Προσφορά μεσοθεραπείες προσώπου και δώρο 4 θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων έως 31/10/2019

και δώρο 4 θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων

Οι αρχές του φθινοπώρου είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε μεσοθεραπείεςΠόσο μάλλον με αυτή τη μοναδική προσφορά που ετοιμάσαμε για εσάς στο Chryssalis Medical Spa 

Κλείνοντας τώρα τέσσερις μεσοθεραπείες στην τιμή των €240 (από 480), σας κάνουμε δώρο τέσσερις θεραπείες με ραδιοσυχνότητες (RF) . Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 20/10.  

Μεσοθεραπεία ΠροσώπουH παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες αφυδάτωσαν το πρόσωπό σας με αποτέλεσμα να είναι πιο επιρρεπές σε σπασίματα και στη δημιουργία ρυτίδων. Το δέρμα έχασε την ελαστικότητά του και για το λόγο αυτό είναι άτονο και θαμπό. Με τη θεραπεία της μεσοθεραπείας θα βελτιωθεί η όψη του δέρματος σας, θα αναζωογονηθεί και θα δείτε πάλι τη χαμένη του λάμψη να επανέρχεται. Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ έχει επανορθωτικές ιδιότητες και μπορεί να διεγείρει τους μηχανισμούς ανανέωσης που έχει το ίδιο το δέρμα. 

RF: Είναι μια ευχάριστη θεραπεία ιδανική για τη σύσφιγξη, αποκατάσταση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας και τον επανασχηματισμό στο περίγραμμα του προσώπου. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά.  

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: