Κυτταρίτιδα

Βρείτε τη θεραπεία που σας ταιριάζει

Η κυτταρίτιδα, το αδυνάτισμα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση αντιμετωπίζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, με ορατά αποτέλεσμα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θεραπείες υψηλής αισθητικής ιατρικής, σε συνδυασμό με την άσκηση και τη διατροφή, είναι το τρίπτυχο που εγγυάται ένα σώμα με λιγότερες ατέλειες.

Στο Chryssalis Medical Spa συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής με άσκηση και ισορροπημένη διατροφή, για γρήγορο αδυνάτισμα και με μακροχρόνιο και σταθερό αποτέλεσμα.


Ο σύμμαχός μας στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας δεν είναι ένας. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η δίαιτα από μόνη της ναι μεν βοηθά να χάσουμε βάρος, αλλά δεν αρκεί για να αντιμετωπίσουμε την κυτταρίτιδα. Το ίδιο ισχύει και για τη φυσική δραστηριότητα.

Θεραπείες υψηλής τεχνολογίας με θεαματικά αποτελέσματα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και της χαλάρωσης του δέρματος  σε λίγες μόνο επισκέψεις.

Θεραπεία για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με τη χρήση κρουστικών-ακουστικών κυμάτων με τη βοήθεια του D ACTOR 100 Storz Medical

Μεσοθεραπεία Σώματος με Βιομιμητικά Πεπτίδια Dermaheal LL

Σύσφιξη προσώπου, λαιμού και σώματος με ραδιοσυχνότητες

Λεμφικό μασάζ Piroche

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: