Αποτρίχωση για μαυρισμένα δέρματα με μια Μοναδική Προσφορά έως 31/7/2021

Αυτό το καλοκαίρι απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα ακόμα και αν έχετε μαυρίσει και  επωφεληθείτε της προσφοράς μας με τη δωρεάν θεραπεία για ένα λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο! 
Η θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι η πιο γρήγορη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας! Το διοδικό λέιζερ είναι ασφαλές και αποτελεσματικό όλες τις εποχές του χρόνου και είναι κατάλληλο και για τα μαυρισμένα δέρματα! 
Το διοδικό λέιζερ το προτιμούμε όταν χρειάζεται να αποτριχώσουμε φωτότυπους δέρματος IV έως V, δηλαδή άτομα τα οποία έχουν σκουρόχρωμη επιδερμίδα και μαυρίζουν από τον ήλιο εύκολα. Αυτό μας επιτρέπει να συνεχίζουμε την αποτρίχωση και το καλοκαίρι και να το εφαρμόσουμε και σε μαυρισμένες επιδερμίδες.

Ανώδυνη, γρήγορη και μόνιμη αποτρίχωση με εγγυημένα αποτελέσματα!

 •   Δερμοαπόξεση με διαμάντι

Το μηχανικό πίλινγκ γίνεται με μια κεφαλή διαμαντιού. Το πλεονέκτημα είναι ότι σε περιοχές όπως γύρω από το στόμα και τη μύτη η διαδικασία δεν είναι ενοχλητική για τον ενδιαφερόμενο (στους μικροκρυστάλλους τα ρουθούνια προστατεύονται με βαμβάκι). Ωστόσο, και οι δύο διαδικασίες είναι ασφαλείς και αποτελεσματικές. Η διάρκεια της μικροδερμοαπόξεσης είναι γύρω στα 30’.
 •   Θεραπεία λάμψης προσώπου με βιταμίνη C

Η V.I.T.A. C είναι μια περιποίηση προσώπου που προσφέρει φωτεινότητα και αντιοξειδωτική προστασία σε κάθε τύπο δέρματος. Διώχνει τη θαμπάδα, απαλύνει τις πανάδες και τις ρυτίδες και είναι κατάλληλη για το καλοκαίρι.

Αν θέλετε να έχετε λείο, λαμπερό και απαλό δέρμα,

κλείστε σήμερα το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από την προσφορά μας! 

Κλείστε τώρα ραντεβού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: