Ευάγγελος Φουντουλάκης

Ο Δρ. Ευάγγελος Φουντουλάκης με εξειδίκευση στις θεραπείες κοσμητικής ιατρικής, με άριστη γνώση της ανατομίας αλλά και των κανόνων της αισθητικής του προσώπου και του σώματος, παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον άρτια εξοπλισμένο χώρο του Chryssalis Medical Spa.
Έχοντας ως μότο, ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και σημαντικό από το να είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι με την εικόνα του εαυτού μας, δημιουργεί άρτια αποτελέσματα χρησιμοποιώντας εκσυγχρονισμένες μεθόδους και τεχνικές, πάντα σεβόμενος το αρχικό σας όραμα και όνειρο για μια κομψή και αψεγάδιαστη εμφάνιση. 
Επενδύοντας στην γνώση, ο Δρ. Ευάγγελος Φουντουλάκης έχει αφοσιωθεί στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει με απώτερο σκοπό την εξασφάλιση των μέγιστων αποτελεσμάτων για κάθε υποψήφιο που απευθύνεται σε αυτόν για την αντιμετώπιση του προβλήματός του.

Υπηρεσίες

 •   Gouri: The liquid face lift

Η DEXLEVO λοιπόν δημιούργησε το πρώτο δερματικό εμφύτευμα από πλήρως διαλυτή Πολυκαπρολακτόνη (PCL) για τη σύνθεση κολλαγόνου σε όλο το πρόσωπο.
Το κολλαγόνο είναι ένα από τα βασικά δομικά συστατικά του δέρματος και είναι άρρητα συνδεδεμένο με τη νεανική και υγιή εμφάνισή του. Η Πολυκαπρολακτόνη από την άλλη είναι ένα βιο-συμβατό, βιο-διασπώμενο και βιο-απορροφήσιμο πολυμερές που στη διαλυτή του μορφή διαχέεται φυσικά σε όλο το πρόσωπο και διεγείρει τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο, χαρίζοντας ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα στην αναζωογόνηση του δέρματος, την αποκατάσταση των τυπικών σημείων της γήρανσης και του όγκου του προσώπου.
Χάρη στην τεχνολογία CESABP που επιτρέπει τη διάχυση του υλικού στους γύρω ιστούς του δέρματος, διευκολύνεται ο θεράπων ιατρός ο οποίος και πραγματοποιώντας μόνο 10 μικρο – εκχύσεις σε συγκεκριμένα σημεία διεγείρει νέο κολλαγόνο σε όλο το πρόσωπο, με τον ασθενή να μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του συνήθειες.
 •   Morpheus 8

Η θεραπεία Morpheus8 χρησιμοποιεί κλασματική ραδιοσυχνότητα (Fractional RF) που είναι μία επιστημονικά αποδεδειγμένη μέθοδος που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στις υποκείμενες στοιβάδες του δέρματος.
Χρησιμοποιώντας μία κεφαλή από μικρό-βελόνες, οι οποίες ρυθμίζονται κατά περίπτωση και διεισδύουν σε βάθος 1 έως 7mm, στοχεύουμε στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προσώπου και σώματος, σε περιοχές που επωφελούνται στο μέγιστο από την ανάπλαση και την νέο-κολλαγονογένεση του δερματικού ιστού.
 •   Μεσοθεραπεία Βιομητικά Πεπτίδια (Πρόσωπο & Σώμα)

Τα πεπτίδια είναι ό,τι πιο σύγχρονο χρησιμοποιείται στη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος. Πρόκειται για οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα (τα δομικά υλικά των πρωτεϊνών του οργανισμού).
Με το πέρασμα του χρόνου, η δράση των φυσικών πεπτιδίων μειώνεται. Αυτή τη δράση καλούνται να μιμηθούν τα συνθετικά πεπτίδια που έχουν παρασκευαστεί στο εργαστήριο και έχουν βιομιμητική δράση! Ο λόγος που προτιμούμε τα συνθετικά στις θεραπείες είναι γιατί έχουν καλύτερη σταθερότητα ως μόρια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσα σε μια καλλυντική φόρμουλα.
 •   Εμφύτευμα Υαλουρονικού

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος σβήνουν τις ρυτίδες, τις γραμμές και τις ουλές ακμής και αποκαθιστούν τον όγκο στα χείλη και τα ζυγωματικά.
Το υαλουρονικό οξύ ενδείκνυται για:
 • Ρυτίδες του προσώπου που έχουν βαθύνει καθώς και για τις ρυτίδες στο ντεκολτέ και στο λαιμό
 • Αποκατάσταση όγκου στα ζυγωματικά
 • Μαύρους κύκλους 
 • Λεπτά χείλη
 • Ενυδάτωση του δέρματος
 • Βελτίωση του περιγράμματος και ανόρθωση του δέρματος του προσώπου
 • Διόρθωση ασυμμετριών στο πρόσωπο
 • Βελτίωση της εμφάνισης σε ουλές και σημάδια
 •   Prophilo

Το Profhilo είναι ένα booster δέρματος από συνδεδεμένο, μέσω θερμικής επεξεργασίας (πατέντα NAHYCO), υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων και προσφέρει ασφάλεια στον οργανισμό αλλά και παρατεταμένη αποτελεσματικότητα σε βάθος χρόνου.
Το εξαιρετικά καθαρό υαλουρονικό του οξύ, υψηλού (H-HA) και χαμηλού μοριακού βάρους (L-HA), βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τα standards του FDA. Ακόμη, είναι βιοσυμβατό, μιας και αφομοιώνεται πλήρως στον ιστό, όπου αποκαθιστά τα φυσικά επίπεδα υαλουρονικού οξέος που ήδη υπάρχει στην επιδερμίδα.
 •   Botox

Οι θεραπείες Βotox ή ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης είναι πια εξαιρετικά δημοφιλείς και κατατάσσονται ανάμεσα στις πρώτες σε ζήτηση, μη χειρουργικές θεραπείες αντιγήρανσης τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες, οποιασδήποτε ηλικίας. Η βοτουλινική τοξίνη είναι ένα σύμπλεγμα πρωτεϊνών που παράγεται από το βακτήριο c. Botulinum και είναι σε θέση να εξασθενήσει τον σπασμό των μυών.
Οι ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης (μπότοξ) ενδείκνυνται κυρίως στο άνω τριτημόριο του προσώπου (πόδι χήνας, μέτωπο κ.α) με σκοπό τη λείανση των ρυτίδων αλλά και την πρόληψη αυτών. 
 •   Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι η τεχνική της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο σώμα κυρίως στους μηρούς, στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή των γλουτών. Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συνθετικά πεπτίδια, ό,τι πιο σύγχρονο χρησιμοποιείται, που έχουν βιομιμητική δράση.
Ειδικότερα, αυξάνουν την διαπερατότητα της μεμβράνης των λιποκυττάρων συμβάλλοντας στην ρευστοποίηση των λιπιδικών συστατικών με αποτέλεσμα την απομάκρυνση τους από τον οργανισμό.
 •   Νήματα Ανάρτησης

Τα νήματα πολυδιοξανόνης φέρνουν νέα εποχή στο face lift αλλά και στην ανόρθωση γλουτών, κοιλιάς και στήθους. Χωρίς χειρουργείο και τομές. Εισάγονται με τη βοήθεια μιας ατραυματικής βελόνας σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο ή το σώμα. Η βελόνα αφαιρείται και το νήμα μένει κάτω από το δέρμα. Τα νήματα εισάγονται σε μορφή πλέγματος, ώστε να προσφέρουν στήριξη στους ιστούς. Την ίδια στιγμή, η πολυδιοξανόνη ως ξένο σώμα, προκαλεί παραγωγή καινούριου κολλαγόνου γύρω από τα νήματα τους επόμενους μήνες, με αποτέλεσμα να έχουμε σφριγηλότητα και βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: