Προσφορά Απριλίου για λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο

Θεραπείες Προσώπου

Προσφορά Απριλίου για λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο

Προσφορά Απριλίου για λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο

Επαναφέρετε τη χαμένη λάμψη στο πρόσωπό σας με ένα πρωτόκολλο θεραπειών σε μόλις 90 λεπτά!

Προλάβετε τώρα τη Super Προσφορά για Dermabration με Διαμάντι, Καθαρισμό προσώπου με Ατμό, Μεσοθεραπεία Προσώπου με Υαλουρονικό

από 250€

ΜΟΝΟ 150€

Προσφορά Απριλίου για λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο

Dermabration με Διαμάντι

Το μηχανικό πίλινγκ είναι δερματολογικός καθαρισμός με μικροκρυστάλλους ή με διαμάντι και προσφέρει την πιο άμεση ανανέωση προσώπου χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Το Dermabration είναι η απόλυτη θεραπεία για θαμπό και κουρασμένο δέρμα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία. Με ελεγχόμενη ροή μικροκρυστάλλων στο πρόσωπο ή με τη χρήση μιας κεφαλής με διαμάντι επιτυγχάνουμε απολέπιση και απομάκρυνση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα. Η συσκευή διαθέτει σύστημα αναρρόφησης για απομάκρυνση του σμήγματος, ενώ η κεφαλή του διαμαντιού ή οι μικροκρύσταλλοι ενεργοποιούν, ξύνοντας ελαφρά το δέρμα, την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε να έχουμε πιο σφριγηλό, καθαρό και λαμπερό δέρμα αλλά και βελτίωση της όψης των λεπτών ρυτίδων και των πανάδων.

Καθαρισμός προσώπου με Ατμό

Ο καθαρισμός προσώπου είναι από τις σημαντικότερες θεραπείες της αισθητικής που προσφέρει πολλά επιστημονικά οφέλη στο δέρμα μαζί με την περιποίηση που ακολουθεί.

Η θεραπεία του καθαρισμού προσώπου γίνεται με ατμό, όπου αυτός κρίνεται απαραίτητος, και με ελεγχόμενες δακτυλοπιέσεις για την αποσυμφόρηση του σμήγματος και την απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας του καθαρισμού προσώπου η αισθητικός μπορεί να κρίνει τις ανάγκες του δέρματος και την ευαισθησία του, ώστε να δημιουργήσει το ανάλογο πρωτόκολλο θεραπείας. Η συχνότητα που πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός προσώπου εξαρτάται από τον τύπο και την κατάσταση του δέρματος. Για τη σωστή υγιεινή της επιδερμίδας, κρίνεται απαραίτητος μία με δύο φορές το χρόνο για το ξηρό ή/και κανονικό δέρμα και τρεις με τέσσερις φορές για το μεικτό-λιπαρό δέρμα.

Προσφορά Απριλίου για λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο
Προσφορά Απριλίου για λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο

Μεσοθεραπεία Προσώπου με Υαλουρονικό

Η μεσοθεραπεία είναι μια μη χειρουργική διαδικασία στην οποία ο γιατρός εισάγει υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση ή άλλες διάφορες ουσίες ανάλογα με τις ενδείξεις.

Η μεσοθεραπεία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες ανανέωσης του προσώπου που μπορεί να γίνει ενέσιμα και μη στο πρόσωπο, ενώ οι τεχνικές έγχυσης ποικίλουν ανάλογα με το τι θέλει να καταφέρει ο γιατρός. Μπορεί η έγχυση στη μεσοθεραπεία να είναι ενδοεπιδερμική, με μικρονυγμούς, να γίνεται με την τεχνική nappage στην οποία η βελόνα εισάγεται σε βάθος 2–4 χιλιοστών κ.λπ. Από την άλλη μπορεί να γίνει με μη ενέσιμο τρόπο, όπως με ιοντοφόρεση, όμως η αποτελεσματικότητα δεν είναι η ίδια με την ενέσιμη μορφή.

Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας, κλείστε έγκαιρα το ραντεβού σας για να αποκτήστε ένα καθαρό, λαμπερό και ανανεωμένο πρόσωπο για τις γιορτές του Πάσχα!

*Η προσφορά ισχύει έως 30 Απριλίου 2023

Προσφορά Le shape

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: