Μεσοθεραπεία Προσώπου Prostrolane

Αντιγήρανση

Τι είναι η Μεσοθεραπεία προσώπου;

Η Μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια σύγχρονη μη επεμβατική θεραπεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης. Μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε ενέσιμα είτε μη ενέσιμα. Η διαδικασία περιλαμβάνει την έγχυση νέων δραστικών ουσιών και ειδικότερα των Βιομιμητικών Πεπτιδίων της σειράς Prostrolane στην περιοχή ενδιαφέροντος.

Η Prostrolane B series είναι μια καινοτόμα σειρά ενέσιμων προϊόντων με διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ και σύγχρονη τεχνολογία πεπτιδίων για την αντιμετώπιση της γήρανσης, της υπερμελάγχρωσης του προσώπου αλλά και της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Στη Μεσοθεραπεία προσώπου τα βιομιμητικά πεπτίδια που χρησιμοποιούνται προσδένονται στους κυτταρικούς υποδοχείς και ενεργοποιούν μονοπάτια σηματοδότησης μέσα στα κύτταρα. Κατά συνέπεια, το διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ μεταφέρει και σταδιακά απελευθερώνει αλυσίδες πεπτιδίων που ενεργοποιούν τα κύτταρα επί 15 ημέρες.

Πώς γίνεται η Μεσοθεραπεία προσώπου;

Η Μεσοθεραπεία με τα βιομιμητικά πεπτίδια γίνεται σε καθαρό δέρμα. Ο γιατρός εγχέει με ένεση τα συστατικά σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου. Συνολικά ο γιατρός έχει να επιλέξει ανάμεσα σε 8 διαφορετικά θεραπευτικά πρωτόκολλα θεραπείας με βιομιμητικά πεπτίδια συνδυαστικά με άλλες ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ, βλαστοκύτταρα, λευκαντικά συστατικά κ.ά.

Ειδικότερα, η Μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια της σειράς Prostrolane μπορεί να εξατομικευθεί και να γίνει για τις συγκεκριμένες ενδείξεις:

 • Για γλυπτική προσώπου
 • Για ενεργοποίηση κολλαγόνου και ελαστίνης σε πρόσωπο
 • Για λάμψη και βελτίωση της όψης των δυσχρωμιών
 • Για αναζωογόνηση του θαμπού δέρματος και των μαύρων κύκλων
 • Για μείωση στις «σακούλες» στην περιοχή κάτω από τα μάτια
 • Για αποκατάσταση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δούμε αποτελέσματα;

Συνολικά χρειάζονται 3-4 συνεδρίες, 1 ανά 15 ημέρες. Βέβαια, το θεραπευτικό πρωτόκολλο εξατομικεύεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δούμε αποτελέσματα;

Το κόστος κάθε συνεδρίας ανέρχεται στη τιμή των 180 με 290 ευρώ ανάλογα την περίπτωση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: