Miha Bodytec

Miha Bodytec: Γράμμωση σε 20’
Το σύστημα προσωπικής προπόνησης Miha Bodytec που αγαπούν αθλητές και personal trainers, προσφέρει αδυνάτισμα, απώλεια λίπους και σμιλεμένο σώμα.

Γρήγορη μείωση πόντων και γράμμωση χωρίς να αφιερώσετε ώρες στο γυμναστήριο και χωρίς να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση προσφέρει το εξελιγμένο σύστημα προπόνησης Miha Bodytec. Πρόκειται για ένα είδος παθητικής άσκησης που βασίζεται στην τεχνολογία της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης. Το Miha Bodytec είναι ένα υπέροχο παράδειγμα για το πώς η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να σμιλέψει και να ενδυναμώσει όλο το σώμα χαρίζοντας τα αποτελέσματα μιας πολύ καλής προπόνησης. Και όλα αυτά με τη βοήθεια μερικών ηλεκτροδίων. Επιπλέον, μας βοηθά να κάψουμε λίπος, να χάσουμε θερμίδες και να γυμνάσουμε κάθε εκατοστό του κορμιού μας.

Περιγραφή

Τι είναι το Miha Bodytec
Το Miha Bodytec είναι μια μέθοδος ηλεκτρομυϊκής διέγερσης που βασίζεται σε προγράμματα που αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες και στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και μελέτες. Το χρησιμοποιούν αθλητές, φυσιοθεραπευτές, personal trainers και γενικά όσοι θέλουν να αυξήσουν την απόδοσή τους και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Διεγερτικοί παλμοί (μέσω ηλεκτροδίων) ελέγχουν με απλό τρόπο όλες τις βασικές μυϊκές ομάδες καθώς και τους εν τω βάθει ή παρεμβαλλόμενους μυς.

Πώς γίνεται η διαδικασία
Για τις ανάγκες της άσκησης με το Miha Bodytec, φοράτε ένα γιλέκο που ενσωματώνει ηλεκτρόδια και επιτρέπει στο σύστημα να λειτουργήσει με την υψηλότερη δυνατή αποτελεσματικότητα. Οι επιφάνειες των ηλεκτροδίων καλύπτονται με ένα απορροφητικό, αντιβακτηριακό στρώμα από μικρο-ίνες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υγράνετε τα ηλεκτρόδια και να αξιοποιήσετε το γιλέκο. Η ενσωματωμένη του κάρτα δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα να συλλέγει και να ανακαλεί τις εφαρμογές που απευθύνονται σε εσάς με το πάτημα ενός κουμπιού. Το σύστημα της κάρτας τσιπ είναι μια ακόμη εγγύηση στοχευμένης προσωπικής εκγύμνασης με το Miha Bodytec.
Κατά τη διάρκεια της εκγύμνασης, το μόνο που νιώθετε είναι μια ανάλαφρη, ευχάριστη αίσθηση από τσιμπηματάκια που ενεργοποιούν το δέρμα και το μυϊκό σύστημα σε όλο το σώμα.

 

Γιατί θεωρείται καινοτόμα τεχνολογία;


Γιατί το σύστημα Miha Bodytec γυμνάζει ακόμα και τους μυς που δύσκολα τονώνονται με την συμβατική προπόνηση. Ειδικότερα, τo Miha Bodytec βασίζεται στην τεχνολογία plug and play. Σχεδιασμένο ως αρθρωτό σύστημα, επιτρέπει σε όλες τις μυϊκές ομάδες από το κεφάλι έως τα δάκτυλα να διεγείρονται, καθεμία ξεχωριστά. Το γιλέκο άσκησης περιέχει ηλεκτρόδια στις ζώνες της άνω και κάτω πλάτης, των ραχιαίων μυών, του στομάχου και του στήθους. Η κοιλιακή ζώνη διεγείρει τους γλουτιαίους μυς, ενώ ηλεκτρόδια χεριών και ποδιών διεγείρουν όλους τους μυς στα άνω και κάτω άκρα. Το γιλέκο άσκησης διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για τέλεια εφαρμογή.

Τα πλεονεκτήματα της άσκησης Miha Bodytec:

● Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό
● Ενισχύει την απώλεια βάρους και λίπους
● Κάνει μασάζ και βελτιώνει τη σφριγηλότητα του σώματος
● Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
● Αυξάνει τη μυϊκή ενδυνάμωση, τη δύναμη και την αντοχή
● Επιδρά θετικά στον έλεγχο και το νευρομυϊκό συντονισμό
● Βελτιώνει την κινητικότητα & αυξάνει την απόδοση στα αθλήματα
● Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και την χαλάρωση

Αποτελεσματικότητα του Miha Bodytec


Σε αντίθεση με τις συμβατικές συσκευές εκγύμνασης ηλεκτρομυϊκής διέγερσης, το Miha Bodytec διεγείρει αγωνιστές και ανταγωνιστές αλλά και τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα. Όλες οι μυϊκές ομάδες γυμνάζονται με το εξατομικευμένο πρόγραμμά τους: εκγύμναση και εφαρμογή μπορούν να πραγματοποιηθούν παθητικά σε οριζόντια θέση ή με ενεργό τρόπο, με συμπληρωματικές ασκήσεις σε όρθια στάση ή ακόμη και δυναμικά μέσα από περίπλοκες κινήσεις.

Η ηλεκτρομυϊκή διέγερση προσφέρει εντυπωσιακό αποτέλεσμα μέσα σε λίγο διάστημα. Η φυσική απόδοση αυξάνεται, το ποσοστό της λιπώδους μάζας και τα κιλά μειώνονται, η μυική μάζα και η αντοχή αυξάνονται, ενώ οι μύες γραμμώνονται ήπια και οι προβληματικές ζώνες συσφίγγονται. Σε γενικές γραμμές βελτιώνονται η ευεξία και η ευκινησία.

Πόσο διαρκεί η συνεδρία Miha Bodytec;

Η συνεδρία διαρκεί από 10’ έως 30’, αρκετό διάστημα ώστε μέσα σε λίγες εβδομάδες να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Πόσο κοστίζει η συνεδρία με το Miha Bodytec;


Η συνεδρία με το σύστημα ηλεκτρομυϊκής διέγερσης Miha Bodytec κοστίζει 30 €.

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

Ονοματεπώνυμο
Ημερομηνία Γεννησης
Φύλο:
Ενδιαφέρομαι για:
Email:
Τηλέφωνο: