Μοναδική προσφορά για αποσυμφόρηση & αποτοξίνωση του οργανισμού μετά το καλοκαίρι!

Μοναδική προσφορά για αποσυμφόρηση & αποτοξίνωση
του οργανισμού μετά το καλοκαίρι!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, μετά το καλοκαίρι για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα *Restart* αποτοξίνωσης του σώματος, ώστε να επανέλθουμε στους ρυθμούς της πόλης περισσότερο ξεκούραστοι, και κυρίως με λιγότερα οιδήματα (πρηξίματα).

Το ιδανικό πρωτόκολλο για αποσυμφόρηση &
αποτοξίνωση του οργανισμού μετά το καλοκαίρι!

Αποκτήστε 4 συνεδρίες λεμφικού massage Piroche & 8 συνεδρίες Technispa

ΜΟΝΟ με 490€

& πάρτε ΔΩΡΟ μία λιπομέτρηση και ένα πρόγραμμα διατροφικής αποτοξίνωσης!

Λεμφικό μασάζ Piroche:
Αποτοξίνωση, Μείωση κατακράτησης & αίσθηση ευεξίας

Η βιοενεργειακή θεραπεία Piroche είναι μια μέθοδος λεμφικού μασάζ που είναι εμπνευσμένη από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Με το λεμφικό μασάζ Piroche εξισορροπείται η ενέργεια στο σώμα ενώ συγχρόνως αποστραγγίζεται η λέμφος και νοιώθουμε ευεξία και ισορροπία στη ροή της ενέργειας.

Γενικά, το λεμφικό μασάζ βοηθά στην αποσυμφόρηση της λέμφου και στην απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών, ενώ παράλληλα διεγείρει τη μικροκυκλοφορία. Γι’ αυτό το λόγο εξάλλου χρησιμοποιείται αρκετά και σε περιπτώσεις όπως αποκατάσταση τραυματισμών σε αθλητές, προβλήματα κατακράτησης, κυτταρίτιδα κ.ά.

LDS TechniSpa:
Αποτοξίνωση, σύσφιξη & λείανση κυτταρίτιδας

Τα εργαστήριο Guinot στη Γαλλία δημιούργησε ένα πρωτόκολλο για συνολική αντιμετώπιση των προβλημάτων του σώματος και εφαρμόζεται το ίδιο σε όλες τις χώρες: η μέθοδος LDS TechniSpa. Πρόκειται για μια θεραπεία που παντρεύει 3 τεχνικές σε 1 κίνηση και πετυχαίνουμε σωματογλυπτική (Lipo, Derma, Sculpting). Με τη βοήθεια μιας κεφαλής και rollers που εφαρμόζουν άψογα στις καμπύλες μας και κάνουν ιονο-μασάζ σε γυμνό δέρμα βλέπουμε αποτέλεσμα στην προσπάθειά μας να αδυνατίσουμε και βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας και στη σφριγηλότητα.

Η επαναστατική θεραπεία για αδυνάτισμα LDS TechniSpa της εταιρείας Guinot αποτελεί παγκόσμια πατέντα επειδή συνδυάζει τις 3 τεχνικές αδυνατίσματος σε μία μόνο κίνηση. Η κεφαλή του ιονο-μασάζ λειτουργεί ταυτόχρονα σε 3 επίπεδα: με το ενδοδερμικό μασάζ και την αναρρόφηση (vacuum) τονώνει την μικροκυκλοφορία, διευκολύνει την κίνηση της λέμφου και βοηθά στη βελτίωση της κυτταρίτιδας. Επίσης με τη θέρμανση που διαχέεται στους ιστούς, το λίπος μαλακώνει και σμιλεύεται καλύτερα, ενώ με τον ιονισμό εισάγονται πιο εύκολα οι λιποδιαλυτικές ουσίες όπως το άγριο κάστανο και το κόκκινο σταφύλι.

Λιπομέτρηση:
Ανάλυση σύστασης σώματος με νέας γενιάς Tanita

«Θέλετε να σας κάνουμε μια λιπομέτρηση;» Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει η εξέταση αυτή να γίνεται μέσα σε 1-2 λεπτά, ακόμα και από διαφημιστικά κιόσκια στο… δρόμο. Η λιπομέτρηση αφορά στη μέτρηση του ποσοστού λίπους γενικά στο σώμα και γίνεται γρήγορα. Όμως η επιστημονική σωματική μέτρηση για την αναλογία λίπους, μυϊκής μάζας και υγρών είναι μια σημαντική εξέταση πλέον.

Σήμερα επίσης πρέπει να γνωρίζουμε σε ποια σημεία του σώματός μας έχει συσσωρευτεί περιττό λίπος, ακόμα και το αόρατο που βρίσκεται γύρω από τα όργανά μας. Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι το σπλαχνικό λίπος είναι πολύ επικίνδυνο για την υγεία, ειδικά για την καρδιά. Λέγοντας σπλαχνικό λίπος εννοούμε αυτό που περιβάλλει τα όργανά μας και όχι το υποδόριο που είναι σχετικά επιφανειακό (π.χ. στην κοιλίτσα που μοιάζει με σωσίβιο, γύρω από τη μέση, τα «ψωμάκια»). Επομένως, η σύγχρονη λιπομέτρηση που δείχνει σε ποιες περιοχές έχουμε αποθήκευση περιττού λίπους, είναι η ανάλυση σύστασης σώματος. Η τεχνολογία Tanita είναι ένα είδος λιπομέτρησης νέας γενιάς που χρησιμοποιείται σε κέντρα αισθητικής ιατρικής, ιατρεία, επιστημονικά κέντρα και κέντρα διατροφολόγων.

Πρόγραμμα διατροφής:
Έλεγχος σωματικού βάρους & πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Ένα πρόγραμμα διατροφικής αποτοξίνωσης αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για τη βελτίωση της υγείας ενός ατόμου μέσω της απομάκρυνσης των τοξινών από το σώμα και της προώθησης της σωστής διατροφής. Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης, τα άτομα μπορούν να παρουσιάσουν βελτίωση στην πέψη, αυξημένα επίπεδα ενέργειας, απώλεια βάρους, καθαρότερο δέρμα και ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Στο Chryssalis Medical Spa στοχεύουμε στην επίτευξη μόνιμων αποτελεσμάτων μέσω της υιοθέτησης υγιεινών συνηθειών που γίνονται τρόπος ζωής. Δίνουμε επίσης έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση, γεγονός που σημαίνει ότι διαμορφώνουμε κάθε πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου και, αν χρειαστεί, το προσαρμόζουμε εκ νέου κατά τη διάρκεια της διατροφικής του παρακολούθησης.

Αποκτήστε την προσφορά του Chryssalis Medical Spa για αποσυμφόρηση & αποτοξίνωση του οργανισμού μετά το καλοκαίρι, με ένα πρωτόκολλο θεραπειών αδυνατίσματος!

Η προσφορά ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου 2023

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο

    Email:

    Κωδικός χώρας:

    Τηλέφωνο:

    Παρατηρήσεις: