Πρόγραμμα αποτοξίνωσης μόνο στο Chryssalis Medical Spa με €190 έως 31/10/2019

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης στην καλύτερη τιμή. 

FB_Chryssalis_October-10

Χάστε τα περιττά κιλά του καλοκαιριού, μπείτε σε φόρμα και νιώστε την αίσθηση της αποτοξίνωσης με τη μοναδική προσφορά που ετοιμάσαμε στο Chryssalis Medical Spa η προσφορά περιλαμβάνει 4 συνεδρίες λεμφικού μασάζ Piroche, διατροφικές συμβουλές και ανάλυση σύστασης σώματος από €320 μόνο €190.  Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15/10. 

Λεμφικό μασάζ Piroche: Πρόκειται για ένα είδος λεμφικού μασάζ όπου ο ειδικός απλώνει σε όλο το σώμα καθαρά αποστάγματα αιθέριων ελαίων. Με τη χρήση ειδικών κινήσεων ακολουθεί τα ενεργειακά κανάλια των μεσημβρινώνξεμπλοκάροντας την ενέργεια και αποκαθιστώντας την ενεργειακή ισορροπία. Το λεμφικό μασάζ Piroche θα σας χαρίσει αποτοξίνωση, θα σας βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης και θα σας δώσει την αίσθηση ευεξίας

Πρόγραμμα Διατροφής: Οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σας παρέχουν πλούσιες διατροφικές συμβουλές για την ιδανική δίαιτα για εσάς. Να θυμάστε πως η ιδανική δίαιτα είναι εκείνη που βοηθά στη διατήρηση του φυσιολογικού σας βάρους ή στην επαναφορά στα ιδανικά κιλά σας.

Ανάλυση σύστασης σώματοςΗ ανάλυση σύστασης του σώματος δείχνει σε ποια σημεία έχετε περιττό λίπος και κρυφή παχυσαρκία. Με τον τρόπο αυτό επικεντρωνόμαστε στη λιπώδη μάζα, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη απώλεια σε κιλά, καθώς μιλάμε για καθαρό λίπος.

Μην περιμένετε άλλο. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και «ανανεώστε» τον οργανισμό σας.   

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: