Αντιγήρανση

Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει

Πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και πρόληψη των ρυτίδων, της χάλαρωσης αλλά και του χρωματικού τόνου του δέρματος.

Ένα πακέτο για κάθε ανάγκη

 • Ο χρόνος, η έκθεση στον ήλιο, η επαφή με τη μολυσμένη ατμόσφαιρα, το κάπνισμα, το αλκοόλ, η κακή διατροφή και διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν μια φυσιολογική φθορά και αλλοίωση των ινών κολλαγόνου όπως επίσης και μυϊκή ατονία έχοντας ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος.
 • Σήμερα υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση και να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης του δέρματος τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, χωρίς να απαιτείται ο χρόνος αποθεραπείας που είναι αναγκαίος σε μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.
 • Η αντιγήρανση του δέρματος και το face lifting επιτυγχάνονται με μη επεμβατικές θεραπείες οι οποίες χρησιμοποιούν νέες αναίμακτες τεχνολογίες σύσφιξης δέρματος.
[rev_slider_vc alias=”oxorosmas”]

H μοναδική μη επεμβατική μέθοδος που έχει πάρει έγκριση για αναίμακτη ανόρθωση φρυδιών, λαιμού και περιγράμματος προσώπου.

Νέες δραστικές ουσίες χρησιμοποιούνται στη μη χειρουργική θεραπεία ανανέωσης προσώπου και γυρίσουν πίσω το χρόνο.

Οι εστιασμένοι υπέρηχοι Ultra Lift πολεμούν τη χαλάρωση σε πρόσωπο και σώμα αναίμακτα και ανώδυνα.

Τα νήματα πολυδιοξανόνης φέρνουν νέα εποχή στο face lift αλλά και στην ανόρθωση γλουτών, κοιλιάς και στήθους.

Οι ενέσεις υαλουρονικού οξέος σβήνουν τις ρυτίδες, τις γραμμές και τις ουλές ακμής και αποκαθιστούν τον όγκο στα χείλη και τα ζυγωματικά.

Αναίμακτο λίφτινγκ με ραδιοσυχνότητες που πολεμούν τη χαλάρωση του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή δικού μας κολλαγόνου.

Το έντονο παλμικό φως αντιμετωπίζει αιμαγγειώματα, πανάδες, λεπτές ρυτίδες, καφέ κηλίδες και φακίδες με το νέας γενιάς M22 – IPL System.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγραμματά μας?

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 8083296 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: