pHformula Αναδόμηση Προσώπου

pHformula

Η εμφάνιση του δέρματος μας, ειδικά στην περιοχή του προσώπου, επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μας περισσότερο κι από τη συνολική εικόνα του σώματος.

Η pHformula είναι η πρώτη φάρμακο-κοσμετολογική εταιρία που εισήγαγε τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης για τη θεραπεία και αποκατάσταση δερματικών παθήσεων όπως η γήρανση, η υπερμελάχρωση, η ακμή, η ροδόχρους νόσος ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση και υγιή όψη του δέρματος.

Η τεχνολογική καινοτομία μεταφοράς καθώς και η στοχευμένη ενεργοποίηση μηχανισμών του δέρματος επιτρέπουν την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων δίχως αρνητικές παρενέργειες όπως αποφλοίωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος και μεγάλος χρόνος αποκατάστασης.

pHformula  Η πρώτη Φαρμακο-καλλυντική εταιρεία

 

Η pHformula αναπτύχθηκε ως δερματολογικό σύστημα αναδόμησης, που αντιμετωπίζει επιτυχώς δερματικές παθήσεις όπως η:

 

 • γήρανση,
 • υπερμελάχρωση
 • ακμή
 • ροδόχρους νόσος

 

Με συνεχή επιστημονική έρευνα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει πάντα στη δημιουργία καινοτόμων θεραπειών αναδόμησης του δέρματος. Όλες οι νέες θεραπείες βασίζονται στην τελευταία τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς, δίνουν τη δυνατότητα στους εξειδικευμένους θεραπευτές του δέρματος να επιτύχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα

 

 

Ελεγχόμενη αναδόμηση δέρματος

 

Το σύστημα θεραπειών της pHformula βασίζεται στην τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος. Από το χόριο μέχρι την επιδερμίδα τα ενεργά συστατικά στα προϊόντα της pHformula επιταχύνουν τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και αποκαθιστούν άμεσα τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές, χαλάρωση, ανομοιόμορφη υφή του δέρματος, δυσχρωμίες, ακμή και ευαισθητοποίηση.

 

 

Όχι ένα ακόμα χημικό peeling

 

Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι εντελώς διαφορετικός από τα παραδοσιακά peelings. Τα peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος ενώ η ελεγχόμενη αναδόμηση, ενεργά προκαλεί την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του.

 

 

Προηγμένη τεχνολογία

 

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπλαση του δέρματος τα Ερευνητικά Εργαστήρια της pHfomula έχουν αναπτύξει μια μοναδική φιλοσοφία για την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος. Η δράση που επιτυγχάνεται μέσω του μοναδικού βιο-διαθέσιμου συστήματος μεταφοράς PH-DVC™, εξασφαλίζει στο μέγιστο την ελεγχόμενη μεταφορά των δραστικών ουσιών, χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που συνήθως εμφανίζονται με τα συμβατικά peelings. Ο μοναδικός συνδυασμός των δραστικών συστατικών αναδόμησης του δέρματος παρέχεται σε μέγιστη ισχύ. Για τη θεραπεία της γήρανσης, υπερμελάγχρωσης, ακμής και ροδόχρου νόσου, το σύστημα μεταφοράς PH-DVC™ χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικά ισχυρό μείγμα από ενεργά συστατικά όπως Ρετινόλη, Πυρουβικό οξύ, Γαλακταρικό οξύ, Μανδελικό οξύ, Αζελογλυσίνη, Λακτοβιονικό οξύ, Σαλικυλικό και Φυτικό οξύ. Οι μοναδικοί συνδυασμοί επιδρούν τόσο στις επιφανειακές, όσο και στις χοριακές λειτουργίες του δέρματος, αναστέλλοντας τα ένζυμα μεταλλοπρωτεϊνάσης (MMP’s), τα οποία είναι υπεύθυνα για την οικοδόμηση της εξωκυττάριας μήτρας αλλά και της συνολικής δομικής ακεραιότητας του δέρματος. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να αναστέλλει το ένζυμο της τυροσινάσης, ενώ παράλληλα παρέχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση

 

Εξατομικευμένες θεραπείες

 

Διαφορετικές θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν σε ένα πρόγραμμα θεραπείας όπου η ισχύς και το βάθος της θεραπείας ελέγχεται από τον θεραπευτή, με βάση την τεχνική εφαρμογής και τον αριθμό των στρώσεων που εφαρμόζονται σε κάθε θεραπεία. Σύμφωνα με την εξέλιξη των θεραπειών ο ειδικός επαναπροσδιορίζει το πρωτόκολλο και το εξατομικεύει στον κάθε ασθενή για βέλτιστα αποτελέσματα.

 

Φαρμακοκαλλυντικά προϊόντα για το σπίτι

 

Λόγω των πολύ υψηλών συγκεντρώσεων σε ενεργά συστατικά, τα προϊόντα της pHformula για το σπίτι λειτουργούν και ως μια θεραπευτική αγωγή που γίνεται από εσάς. Καθημερινά πλέον έχετε τη δυνατότητα να τροφοδοτείτε βαθύτερα στρώματα του δέρματος με συστατικά που θα αναστείλουν τα τυπικά σημάδια γήρανσης και θα αποκαταστήσουν την υπερμελάγχρωση, την ακμή και τη ροδόχρου νόσο.

 

Ενδείξεις

 

Αντιγηρανση

 

Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Αποκαθιστά τη θαμπή και άτονη όψη του δέρματος χαρίζοντας νεανική λάμψη

Λειαίνει την ανομοιογενή και τραχεία επιδερμίδα χαρίζοντας βελούδινη ύφη

Διεγείρει την σύνθεση κολλαγόνου για την αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματος

Βελτιώνει τις γεροντικές κηλίδες για έναν πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο

 

 

 

 

Υπερμελάγχρωση

 

Αποκαθιστά τις δυσχρωμίες του δέρματος, τις ηλιακές βλάβες, το μέλασμα και το χλόασμα

 

Ακμή

 

Ακμή τύπου Ι, ΙΙ, ΙΙΙ

 

 

Ροδόχρους νόσος

 

Ερυθηματοτελεγγειακτικός τύπος ροδόχρου νόσου

 

Βλατιδοφλυκταινώδης

Τηλεφωνήστε μας στο 210 8083296 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα με σας.

  Ονοματεπώνυμο

  Email:

  Κωδικός χώρας:

  Τηλέφωνο:

  Παρατηρήσεις: