Προσφορά: LDS TechniSpa, αδυνάτισμα μόνο με €360 και ΔΩΡΟ 8 συνεδρίες Acoustic Wave. έως 28/2/2020

Απαλλαγείτε από την όψη πορτοκαλιού, αποκτήστε δέρμα λείο και σφριγηλό και χάστε το περιττό λίπος με τη μέθοδο TechniSpa στην καλύτερη προσφορά που ετοιμάσαμε για εσάς.

Η νέα μέθοδος των διάσημων εργαστηρίων Guinot που πολεμά τριπλά το πάχος και τη χαλάρωση με την τεχνολογία του ενδοδερμικού μασάζ, τώρα στο Chryssalis Medical Spa μόνο με €360 οι 8 συνεδρίες 

january calender2

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας και δείτε άμεση μείωση πόντων, σύσφιξη και λείανση της κυτταρίτιδας με τη μέθοδο ΤechniSpa και εμείς σας κάνουμε ΔΩΡΟ 8 συνεδρίες Acoustic WaveΗ προσφορά ισχύει μέχρι τις 14/02.  

Η επαναστατική θεραπεία για αδυνάτισμα LDS TechniSpa της εταιρείας Guinot αποτελεί παγκόσμια πατέντα επειδή συνδυάζει τις 3 τεχνικές αδυνατίσματος σε μία μόνο κίνηση. 

Πώς;  

 • Η κεφαλή του ιονο-μασάζ λειτουργεί ταυτόχρονα σε 3 επίπεδα: με το ενδοδερμικό μασάζ και την αναρρόφηση (vacuum) τονώνει την μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την κίνηση της λέμφου και βοηθά στη βελτίωση της κυτταρίτιδας.  
 • Mε τη θέρμανση που διαχέεται στους ιστούς, το λίπος μαλακώνει και σμιλεύεται καλύτερα, ενώ με τον ιονισμό εισάγονται πιο εύκολα οι λιποδιαλυτικές ουσίες που απλώνει η ειδικός. Αυτές είναι αδυνατιστικά σέρουμ με καφεΐνη και συστατικά από άγριο κάστανο και κόκκινο σταφύλι 

Αποτελέσματα της θεραπείας:

 • Διέγερση της μικροκυκλοφορίας
 • Ενίσχυση της ελαστικότητας των ιστών
 • Διέγερση του κυτταρικού μεταβολισμού
 • Διέγερση των βλαστοκυττάρων
 • Απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων

Για άμεσα και ορατά αποτελέσματα κλείστε τώρα το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από το ΔΩΡΟ μας, 8 θεραπείες acoustic wave 

Πρόκειται για θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με τη χρήση κρουστικών-ακουστικών κυμάτων με τη βοήθεια του D ACTOR 100 Storz Medical. 

Πώς λειτουργείΔιασπά το λίπος, ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και βοηθά στην απώλεια του τοπικού πάχους.  

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας προσφέρει την πρώτη θεραπεία ΔΩΡΕΑΝ ώστε να διαπιστώσετε μόνοι σας την αποτελεσματικότητά σας. 

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επωφεληθείτε της προσφοράς μας, για 8 συνεδρίες αδυνατίσματος TechniSpa με 360 και ΔΩΡΟ 8 συνεδρίες Acoustic Wave. 

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: