Προσφορά: Laser Αποτρίχωσης Alexandrite Candela Pro3 έως 31/3/2020

μόνο με €290 / 3 συνεδρίες, σε γάμπες, μηρούς και μπικίνι.

 

 

Στο Chryssalis Medical Spa ετοιμάσαμε την καλύτερη προσφορά για να υποδεχτείτε την Άνοιξη. Καθώς τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να σας βρει το καλοκαίρι με δέρμα λείο και απαλό. 

Η προσφορά που θα ισχύει όλο τον Μάρτιο, σας παρέχει ένα πλήρες πακέτο αποτρίχωσης σε γάμπες, μηρούς και μπικίνι μόνο με €290 / 3 συνεδρίες με το Laser Αποτρίχωσης Alexandrite, με το νέο σύστημα Gentle Max Pro Laser της Candela 

Chryssalis_diorthoseis-23

Πώς λειτουργεί το laser Alexandrite Candela; 

H ακτίνα του απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει το θύλακάH τρίχα που είναι επιφανειακά ορατή καταστρέφεται την ίδια στιγμή. Με αυτό τον τρόπο έχετε ένα λείο και απαλό δέρμα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται σταθερά. Το Laser Alexandrite είναι ιδανικό για σκούρες τρίχες, σε λευκό δέρμα, καθώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται άμεσα από την απορρόφηση της ακτίνας του από τη μελανίνη της τρίχας. 

Κλείστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να επωφεληθείτε μιας ανώδυνης, γρήγορης και μόνιμης αποτρίχωσης με Laser Αποτρίχωσης Alexandrite Candela Pro3 στην τιμή των €290 / 3 συνεδρίες, σε γάμπες, μηρούς και μπικίνι. 

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: