Προσφορά Αυγούστου

Κλείστε τώρα ραντεβού για καθαρισμό προσώπου αξίας 70€, σας κάνουμε δώρο έναν  έναν ορό CR recovery της pHformula για αποκατάσταση του δέρματος μετά την έκθεση στον ήλιο, αξίας 55€!

Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/08!

  Η θεραπεία του καθαρισμού προσώπου γίνεται με ατμό, όπου αυτός κρίνεται απαραίτητος, και με ελεγχόμενες δακτυλοπιέσεις για την αποσυμφόρηση του σμήγματος και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας του καθαρισμού προσώπου η αισθητικός μπορεί να κρίνει τις ανάγκες του δέρματος και την ευαισθησία του, ώστε να δημιουργήσει το ανάλογο πρωτόκολλο θεραπείας.

Δώρο ορός αποκατάστασης δέρματος αξίας 55 €

Το C.R recovery ειναι ένας εξειδικευμένος όρος αποκατάστασης και απευαισθητόποιησης του δέρματος. Τα ενεργά του συστατικά ενισχύουν την άμυνα του δέρματος και απομακρύνουν τον ερεθισμό και ερυθρότητα που ενδέχεται να εχει προκληθεί από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ηλιακή ακτινοβολία η αισθητικές επεμβάσεις

Καλέστε τώρα για να κλείσετε ραντεβού για την προσφορά στο 2108083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Ημερομηνία Γεννησης

    Φύλο:

    Email:

    Τηλέφωνο: