Προσφορά ULTRALIFT

30 μέρες μέχρι το καλοκαίρι και ήρθε η στιγμή να καταπολεμήσετε τη χαλάρωση στο σώμα αναίμακτα, ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

Προσφορά ULTRALIFT

Θεραπεία Ultralift σύσφιξη κοιλιά ή έσω μηροί ή γλουτοί ή χέρια μόνο με 200€ / συνεδρία!

Προσφορά ULTRALIFT
Το Ultra Lift είναι μια θεραπεία που διορθώνει τη χαλάρωση του δέρματος. Η σύσφιξη επιτυγχάνεται χάρη στην τεχνολογία εστιασμένων υπερήχων υψηλής έντασης (HIFU ή High Intensity Focused Ultrasound). Η μέθοδος εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα με ασφάλεια.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η μικροεστιασμένη ενέργεια των υπερήχων διαπερνά αναίμακτα την επιδερμίδα και κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια μέσω των κεφαλών του Ultra Lift στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Εκεί η ενέργεια διοχετεύεται στη στιβάδα όπου βρίσκεται το κολλαγόνο στοχευμένα, ακολουθώντας μια ευθεία γραμμή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η θερμοκρασία του υποδόριου ιστού να αυξάνεται και έτσι να προκαλούμε τοπική σύμπτυξη στις πρωτεϊνικές δομές του δέρματος και στο υπόδερμα.
Στη συνέχεια προκαλείται σύσπαση των ινών κολλαγόνου. Έτσι η αναίμακτη παραγωγή καινούργιου κολλαγόνου ξεκινάει από τον ίδιο τον οργανισμό που αντιστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης με φυσικό τρόπο, προσφέροντας ανόρθωση και σύσφιξη του δέρματος.

Σύσφιξη δέρματος γλουτών χωρίς χειρουργείο

Το αναίμακτο λίφτινγκ γλουτών (butt lift) μπορεί να γίνει αποτελεσματικά με τους υπερήχους Ultra Lift. Με τη βοήθεια μιας κεφαλής για το σώμα διοχετεύονται ηχητικά κύματα κάτω από το δέρμα. Η θερμοκρασία αυξάνεται και ο οργανισμός ξεκινά να παράγει σταδιακά και για τους επόμενους μήνες κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα να έχουμε δερματική σύσφιξη.

Σύσφιξη δέρματος κοιλιάς χωρίς χειρουργείο

Το στοίχημα της επίπεδης κοιλιάς είναι δυνατό να κερδηθεί αναίμακτα με τον ίδιο τρόπο. Το πλεονέκτημα είναι ότι σε αντίθεση με τη χειρουργική επέμβαση όπου θα χρειαστεί να φοράτε κορσέ, με το Ultra Lift ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις υποχρεώσεις σας, στο γυμναστήριο και στην εργασία σας χωρίς ράμματα.
Προσφορά ULTRALIFT

Η θεραπεία Ultralift με την τεχνολογία HIFU, χωρίς τομές, χωρίς σημάδια, αποτελεί την ιδανική λύση για όσες γυναίκες επιθυμούν άμεση, ανώδυνη, φυσική ανόρθωση και σύσφιξη δέρματος στο σώμα! 

Απολαύστε τη μοναδική προσφορά μας!

Η προσφορά ισχύει έως 31/5/2022
Life Coaching Experience

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

    Ονοματεπώνυμο
    Email:
    Τηλέφωνο:
    Παρατηρήσεις: