέροντας υψηλότερες θερμοκρασίες και από τις ραδιοσυχνότητες. Πιθανές παρενέργειες που έχουν παρουσιαστεί είναι προσωρινές και περιλαμβάνουν ερύθημα τοπικά και ίσως ελαφρύ οίδημα, μελανιά και ευαισθησία στην αφή.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται για το λίφτινγκ με υπερήχους;

Μία έως τρεις συνεδρίες Ultra Lift είναι απαραίτητες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανάλογα με το βαθμό και την έκταση της χαλάρωσης του δέρματος. Τα σημάδια βελτίωσης μετά τη θεραπεία με το Ultra Lift παρατηρούνται εντός λίγων ημερών με το μέγιστο του αποτελέσματος να ολοκληρώνεται σε διάστημα 2-3 μηνών και σε ορισμένες περιπτώσεις έως 6 μήνες (ανάλογα με τον οργανισμό και την ποιότητα του δέρματος). Το αποτέλεσμα μπορεί να διαρκέσει για περισσότερο από 1,5 χρόνο κατά μέσο όρο.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας με τους υπερήχους Ultra Lift;

Η τιμή της συνεδρίας με τους υπερήχους Ultra Lift διαφέρει ανά σημείο:

 • Πρόσωπο – 450€
 • Λαιμός – 300€
 • Κάθε άλλο σημείο στο σώμα- 500€

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: