Πρόγραμμα Αποτοξίνωσης για μετά τις γιορτές σε Super Προσφορά!

Νέος χρόνος νέοι στόχοι:


μετά τις γιορτινές ατασθαλίες ας ξαναβρούμε τη φόρμα μας

Αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι η ευκαιρία για να ξαναβάλουμε το σώμα μας και τον οργανισμό μας σε πρόγραμμα και το Chryssalis Medical Spa είναι εδώ με ένα μοναδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε Super Προσφορά!

4 λεμφικά ΜΑΣΑΖ PIROCHE, 
μια τελετουργία κινήσεων με αιθέρια έλαια ΓΙΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ στο σώμα 
& ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ πρόγραμμα αποτοξίνωσης ενός μήνα

ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΣΤΑ 220 ΕΥΡΩ

& ΔΩΡΕΑΝ μια ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ για να θέσουμε νέους στόχους

Λεμφικό μασάζ Piroche: 
Αποτοξίνωση, Μείωση κατακράτησης
& αίσθηση ευεξίας

Η μέθοδος λεμφικού μασάζ είναι εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, η οποία εξηγεί με ποιο τρόπο κυκλοφορεί η ενέργεια στο σώμα, καθώς και τον καλύτερο τρόπο να απομακρύνουμε «τα εμπόδια» που αναστέλλουν την ισορροπημένη ροή της μεταξύ του yin και του yang.
Το λεμφικό μασάζ βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου και στην απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών, ενώ παράλληλα διεγείρει τη μικροκυκλοφορία. Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου χρησιμοποιείται αρκετά και σε περιπτώσεις όπως αποκατάσταση τραυματισμών σε αθλητές, προβλήματα κατακράτησης, κυτταρίτιδα κ.ά.
Διάφοροι παράγοντες όπως η μη ισορροπημένη διατροφή, το στρες, η μόλυνση, η έλλειψη ποιότητας ύπνου έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ενέργεια που ρέει στο σώμα μας. Σε αυτό το σημείο έρχεται να βοηθήσει η μέθοδος Piroche, μια θεραπεία λεμφικού drainage, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση της φυσικής ομορφιάς.

Πρόγραμμα διατροφής: 
Έλεγχος σωματικού βάρους 
& πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και αποτοξίνωσης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη βελτίωση της υγείας ενός ατόμου. Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής και αποτοξίνωσης, μπορούμε να δούμε βελτίωση στην πέψη, αυξημένα επίπεδα ενέργειας, απώλεια βάρους, καθαρότερο δέρμα και ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Λιπομέτρηση: 
Ανάλυση σύστασης σώματος 
με νέας γενιάς Tanita

Η λιπομέτρηση είναι μία διαδικασία σύντομης διάρκειας που μετράει την μυϊκή μάζα, το ποσοστό λίπους και το ποσοστό υγρών στον οργανισμό. Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική μέτρηση, διότι μας βοηθάει να εντοπίσουμε τη συσσώρευση περιττού λίπους, ακόμα και σε άτομα που η ζυγαριά δείχνει φυσιολογικό βάρος. Επιπλέον, αποτελεί μία αξιόπιστη μέθοδο εντοπισμού του σπλαχνικού λίπους που βρίσκεται γύρω από τα όργανά μας. Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι το σπλαχνικό λίπος είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία, ειδικά για την καρδιά.
Η τεχνολογία Tanita αποτελεί νέα γενιά λιπομέτρησης που χρησιμοποιείται σε κέντρα αισθητικής ιατρικής, ιατρεία, επιστημονικά κέντρα και κέντρα διατροφολόγων

Στο Chryssalis Medical Spa στοχεύουμε στην επίτευξη μόνιμων αποτελεσμάτων μέσω της υιοθέτησης υγιεινών συνηθειών που γίνονται τρόπος ζωής.
Δίνουμε επίσης έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, γεγονός που σημαίνει ότι διαμορφώνουμε κάθε πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και, αν χρειαστεί, το προσαρμόζουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια της διατροφικής του παρακολούθησης.

Η προσφορά ισχύει έως 31 Ιανουαρίου 2024

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: