Με κάθε θεραπεία Hydradermie αξίας €80 για το μήνα Σεπτέμβριο σας κάνουμε δώρο έναν καθαρισμό προσώπου!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2019.

 

 

Chryssalis Facebook Feedback_Ad_2

Επιστρέφουμε στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές με την καλύτερη προσφορά.  

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για τη μοναδική θεραπεία Hydradermie. Η θεραπεία είναι ειδικά σχεδιασμένη για την αποκατάσταση της επιδερμίδας σας μετά την έκθεση στον ήλιο. Βοηθήστε το δέρμα σας να εξουδετερώσει όλες τις αρνητικές συνέπειες της ακτινοβολίας UV αλλά και να διατηρήσει μόνο τις θετικές συνέπειες, παρατείνοντας ακόμη περισσότερο το μαύρισμα σας.  

Η Hydradermie είναι διάσημη θεραπεία υψηλής τεχνολογίας για το πρόσωπο, που χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση με τη βοήθεια ουσιών που διεισδύουν ανώδυνα στο δέρμα χάρη στην ιοντοφόρεση (ιονισμό). Διατηρεί το δέρμα νεανικό, μάχεται ενάντια της φωτογήρανσης και επανορθώνει το δέρμα μετά την έκθεση του στον ήλιο. Απαραίτητη μετά το καλοκαίρι που το δέρμα έχει εκτεθεί στον ήλιο, έχει αφυδατωθεί και οι λεπτές γραμμές κάνουν έντονη την εμφάνισή τους.  

Κάντε τώρα ένα δώρο στον εαυτό σας με την καλύτερη προσφορά που ετοιμάσαμε για εσάς και εμείς σας κάνουμε δώρο ένα καθαρισμό προσώπου αξίας €70! Μην ξεχνάτε πως μετά το καλοκαίρι είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του δέρματος προκειμένου να απομακρυνθεί το σμήγμα και να καθαρίσουν οι πόροι.  

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και καλωσορίστε το φθινόπωρο με το πιο λαμπερό σας πρόσωπο. 

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: