Προσφορά: 4 Μεσοθεραπείες με πεπτίδια για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας στην τιμή των €220​ και δώρο 4 θεραπείες acoustic wave έως 31/3/2020

Προλάβετε μόνο για λίγες μέρες έως 31 Μαρτίου και κλείστε την προσφορά μας με 4 μεσοθεραπείες με πεπτίδια στην προνομιακή τιμή των €220​ και δώρο 4 θεραπείες acoustic wave 

extra-26

Τα πεπτίδια είναι ό,τι πιο σύγχρονο χρησιμοποιείται στη μεσοθεραπεία σώματος. Βοηθούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους, με νέες δραστικές ουσίες που προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.  

Κλείστε σήμερα την προσφορά μας που λήγει σε λίγες μέρες και επωφεληθείτε και από το δώρο μας για θεραπεία acoustic wave. 

 είναι η θεραπεία κυτταρίτιδας acoustic wave; 

To νέο πλέον εξελιγμένο μηχάνημα D-ACTOR 100 της εταιρείας Storz Medical χρησιμοποιεί μια κεφαλή που παράγει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας τα οποία εισάγονται στο σώμα του ασθενή με τη μορφή ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας για τη θεραπεία κυτταρίτιδας με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια μη παρεμβατική θεραπεία, κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: