Αδυνάτισμα Coax Med

Αδυνάτισμα, απώλεια τοπικού λίπους με Cavitation

Η θεραπεία Cavitation Coax Med καταπολεμά το πάχος, συνεισφέροντας στην απώλεια λίπους και πόντων σε περιοχές όπως κοιλία, μηρούς (και έσω μέρος αυτών), γλουτούς, μέση, χέρια, γόνατα, και όπου αλλού τα περιττά κιλά συσσωρεύονται σε γυναίκες και άντρες.

Η πλατφόρμα Coax Med με τη λειτουργία Cavitation, ουσιαστικά παράγει ενέργεια που διοχετεύεται στο σώμα μας με τη μορφή χαμηλής συχνότητας υπερήχων, η οποία δρα καταλυτικά όταν απορροφάται από τα υγρά που φυσιολογικά βρίσκονται ανάμεσα στα λιποκύτταρα. Το φαινόμενο που δημιουργείται είναι γνωστό στη φυσική επιστήμη ως ΄σπηλαίωση΄και έχει σαν αποτέλεσμα το σχηματισμό φυσαλίδων εντός του μεσοκυττάριου υγρού που καθώς αυξάνουν τις διαστάσεις τους σε ορισμένο μέγεθος εκρήγνυνται δημιουργώντας ένα κύμα πίεσης, ικανό να καταστρέψει τις ευαίσθητες μεμβράνες των λιποκυττάρων. Το πλεονέκτημα της θεραπείας Coax Med Cavitation, είναι ότι οι παρακείμενοι ιστοί όπως νεύρα, αγγεία, και μύες δεν επηρεάζονται, ενώ η ρήξη στη μεμβράνη των λιποκυττάρων συνεπάγεται με ολοκληρωτική καταστροφή τους. Δηλαδή δε συρρικνώνονται, αφήνοντας το ενδεχόμενο να διογκωθούν ξανά αποθηκεύοντας λίπος, αλλά η διάλυση της μεμβράνης τους οδηγεί στην αποδέσμευση του περιεχόμενού τους, κυρίως με τη μορφή τριγλυκεριδίων, τα οποία μεταβολίζονται στον οργανισμό για την παραγωγή ενέργειας, ενώ τα υπόλοιπα συστατικά των κατεστραμμένων λιποκυττάρων απορροφώνται και απομακρύνονται δια της φυσικής οδού από το λεμφικό μας σύστημα.

Στην ουσία της η θεραπεία Cavitation Coax Med προσφέρει μία αναίμακτη λιπαναρρόφηση σε περιοχές οπού το λίπος ανθίσταται να αντιμετωπιστεί με τις παραδοσιακές μεθόδους της δίαιτας και της άσκησης, δηλαδή εκεί όπου συχνά δημιουργούνται οι ‘κύριες αποθήκες λίπους΄ σε γυναίκες και άντρες όπως οι γλουτοί, μηροί, κοιλιά.

Η κάθε συνεδρία Coax Med Cavitation έχει διάρκεια 45-60΄και η τιμή της είναι 80€. Συστήνονται 10-12 συνεδρίες που πραγματοποιούνται σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο κάθε 12-15 ημέρες, αλλά το σχήμα δύναται να εξατομικευτεί σε συνεννόηση με το γιατρό ή τη θεραπεύτρια. Μία συνδυαστική θεραπεία που περιλαμβάνει ραδιοσυχνότητες, λειτουργεί ιδανικά με το Coax Med Cavitation, καθώς όχι μόνο η δράση των ραδιοσυχνοτήτων ενισχύουν το αποτέλεσμα λιποδιάλυσης αλλά προσφέρουν παράλληλα και την επιθυμητή σύσφιξη στο σημείο εφαρμογής του σώματος. Τα αποτελέσματα ενώ γίνονται αντιληπτά από την πρώτη συνεδρία μεγιστοποιούνται σε διάστημα 2-4 μηνών, και η βελτίωση είναι εμφανής και μετρήσιμη στο περίγραμμα του σώματος με την απώλεια πόντων, στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους, στην κυτταρίτιδα με την αποκατάσταση της όψης του ‘φλοιού πορτοκαλιού’ καθώς το λίπος καταστρέφεται, και στη σύσφιξη της περιοχής.

Ποιο είναι το κόστος της θεραπείας αδυνατίσματος Coax Med;

Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30-45΄ και η τιμή της ανά συνεδρία είναι 80 €

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: