Θεραπείες Αδυνατίσματος

Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει

Αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση αντιμετωπίζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος και χαλάρωση αντιμετοπίζονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους με ορατά αποτέλεσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Θεραπείες υψηλής αισθητικής ιατρικής , σε συνδυασμό με άσκηση και διατροφή, είναι το τρίπτυχο που εγγυάται ένα σώμα με λιγότερες ατέλειες.

Στο Chryssalis Medical Spa συνδυάζουμε τις πιο σύγχρονες θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής με άσκηση και ισορροπημένη διατροφή,  για γρήγορο αδυνάτισμα και με μακροχρόνιο και σταθερό αποτέλεσμα.
Ο σύμμαχός μας στην απώλεια κιλών δεν είναι ένας. Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, η δίαιτα από μόνη της ναι μεν βοηθά να χάσουμε βάρος, αλλά από μόνη της δεν αρκεί για να αντιμετωπίσουμε το τοπικά αποθηκευμένο λίπος. Το ίδιο συμβαίνει και με την φυσική δραστηριότητα.

Θεραπείες υψηλής τεχνολογίας με θεαματικά αποτέλεσματα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αλλά και της χαλάρωσης του δέρματος  σε λίγες μόνο επισκέψεις.

H επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία απώλειας τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής σώματος.

Χάστε τα περιττά κιλά με το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που προτείνει η διατροφολόγος και μάθετε πώς θα διατηρήσετε το αποτέλεσμα.

Το σύστημα προσωπικής προπόνησης Miha Bodytec που αγαπούν αθλητές και personal trainers.

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγραμματά μας?

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 8083296 ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα

    Ονοματεπώνυμο
    Email:
    Τηλέφωνο:
    Παρατηρήσεις: