Προσφορά: Laser Αποτρίχωσης Coolite BOLT μόνο με €90/ επίσκεψη σε γάμπες, μηρούς και μπικίνι έως 31/12/2019

Γάμπες, μηροί και μπικίνι μόνο με €90 / επίσκεψη με Diode Laser Coolite BOLT

Πρόκειται για μια θεραπεία που δεν έχει εποχή, ενώ με το κατάλληλο μηχάνημα ενδείκνυται για κάθε τύπο και φωτότυπο δέρματος.

00002_edit

Κάντε στον εαυτό σας το πιο όμορφο δώρο. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας για τη μοναδική μας προσφορά για μόνιμη αποτρίχωση με Diode Laser σε γάμπες, μηρούς και μπικίνι στην τιμή των €90/επίσκεψη. Η προσφορά ισχύει μέχρι 30/06.  

Ανώδυνη, γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση σε γάμπες, μηρούς και μπικίνι μόνο με €90/επίσκεψη, με το Νο 1 μηχάνημα Coolite BOLT. 

Γνωρίστε το Coolite BOLT

Το Coolite BOLT χρησιμοποιεί διοδικό Laserδιαθέτει τριπλό μήκος κύματος Αlexandrite, Διοδικό και Νd-Yagκαι παρέχει γρήγορους παλμούς με αποτέλεσμα να καταστρέφει το θύλακα της τρίχας σε πολύ πιο γρήγορο χρόνο. Παράλληλα, χάρη στο ισχυρό σύστημα ψύξης του εξασφαλίζει την αξιόπιστη και συνεχή ψύξη στην επιφάνεια του δέρματος σας, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Τέλοςμε το Coolite BOLT επιτυγχάνεται μέγιστη απόδοση ενέργειας στο θύλακα της τρίχας και λιγότερη απώλεια ενέργειας στο δέρμα σας. 

Συμπληρώστε τη φόρμα, επωφεληθείτε της προσφοράς μας και απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα γρήγορα και ανώδυνα σε γάμπες, μηρούς και μπικίνι!   

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: