Ανεπανάληπτη προσφορά Laser αποτρίχωσης Alexandrite

με το μηχάνημα GentleMax Pro
της εταιρείας Candela

Ανεπανάληπτη προσφορά Laser αποτρίχωσης Alexandrite

Ανακαλύψτε την πιο σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας σε μια μοναδική προσφορά! 

Η σύγχρονη γενιά laser Alexandrite Candela με το νέο σύστημα Gentle Max Pro Laser της Candela (μήκος κύματος 755nm) χρησιμοποιεί προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία προσφέροντας μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μέθοδος είναι σχετικά ανώδυνη χάρη στο σύστημα ψύξης που διαθέτει.

Πώς λειτουργεί: 

H ακτίνα του laser Alexandrite Candela απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας και μετατρέπεται σε θερμότητα που καταστρέφει το θύλακά της. H τρίχα που είναι επιφανειακά ορατή εξαχνώνεται την ίδια στιγμή.
Έτσι αποκτάτε λείο δέρμα, ενώ η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται σταθερά. Η laser αποτρίχωση εφαρμόζεται τόσο σε γυναίκες όσο και άνδρες, σε οποιαδήποτε περιοχή προσώπου και σώματος υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!
Το laser Alexandrite είναι ιδανικό για σκούρες τρίχες, σε λευκό δέρμα, καθώς η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται άμεσα από την απορρόφηση της ακτίνας του από τη μελανίνη της τρίχας.
Ανεπανάληπτη προσφορά Laser αποτρίχωσης Alexandrite

Απολαύστε τη μοναδική προσφορά αποτρίχωσης και αποκτήστε μεταξένιο δέρμα γρήγορα,
άνετα και με ασφάλεια! 

Κλείστε τώρα ραντεβού

Soprano Ice Platinum Αποτρίχωση σε μοναδικές προσφορές για τον μήνα Μάιο 2021

* Η προσφορά αφορά αγορά πακέτου 6 συνεδριών κόστους 570€ και ισχύει μέχρι 31/12/2021

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: