Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα το καλοκαίρι με μια μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ ενός συνδυασμού θεραπειών έως 30/6/2021

Αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα πριν το καλοκαίρι με μια μοναδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ ενός συνδυασμού θεραπειών!

Ειδικά αυτή την περίοδο που το Καλοκαίρι πλησιάζει, αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα, τόσο γρήγορα όσο δεν φαντάζεστε!
Η λύση βρίσκεται στη θεραπεία Acoustic Waves σε συνδυασμό με την ενέσιμη μεσοθεραπεία!
Ο συνδυασμός αυτός θα επαναφέρει στο δέρμα σας την ελαστικότητά του καθώς θα διασπάσει το λίπος των κυττάρων θα βελτιώσει την κυκλοφορία και θα αποτοξινώσει την περιοχή.

Θεραπεία Acoustic Waves

To νέο πλέον εξελιγμένο μηχάνημα D-ACTOR 100 της εταιρείας Storz Medical χρησιμοποιεί μια κεφαλή που παράγει ακουστικά κύματα υψηλής ενέργειας τα οποία εισάγονται στο σώμα του ασθενή με τη μορφή ταλαντώσεων υψηλής συχνότητας για τη θεραπεία κυτταρίτιδας με εντυπωσιακά και άμεσα αποτελέσματα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία, κατάλληλη για όλους τους τύπους του δέρματος.

Μεσοθεραπεία Κυτταρίτιδας

Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι η τεχνική της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο σώμα κυρίως στους μηρούς, στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή των γλουτών. Στη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συνθετικά πεπτίδια, ό,τι πιο σύγχρονο χρησιμοποιείται, που έχουν βιομιμητική δράση. Ο λόγος που χρησιμοποιούνται τα συνθετικά πεπτίδια στις θεραπείες είναι γιατί έχουν σταθερότητα ως μόρια και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μέσα σε μια καλλυντική φόρμουλα. Πρόκειται για οργανικές ενώσεις, μικρά τμήματα πρωτεϊνών που αποτελούνται από δύο ή περισσότερα αμινοξέα (τα δομικά υλικά των πρωτεϊνών του οργανισμού), με λιποδιαλυτική και αποτοξινωτική δράση.

Οι 2 κορυφαίες θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας συνδυάζονται στο Chryssalis Medical Spa και προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία!

Κλείστε σήμερα την προσφορά μας

και αντιμετωπίστε την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος μια για πάντα!

Διάρκεια προσφοράς: έως 30/06/2021

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: