Καλοκαιρινή Προσφορά EMSCULPT

Το καλοκαίρι είναι εδώ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Chryssalis Medical Spa έχει ετοιμάσει για εσάς μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών μας και απολαύστε θεραπείες που θα ανανεώσουν το σώμα σας, χαρίζοντάς σας την ανανέωση που σας αξίζει.

Αποκτήστε γραμμωμένη κοιλιά και ανορθωμένους γλουτούς με την ελίτ των συσκευών.

EmSculpt®, η νέα τεχνολογία που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, είναι γεγονός.

EMSCULPT®, η νέα τεχνολογία που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, είναι γεγονός. Αποκτήστε γραμμωμένη κοιλιά και ανορθωμένους γλουτούς με την ελίτ των συσκευών.

 

Η θεραπεία που κάνει θραύση στο εξωτερικό τώρα και στο Chryssalis Medical Spa. H μοναδική μη επεμβατική συσκευή παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και ταυτόχρονα μειώνει το λίπος, βρίσκεται εδώ.

 

Από τον πρώτο κιόλας μήνα της εφαρμογής της θεραπείας θα δείτε ορατά αποτελέσματα τόσο στη μείωση του κοιλιακού λίπους όσο και στην ανόρθωση των γλουτών.

Πώς λειτουργεί: Το EMSCULPT® βασίζεται στην τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM (High-Intensity Focused Electro Magnetic field technology) με κύρια δράση την πλήρη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού. Το EMSCULPT® προκαλεί περίπου 20.000 μυϊκές συσπάσεις στα 30 λεπτά που διαρκεί η θεραπεία. Οι συσπάσεις αυτές είναι υπερβολικά πιο δυνατές από τις συσπάσεις που προκαλούνται φυσιολογικά μέσω της γυμναστικής ή της κίνησης. Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών δείχνουν 16% (περισσότερη) αύξηση μυϊκής μάζας και 19% μείωση του λιπώδους ιστού.

 

Σε ό,τι αφορά τον μηχανισμό της λιπόλυσης, κατά τη διάρκεια της θεραπείας η μυϊκή ομάδα που στοχεύεται στέλνει σήματα στον εγκέφαλο ενημερώνοντάς τον ότι θα απαιτηθούν ιδιαίτερα μεγάλες ποσότητες ενέργειας για να ανταποκριθούν στο σύνολο της θεραπείας που καθορίζει η συσκευή. Η διεργασία αυτή διεγείρει τον μεταβολισμό και τη λιπόλυση στην στοχευμένη περιοχή αλλά και στις παρακείμενες περιοχές.

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του

Είναι η μόνη τεχνολογία παγκοσμίως που αυξάνει τη μυϊκή μάζα και μειώνει το λίπος. Κάποιες από τις μέχρι τώρα συσκευές στόχευαν στο δέρμα για σύσφιγξη, ενώ άλλες στο λιπώδη ιστό για λιπόλυση (π.χ. κρυολιπόλυση, ραδιοσυχνότητες, εστιασμένοι υπέρηχοι, λέιζερ). Ορισμένες νεότερες συσκευές εκγύμνασης μυών με μικρορεύματα αποδίδουν ελάχιστα σε σχέση με το EmSculpt® και κυρίως στα πιο επιφανειακά στρώματα της μυϊκής ομάδας. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να χτίσουν ένα πιο αδύνατο και γραμμωμένο σώμα καθώς χτίζει συνολικά τη μυϊκή δομή. Επιπλέον, όταν εφαρμόζεται στους γλουτούς επιφέρει την ανόρθωση τους με μη χειρουργικό τρόπο.

Αποκτήστε ορατά αποτελέσματα

H θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, άντρες και γυναίκες. Δεν υπάρχει περιορισμός μιας και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη δράση της. Είναι μία πλήρως ασφαλής θεραπεία αφού διαθέτει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά αλλά και εκτενείς μελέτες. Δεν πονάει και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και ιδιαίτερα αισθητά μέσα στον πρώτο μήνα. Προσφέρει ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα στη μείωση του κοιλιακού λίπους, στη γράμμωση των μυών καθώς και στην ανόρθωση των γλουτών.

Διάρκεια θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά και απαιτούνται συνολικά 4 συνεδρίες ανά 3 έως 7 ημέρες. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περισσότερο από ένα χρόνο ενώ η συνέχιση των θεραπειών συστήνεται για περεταίρω ενδυνάμωση και λιπόλυση.

Μάθετε περισσότερα για το EMSCULPT® της btlaesthetics εδώ.

4 συνεδρίες EMSculpt

για ανόρθωση γλουτών
ή για γραμμωμένους κοιλιακούς

ΜΟΝΟ 600€

και ΔΩΡΟ
4 Exilis για την αντιμετώπιση
της δερματικής χαλάρωσης

Αναδείξτε το σώμα σας με την τεχνολογία EMSculpt!

Επιτύχετε ανόρθωση γλουτών ή γραμμωμένους κοιλιακούς με 4 συνεδρίες EMSculpt και απολαύστε δώρο 4 συνεδρίες Exilis για αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης, ΜΟΝΟ με 600€! Μια μοναδική προσφορά που θα σας χαρίσει το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν!

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας

στο Chryssalis Medical Spa και επωφεληθείτε από την αποκλειστική καλοκαιρινή προσφορά μας!

Αφεθείτε στην πολυτέλεια και την εμπειρία μας και χαρίστε στον εαυτό σας την ανανέωση που του αξίζει.

*Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2024

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: