Προσφορά: Laser Αποτρίχωσης Coolite BOLT έως 31/3/2020

μόνο με €40/ επίσκεψη στην πλάτη & τους ώμους

 

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε ακόμα με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσετε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐαόταν η λύση είναι το laserΈνα μόνο «χτύπημα» του Laser Coolite BOLT είναι αρκετό για να εξαφανίσει πολλές τρίχες συγχρόνως και εσείς να δείτε άμεσα αποτελέσματα στην περιοχή της πλάτης. Ένα από τα μέρη του σώματοςπου φαίνεται να ανησυχεί περισσότερο τους άντρες.  

Μην ξεχνάτε πως η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και άνδρες, σε οποιαδήποτε περιοχή υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του προσώπου και του σώματος. Για εσάς, λοιπόν, που θέλετε να απαλλαγείτε από την τριχοφυΐα στην πλάτη, σας έχουμε την καλύτερη ανοιξιάτικη προσφορά με το Coolite BOLT που ισχύει μέχρι τις 31/03. 

Chryssalis_FB_Templates_1-16

Το Coolite BOLT χρησιμοποιεί διοδικό Laser, διαθέτει τριπλό μήκος κύματος AlexandriteΔιοδικό και Νd-Yag, και παρέχει γρήγορους παλμούς με αποτέλεσμα να καταστρέφει το θύλακα της τρίχας σε πολύ πιο γρήγορο χρόνο. Μετά τη συνεδρία αποτρίχωσης μπορείτε να επιστρέψετε κανονικά στις υποχρεώσεις σας.  

Συμπληρώστε τη φόρμα και επωφεληθείτε από την προσφορά με την οποία με €40/ επίσκεψη μπορείτε να απαλλαγείτε από τις τρίχες στην πλάτη. 

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: